local-stats-pixel fb-conv-api

Fizkultūra ierobežota budžeta apstākļos62

972 5

Pastāv uzskats, ka treniņi zālē, visa fitnesa industrija ir bagāto cilvēku prerogatīva, ka tikai viņi var atļauties iet trenēties, pirkt ēdamo un sasniegt rezultātus. Es teikšu, ka tur ir daļa taisnības un fitnesa industrija šādas idejas aktīvi propogandē, jo tai nav izdevīgi rādīt reālos fizkultūriešus vai sportistus amatierus, kuriem nav ko rādīt instagramā, jo vienkārši viss ir ļoti "plāni". Fitnesa industrijai vajag laimīgus, bagātus cilvēkus, lai radītu ilūziju – "Nāciet pie mums, trenējaties un arī jūs iekļūsiet mūsu klubiņā!"

Realitātē lielākā daļa fizkultūriešu ir skolnieki, studenti vai pilnīgi parasta darba darītāji, vienvārd sakot – parasti cilvēki. Un kā jau visiem parastiem cilvēkiem, viņiem (mums visiem) ir jāskaita nauda.

972 5 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://lielsunstiprs.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Ja kāds Jelgavnieks vēlas nopietnus rezultātus pie profesionāla trenera, tad noteikti iesaku iet uz Apolonu. Mēnesī 21 EUR( Kas ir lētāk nekā pilnīgi jebkur), zāle varbūt ne pati modernākā, tāču uztrenēs tevi tā, kā nekur citur. Nekādas Atletikas, vai Fitlandi pat blakus nestāv!

1 1 atbildēt

Galvenais ,ka neesat izvēligi un izlepuši. šitais negaršo, šitais pretīgs. Es ēdu visu ko redzu emotion + pulveri uzdzeru emotion Viss notiek. Aizmirsi tik pateikt ,ka piens ari ir labs avots  no kura uzņemt proteinu. emotion ēdam!

0 0 atbildēt

Heh es tiešām nekad nēsmu sapratis, ne tos kas saka ka nav laika iet uz zāli lai arī viņiem ir itkā sēdošs darbs, ne tos kas kunkst ka tas ir dārgi..

Un es ar pilnībā piekrītu ka vidusmēra cilvēkam lai dabūtu sevi formā nav vajdzīgi nekādi proķi un vitamīni vienkārši ir daudz maz pareizi jāēd. Vēl vairāk klausījos reiz kā viens medicīnas porfers stāstija, ka piemēram kreatīns bojā aknas, arī Proteīnu nav labi močīt caur tiem pulveriem, jo pac par sevi Proķis nav nekas, problēmas sākas tad kad tām vielām ir piešautas klāt pāris vielas kas nodrošina to ka tas labāk uzsūksies, un tas arī čakarē vielu maiņu,...

0 0 atbildēt
Pa proteīniem es zinu ka tie ir tikai olbaltumvielas bet ir arī citi proteini. Es kaut kad sen biju uz sporta zāli bet tad man vienkārši nepietika laika un es vairs negāju. Šogad es eju ar kājām uz mājām bet uz skolu gan braucu ar autobusu lai nenokavētu. Pa diētu varu teikt ka ir jāēd sabalansēts uzturs jo vien ar tam putram neuzņem visus minerālvielas, bet salātos tie gan ir. Vajag ēst kartupeļus jo kartupeļos ir daudz ogļhidrāti un tie veido enerģiju. Tāpēc ir svarīgi skatīties ko ēd un cik daudz no apēstā patērē.
0 0 atbildēt

Tik aizmirsi piemineet, ka jaaeed arii daudz zaljumi, jo zaljaak, jo labaak. Man te choms arii aprakstiija siiku un kodoliigi sporta dieetu.  ar pareizaam ogljhidraatu un olbaltumvielu proporcijaam pret 1k masas. Tagad tik pirmaa nedeelja, bet nav slikti. No riita 150gr(jeelsars) auzu paarslu putra un uz visu dienu liidz sheshiem vakaraa 2-2.5 pacinjas bruuno riisu vai arii grikju pluss jaasadala 1kg tvaiceetas vistas filejas uz visu dienu.     

 

Kaa jau teici, atlaides ir tavs draugs. Tagad sanaak pirkt pa daargo, ~ 120euro meenesii vistas filejaa. Ja buus atkal lielaas atlaides prismaa uz vistas kruutinjaam, tad sanaak ieekonomeet 2euro uz kiloramu.  Bet veel labaak pirkt vairumaa no baazeem, kuras man veel gan nav sanaacis sazvaniit.

 

Ir bish apniciigi eest vienu un to pashu, gruutaakais no riita to leerumu putras dabuut iekshaa, bet paareejais ar garshiigiem salaatiem uz urraa emotion

0 0 atbildēt