local-stats-pixel fb-conv-api

Fizkultūra ierobežota budžeta apstākļos62

972 5

Pastāv uzskats, ka treniņi zālē, visa fitnesa industrija ir bagāto cilvēku prerogatīva, ka tikai viņi var atļauties iet trenēties, pirkt ēdamo un sasniegt rezultātus. Es teikšu, ka tur ir daļa taisnības un fitnesa industrija šādas idejas aktīvi propogandē, jo tai nav izdevīgi rādīt reālos fizkultūriešus vai sportistus amatierus, kuriem nav ko rādīt instagramā, jo vienkārši viss ir ļoti "plāni". Fitnesa industrijai vajag laimīgus, bagātus cilvēkus, lai radītu ilūziju – "Nāciet pie mums, trenējaties un arī jūs iekļūsiet mūsu klubiņā!"

Realitātē lielākā daļa fizkultūriešu ir skolnieki, studenti vai pilnīgi parasta darba darītāji, vienvārd sakot – parasti cilvēki. Un kā jau visiem parastiem cilvēkiem, viņiem (mums visiem) ir jāskaita nauda.

972 5 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://lielsunstiprs.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Labs raksts,īsi un kodolīgi.

26 0 atbildēt

Labs raksts..emotion

Es esmu viens no to "pagraba zāļu" īpašniekiem, kurā mēs ar tēvu gandrīz visu paši izgatavojām..emotion

20 0 atbildēt

Forš raksts!  Nīdētājiem,pirms raksti stulbu komentāru, 30x pietupies! Būs tev budžeta sporta zāle pie datora! (par velti)

17 0 atbildēt

Izbaudu to, ka darbā atrodas sporta zāle un ne par ko nav jāmaksā. Atliek vien piedomāt tikai pie programmas un uztura.

Kopumā raksts ir labs, un labi, ka ir atsauce uz adresi, no kurienes tas ir ņemts. Vismaz tur var palasīt vēl šo to noderīgu

8 0 atbildēt

Daudzi motivācijas video redzēti, un teksti lasīti,, bet nu tavs raksts parspēj visuemotion

 

Izlasīju un tagad gribās iet pāris reizes pievilktiesemotion

7 0 atbildēt

Kvalitatīvs raksts emotion

4 0 atbildēt

Nez, ja cilvēks ir naturālis un netaisās sasniegt sacensību formu (un te pat varētu diskutēt), tad nav vērts iespringt uz ēšanas modeli rīsi+vista, vismaz ne tādā izpausmē, ka vista garšo pēc gumijas un no rīsiem jau rauj uz augšu. Nesaprotu, kāpēc tik daudziem heits uz kartupeļiem, cūkgaļu, dažiem pat uz olas dzeltenumu. Nu nepazudīs pēkšņi visa muskuļmasa un neuzaugs riepa, ja cilvēks vistas vietā apēdīs cūkgaļu, kas dos par pāris gramiem vairāk tauku, vai olas dzeltenumu, kurā vispār ir kaudze vitamīnu. Bet tomēr tik daudzi ar putām mutē bļauj, ka rīsi un vista ir vienīgā patiesība (nerunāju par raksta autoru). 

Pilns ar cilvēkiem, kas uz IIFYM sēž, rijot bulciņas un burgerus, un izskatās sakarīgi - protams, nerunāsim par to, cik tas ir veselīgi, bet tas labi pierāda, ka kalorijas ir pirmajā vietā un to avots - otrajā. 

3 0 atbildēt

ehh zel ka man nav pagraba kur ierikot sporta zaliemotion

2 0 atbildēt

Un tomēr, šie ieteikumi der tikai tādai svaru cilāšanai bezjēgā , ne lieliem, ne izteiksmīgiem muskuļiem ar šo vien nepietiek.

0 0 atbildēt
Paaraal daudz teksts un komenti.. izbesiija lasiit, tapeec -
0 0 atbildēt

Nu jā, laikam jaubij jāsāk ar to, ka biju uzēdis jau ~113kg kuņģi, šodien pēc nepinām divām nedēļām svēros, bij 107.6kg (vidēji kādi 4kg nost) tas tā, cik vēl nebij iztukšojies kuņģis un tā...  Mans mērķis nodzīt svaru, kas arī izdodas. Šo diētu man izstāstīja viens čoms ,kas kopā ar vidzi vienā zālē sporto.  Cik noprotu, šāda veida diēta(apvienojot ar normālu sportiņu) dzen nost dziļos taukus, ko bez diētas ir ļoti grūti izdarīt.   Daudz nevajag, atsakies no čipšiem un limonādēm, neēd kartupeļus(it īpaši) un makaronus,  būs rezultāts jau pāris nedēļu laikā.  Grūtākais tanī visā, samērā vienveidīga un sausa barība.

0 0 atbildēt

Zelta vārdi!

0 0 atbildēt
Good job!
0 0 atbildēt

Tiešām labs raksts  ! +++emotion

0 0 atbildēt

Ja tai vistai pa vidu šad tad paņem kaut ko no liellopa, tad tā nepiegriežas un arī tik paniski dārgi nav. 

+ baigi labi ir tas, ka olbaltumu var atsevišķi nopirkt.

0 0 atbildēt

Tūlīt sāksies lielā brēkšana, bet es uzskatu tas uzturs ir viens liels bullshits. Pats nodarbojos ar sportu brīvajā laikā un neieturu nekādu diētu. Un arī neiesaku nevienam krasi mainīt savus ēšanas paradumus priekš kaut kāda sporta. Jā, ir jāēd un jāpaseko līdzi savam ēdienam, bet tas nenozīmē ka tev ir jāēd pēc kaut kādas kačalkas ābeces. Normāli ēdot ( praktiski pilnīgi viss ) un dodoties sportot, tu spēsi sasniegt apmierinošu rezultātus. Vēl būtu jāpaseko lai nesanāk vienu reizi dienā ēst. Jāsadala 3 daļās - brokastis, pusdienas, vakariņas. Ja ēdīsi kā pieklājas, tad tev nekādu enerģijas zudumu nebūs un uztrenēties arī varēsi kā cilvēks. Ēdot vienu un to pašu ēdienu tu varbūt arī uztrenēsies effektīvāk, ātrāk un sazin vēl kā, bet lai es te visu dienu speciāli pakārtotu hobijam... Nu nē... Viss protams mainās ja cilvēks tiešām ir sportists, nevis sporto lai uzturētu sevi formā. Bet es zinu ka lielākā daļa ir wannabe sportisti - realitātē vienkāŗši cilvēki kuri grib sevi uzturēt formā

3 3 atbildēt

Ja kāds Jelgavnieks vēlas nopietnus rezultātus pie profesionāla trenera, tad noteikti iesaku iet uz Apolonu. Mēnesī 21 EUR( Kas ir lētāk nekā pilnīgi jebkur), zāle varbūt ne pati modernākā, tāču uztrenēs tevi tā, kā nekur citur. Nekādas Atletikas, vai Fitlandi pat blakus nestāv!

1 1 atbildēt

Galvenais ,ka neesat izvēligi un izlepuši. šitais negaršo, šitais pretīgs. Es ēdu visu ko redzu emotion + pulveri uzdzeru emotion Viss notiek. Aizmirsi tik pateikt ,ka piens ari ir labs avots  no kura uzņemt proteinu. emotion ēdam!

0 0 atbildēt

Heh es tiešām nekad nēsmu sapratis, ne tos kas saka ka nav laika iet uz zāli lai arī viņiem ir itkā sēdošs darbs, ne tos kas kunkst ka tas ir dārgi..

Un es ar pilnībā piekrītu ka vidusmēra cilvēkam lai dabūtu sevi formā nav vajdzīgi nekādi proķi un vitamīni vienkārši ir daudz maz pareizi jāēd. Vēl vairāk klausījos reiz kā viens medicīnas porfers stāstija, ka piemēram kreatīns bojā aknas, arī Proteīnu nav labi močīt caur tiem pulveriem, jo pac par sevi Proķis nav nekas, problēmas sākas tad kad tām vielām ir piešautas klāt pāris vielas kas nodrošina to ka tas labāk uzsūksies, un tas arī čakarē vielu maiņu,...

0 0 atbildēt
Pa proteīniem es zinu ka tie ir tikai olbaltumvielas bet ir arī citi proteini. Es kaut kad sen biju uz sporta zāli bet tad man vienkārši nepietika laika un es vairs negāju. Šogad es eju ar kājām uz mājām bet uz skolu gan braucu ar autobusu lai nenokavētu. Pa diētu varu teikt ka ir jāēd sabalansēts uzturs jo vien ar tam putram neuzņem visus minerālvielas, bet salātos tie gan ir. Vajag ēst kartupeļus jo kartupeļos ir daudz ogļhidrāti un tie veido enerģiju. Tāpēc ir svarīgi skatīties ko ēd un cik daudz no apēstā patērē.
0 0 atbildēt