local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks ir herbivorvs vai omnivorvs?205

526 7

Sveiki, mēģināšu salikt visu pa plauktiņiem, un uzskaitīt visas pazīmes kas mūs pietuvina tuvāk pie herbivorviem vai omnivorviem. Teikši godīgi, ka gribēju atrast vairāk lietas, kas mūs patiesi pietuvina arī pie omnivorviem, bet tas nebija tik viegli. Atradu daudz dažādu propogandu, ka tikai gaļā varam iegūt neaizstājamās aminoskābes, kā arī B12, omega 3 trūkumu, bet tas jau sen ir pierādīts, kā absolūti meli. Būšu pateicīgs, ja jums tiešām ir labi argumenti, ka mums gaļa tiešam ir neaizstājama, labprāt izteikšu savu viedokli par to, tikai lūdzu nerakstiet par olbaltumvielām, b12, omega 3, piesātinātajiem taukiem, holestarīnu un pārējām nejēdzībām - esmu jau noguris par to diskutēt.

526 7 205 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 205

0/2000

tu gaļas ēšanu salīdzināji ar izvarošanu,es ar labu/lielisku seksu. Tātad tev kā zālēdājam atliek onānisms,jo tur otru būtni nevajag!

Lai kā jums vegāniem arī nepatiktu tas,bet jūsu agresīvā nostāja pret gaļēdājiem negūs virsroku.Jūs tāpat būsiet mazākumā!

Nu nepatīk cilvēkiem smirgēt.

0 0 atbildēt
No sirds paldies par Jūsu nesavtīgo ieguldījumu centienos mazināt nepamatoto vardarbību mūsu mazajā pasaulē.
0 0 atbildēt

 

Rakstu rakstīju lai atvērtu diskusiku. Protams ka visi šie iedalījumi ir cilvēka radīti, un dabā tie nestrādā.  Pats esmu vegāns, interesē tēma - interesē par to diskutēt. Tāds arī ir iemesls. 

0 0 atbildēt

 

Tas nav nekāds vegānisma līmenis -tas ir debīlisms. 

0 0 atbildēt

 

Tad ir ļoti daudzas citas alternatīvas. 

0 0 atbildēt

es gaļu iegūstu likumīgā veidā,tāpat kā seksu.

Es nesēžu krūmos trīcošs,kā brahaņers un neraustos,ka mani kāds varētu pieķert.

Mans gaļas iegūšanas veids nav ne krimināli,ne administratīvi sodāms.Līdz ar to nekādi nevar salīdzināt ar izvarošanu.

0 0 atbildēt

Un iesaku izlasīt visiem, doto rakstu atmasko faktu slēpšanu ("Forks over knives" emotion , paldies, ka norādiji uz to, ka trūkst faktu, foxrio, tagad palasiju vēl, un ticamība tev nulle. emotion emotion kaut gan neviens normāls cilvēks, nebalstītos uz komunistu literatūras, tas nav ticams avots)

http://rawfoodsos.com/2011/09/22/forks-over-knives-is-the-science-legit-a-review-and-critique/

Atklāj daudzus faktus, ko foxrio noklusē.Piemēram par olbaltumvielu uzņemšanu un tamlīdzīgi.

"Let that sink in for a moment. Maybe it’ll hit a little harder if I told you that in the “high protein vs. low protein” experiments discussed in this paper, 10 low-protein rats died prematurely while all the high-protein rats stayed alive. In other words, the overall survival rate for the 20% casein group was much better than for the 5% casein group, despite the fact they had liver tumors. The low-protein rats were dying rapidly—just not from liver cancer. And as we’ll see later, the reason the non-dead, low-protein rats didn’t get tumors was partly because their liver cells were committing mass suicide. "

Spekulācijas par holesterīnu :

13:06—But when we consume dietary cholesterol, which is only found in animal foods like meat, eggs, and dairy products, it tends to stay in the bloodstream. This so-called plaque is what collects on the inside of our blood vessels and is the major cause of coronary artery disease.

Yikes! Did we slip and fall back into the ’80s?

For starters, cholesterol from animal foods does not have some magical ability to set up permanent camp in your bloodstream and turn into plaque, just by sheer virtue of its animal-foodness. This was a common line of thought decades ago, but as research progressed, we figured out that the body is actually pretty awesome at regulating cholesterol production in response to what we ingest from food. As this paper from 2009 explains, the supposed link between dietary and serum cholesterol stems from studies that had fundamental design flaws, failed to separate the effects of cholesterol different types of fat intake, or were performed on animals that are obligate herbivores (hey there, rabbits!). The doctors in “Forks Over Knives,” it seems, are among the few stragglers who still believe dietary cholesterol is harmful.

...izrādas, ka holesterīns var būt par zems . Droši vien pamatīgi pārsteigs foxRio.

Let’s ignore the fact that those super-low total cholesterol levels are associated with higher rates of cancer, mental illness, infection, and other fun stuff (yes, your cholesterol can be too low) and focus instead on the other values. Holy triglycerides, Batman! Although Esselstyn’s diet helped lower most of his patients’ triglycerides, a couple still have values in the major danger zone (362?). Some of those HDL numbers are looking pretty sorry as well.

Palasi par Ļeņinu un Staļinu (http://leninism.su/books.html), viss, tas no komunisma, informācija ir ticama, dižie vadoņi un partijas nemelo. Kautgan, vēl labāk lieto Ziemeļkorejas literatūra, svaigāka.

0 0 atbildēt

 

 

Runa iet par vegānismu ne veģetārismu. Skaidrs, ka veģetārisms ir pārbaudīts ir gana daudz subjektu etc. Bet, ja pētu fox rio literatūru, ko viņš bāž visām malām es uzduros tādiem faktiem, kas atspēko pilnīgi tur norādīto.

Viņs man teica, ka forks over knives un china study ir droši avoti, bet tā nav, kā jau ar visu komunistu literatūru, taisnības tur maz.

http://rawfoodsos.com/2011/09/22/forks-over-knives-is-the-science-legit-a-review-and-critique/

Par pārtiku, tur skaidrs, ka ir plāns, sojas pienu un krējumu pa lielam pērk tikai vegāni. Visēdāji un veģetārieši lietos normālus izstrādājumus.

0 0 atbildēt

 

Ja tavs tēvs būtu alkoholiķis, tas nozīmē ka arī bērnam tādam jābūt? 

0 0 atbildēt

Pēc mana lasītā divi atšķīrīgi termini.

http://www.diffen.com/difference/Vegan_vs_Vegetarian

Es personīgi, gaidu nopietnus pētījumus pietiekami ilgā, laikā. es nēesmu fanāts. Viena leita ir laba tādā ziņā, ka analizējot info es uzzināju, ka diēta balstīta uz zivīm ir ārkārtīgi, vesalīga, līdz ar to jālieto pēc iespējas vairāk zivju, un attiecīgi augi pareizās proporcijās. Respektīvi gaļa jaizstāj ar zivīm.

0 0 atbildēt

Zivis ir daudz omega taukskābju, + var pielietot paleo diētā, kas ir dabiskākā un pārbaudītākā diēta. Vegāni tas pagaidām ir teorijas līmenī. Tie, kas tagad ir vegāni ir kautkas līdzīgs, alfa testam vēl jānonāk līdz nākamajai paudzei, lai zinātu, kas iznāks un vēl pēc paudzes var būt beta un tad jau release.tagad sanāk tā, ka  50-100 gadi, jeb viena paudze pret miljoniem gadu un neizmērāma paudžu skaita. jeb jūs laužat noteikumus, un līdz ar to nav zināms rezultāts. tas ir tāpat, kā es dienu iepriekš rakstīšu funkcionālu klientam un bez testēšanas uz live, bet jābūt vēl testa fāzei, bug fix, pre-release un tad tikai release un tad pat vēl bagi var parādīties.  A vegāni grib uzreiz release, kas nav pieņemams bez testa grupām un bug fix. 

0 0 atbildēt

Plant-based omega-3s (alpha-linolenic acid) are shorter-chained. Fish-based omega-3s (docosahexanoic acid and eicosapentanoic acid) are long-chained. The plant-based omega-3s must be converted to long-chained in the body, but the conversion in humans is limited in its efficiency. The majority of the studies showing cardiovascular benefit are from those using fish oil omega-3s.

Tas ir nr1 iemesls, kādēļ pērku tieši zivju eļļu emotion  + vārītas vistu olas ar šķidru dzeltenumu no rīta, ja multivitamīnu nav pa rokai un viss vajadzīgais organismam zem 10-15 minūtēm + vēl kāds pamelo. http://world-population.net/food/lv/3135

0 0 atbildēt

personīģi, es esmu Dievs

0 0 atbildēt

Re, kur viena anorektiķe (jo gribēja izskatīties skaista un gandrīz galus atdevusi), beigu beigās kļuva par vegāni un atguva normālu svaru:

http://rus.tvnet.lv/wo_men/zdorovje/310962-zhjertvu_anorjeksii_spasli_za_njeskolko_chasov_do_smjerti

0 0 atbildēt

Stūlbākais jautājums ko var uzdot - cilvēks herbivors vai omnivors. Šeit viss rākstā spiež uz to ka ja omnivors, tad tikai drikst ēst gaļu. To nozīmē Carnivors. Onmivors nozīmē visēdājs un tas nozīmē ka var ēst jebko, ko sagrib.

Ēdāju tipu iedala nevis pēc anatomijas vai uzbūves, bet pēc tā ko radījums ēd. Tāpēc ar savu vegānismu vari doties pakaļ savai salātlapai emotion Tas ka tagad sastāstīsi nez ko, nemainīs to ko cilvēki ir ēduši un ēdīs.

0 1 atbildēt

Izslasi par garšas pastiprinātāju, viņu gatavo no sojas. Body builderi, nelieto soju, jo baidas, ka viņiem krūtis izaugs. Sievietēm menopauzes laikā ārsti iesaka soju, jo uztur  sieviešu hormonālo līmeni.  Un Latvijā soju audzē maz, cik zinu cūkas baro ar graudiem, mēs nēsam ASV. Un vegāni nav veģetārieši, veģetārieši ēd produktus no abām pusēm, un cik skatos neslēpj faktus un runā godīgi par to. Vegāni tostarp izmanto viltus literatūru, slēpj faktus, izmanto no pētījumiem izdevīgas daļas, kā iepriekš minēju, (5% OB diēta vs 20%, kurā pētījumu subjekti ar 5% neslimoja ar vēzi. Tostarp pārējo pētijuma daļu, kur 20% diētas pārstāvji izdzīvo ilgāk par tiem, kam nav vēža, apzināti noslēpj.)+Pētijumi par Norvēģiju, kur kara laikā itkā pateicoties tam, ka gaļu leitoja mazāk vesalība uzlabojās. Kaut gan reālitātē, lietoja par 200% vairāk zivju un ēda vienkārši mazāk. bet grāmatā atspoguļo, kā 100% vegānu diētu, akutgan tuvāk tā ir japāņu zivju diētai.  Holesterīns, ah jā ievieto 80 gadu pētījumu ignorē jaunos, kuri apgāž doto pētījumu. Forša attieksme no Rio puses, stāstīt, labo noklusēt tā paša pētījuma negatīvo pusi. Nepārproti  mani, man nekas nav pret vegāniem, bet, lai viņi iemācas nemelot. Un stāsta visu, kā ir, lai cilvēks zina, kādas veselības problēmas viņu gaida.

0 1 atbildēt
Iedodiet mazam bērnam trusi un ābolu, un lieciet viņam izvēlēties, ar ko viņš grib spēlēties un ko - apēst.
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »