local-stats-pixel fb-conv-api

10 populārākās "sniegpulkstenīšu" kļūdas59

304 6

Pavasaris ir tas laiks, kad kūst sniegs, čivina putniņi un parādās sniegpulkstenīši – nē, ne pirmās pavasar puķes, bet svaru zāles apmeklētāji, kas ierodas uz zāli ap gada sākumu vai īsi pirms pludmales sezonas, lai iegūtu superformu. Parasti viņi gan cik ātri parādās, tikpat ātri pazūd, bet pa šo laiku spēj piedarīt tik daudz dažādu kļūdu, ka šī "kačalku sabiedrības" daļa tiek īpaši izcelta. Par viņiem, precīzāk, viņu kļūdām arī ir šis raksts.

304 6 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Un ja jau te dažiem ir tādas ilūzijas par laiku un sasniedzamo rezultātu daži PRO piemēri (laika posms no nopietnu treniņu uzsākšanas līdz tituliem):

Džejs Katlers - 11 gadi līdz Arnolds Classic un 15 līdz Mr Olympia tituliem

Fils Hīts - 9 gadi līdz uzvarai Mr Olympia (bet viņam pirms tam bija nopietna bāze ielikta no basketbola, tāpēc var pieskaitīt vismaz 4 gadus vēl klāt kā NCAA basketbola treniņu [tru fiz. sagatavotība tiek nenormāli uzsvērta])

Kajs Grīns - 20 gadi līdz uzvarai Arnolds Classic (18 līdz uzvarai PRO turnīrā)

Un tas viss ņemot vērā to, ka šie atlēti jau no paša sākuma sāka ar AS, ko vēlāk papildināja HGH un visa pārējā ķīmija.

0 0 atbildēt
Par tām 10 min. Presītes dienā... Tas darbojas.tik es taisīju 2x pa 5 min dienā. Ja u pēc mēn. 4paka bij :)
3 3 atbildēt

Es pa 2 vasaras mēnešiem  tikai peldot pāris reizes dienā katru dienu un taisat papildus 50 presītes un 30 pumpēšanās uzkačāju gandriz visas muskuļu grupas

tagad es dejoju un taisu 30 presītes 15 pumpēšanas nezaudēju formu un lēnām pat uzlaboju to

Galvenais ir darīt parastus vingrinājumus iemācoties paaugtināt slodzi nemainot vingrinājumu daudzumu

3 3 atbildēt

Thanks for tips

0 0 atbildēt

 

Ir konkrēti procenti un nekādi "pavisam drusku".

Tb nereti ir švakā formā esoši cilvēki, kas paši uzskata (jo viņiem tā arī pārējie saka), ka viņiem ir tikai "kauli un āda", bet reāli - 15% tauku (PRO BB uz skatuves iziet ar 3-5%, kad āda ir kā pergaments).  

0 1 atbildēt

Vēl trakāki ir tikai tie kas normālas miesasbūves cilvēkus saukā par skaliem, bezjēdzīgi rij proteīnu pa 50 gramiem dienā no šeikiem vien un bulko 10 mēnešus gadā lai tikai būtu milzīgi... cilvēkam kas grib uzturēt sevi formā vispār nevajadzētu iet uz zālēm, tās vispār vajadzīgas tikai bodybuilderiem un tikai dzen parastos cilvēkus vai nu atkarībā no rezultātiem vai depresijā ka nav pietiekami rezultāti.

3 5 atbildēt

Man ir sešpaka un es esmu meiteneemotion,bet ja tā godīgi,neko jau nevar pamanīt-vnk vēders ir plakans,bet tas arī priecēemotion

0 3 atbildēt

tas tak ir kkāds ar patoloģiskām problēmām kuram jātrenējas 3 gadus lai dabūtu normālu formu.  emotion

vai arī tu gribēji teikt ka visu šo darot pēc 3 gadiem dabūtu normālu formu, tad varbūt varētu piekrist.

0 4 atbildēt