local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone vai Android?119

532 7

Vai arī tu esi sastapies ar šo izvēli? Parasti starp tik ietekmīgiem brendiem ir grūti izvēlēties, tāpēc šajā rakstā pastāstīšu par to, kā atrast īsto!

532 7 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Sakat ko gribat, bet ar zirgu ir labāk pārvietoties, nekā BMW, Mercedes, Volvo utt. emotion

2 1 atbildēt

Iphone jau nekas īpašs nav .. ne labāks ne sliktāks par android ..

Bet tās cenas .. pārāk augstas .. ja var dabūt jaudīgāku aparātu par 200 latiem lētāk kā piedāvā apple tad .. nuu.. ir jēga taisīt traci par to visu..

Jo tas nav normāli

Piemēram apple portatīvie .. sistēma ir vnk dirsā .. bet maksā 1000 ls dēļ zīmola

Es pats nopirku samsung portatīvo pa 600 latiem .. sistēma bija uz pusi labāka kā tam apple datoram bet maksāja par 400 latiem lētāk..

1 0 atbildēt

Lietoju Galaxy S2. Nesūdzos, ļoti labs. (: emotion

1 0 atbildēt

Andriod OS ir ļoti daudz labas un bezmaksas programmas, ka arī interface ir šķietami draudzīgāks nekā iOS, un apple kad kaut ko nepieciešams lejupielādēt tā uzreiz javer maks vaļā. Personīgi uzskatu, ka android viedtālruņi ir ļoti labi sevi parādījuši, savukārt iphone uzskatu vairāk kā kulta lietu

1 0 atbildēt

Vislabāk- vienkāršs telefons, man-vēlams nokia 5610, vai 5310 (tikai vizuali man šis nepatīk), ar normalām pogām, un pofig par to,kādas aplikācijas un co piedavā smārtfounu razotāji (pašlaik ir tačskrīns,ne tas senākais, bet reali izmantoju to pasu,ko iepriekš iekš nokia 5610).

0 0 atbildēt

viens liels minuss abolim, ir to nemitiga settingu zaudesana!

ja androids pats apstrada tavu sim karti un pats tiek gala ar sim sttingiem, tad abols nepartraukti to zaude, un tad tu dodies ar savu izcilo abloi pie sava oeratora un saki WTF!!

vismaz man divi pazinas jau nomainija savus abolus pret s2!

0 0 atbildēt

Ne Iphone,ne Androīds,normāls telefons ar pogām,ar kuru var veikt zvanus un rakstīt īsziņas,viss kas nepieciešams,no mobīlās iegārtas! Un cenā maksimums 50Ls

0 0 atbildēt

Hail iPhone!

0 0 atbildēt
Zinu, ka visi man brauks augumā. Man pašai ir iPhone 4s, un man patik, jo viss ir v i e n k ā r š i. Nav lieku un nevajadzīgu opciju, ja ko pēkšņi ievajagas, vienkārši ielādē no app store. Un lai gan tur ir app par maks, vai tiešām 30 santīmi ir pārāj liela summa? Es nenoniecinu android. Tie arī ir labi, ātri, bet es tiešām dodu priekšroku apple produktiem. :)
0 0 atbildēt

Pārāk daudz mainīgo, lai salīdzinātu. Daži salīdzina 100ls android telefonus ar iphone un saka android sūds, bet tur nekāda sakara ar OS kvalitāti, tie divu dažādu klašu aparāti. Par kāršanos, sarežģītību un ko tur vēl, nav bijusi saskare ar vecajām OS versijām, bet ICS (Android 4) nekas nedz karās, nedz lago utt. un nekā sarežģīta tur ar neredzu. Par aplikācijām, jā ir daudz nekvalitatīvas, bet nu tur takš pats var izzondēt, kas tev der un kas nē, skaita ziņā marketa piedāvājums ir tāds pats vai nujau pat lielāks. Drošība - pirms aplikācijas uzstādīšanas ir redzams saraksts ar atļaujām kuras apps pieprasa, neviens nedz sarunas klausīsies nedz sms zags, kurš tās atļaujas izlasa pirms apstiprināšanas jau ir cits stāsts, pats vienmēr tik daru next>next>gatavs. Ko ar to visu gribu teikt - Android ir normāla OS kura ļoti strauji attīstās un komentāros minētos mīnusus neesmu novērojis. Reāli domāju nekāda atšķirība nav kuru lietot, tā katra paša izvēle. Ja būtu jāsalīdzina ar Symbian, tad tas būtu cits stāsts, nopirkt Symbian telefonu ir lielākā kļūda.

0 0 atbildēt

man ir nokia emotion

0 0 atbildēt

Jā, google plāno zvanīšanas laikā plāno ieviest reklāmu kaut kur dzirdēju.Forši ne?Ja man būtu vairāk naudas es 100 procenti nopirktu Apple produkciju nevis Android.

12 12 atbildēt

NOKIA emotion

0 0 atbildēt

bija android, ir iphone 4s.. nuu tur vienos vaartos, cik ios5 ir paardomaats un uztaisiits viss "pa rokai" tik androids ir haotisks un briiziem pat bezjeedziigs. kaa jau autors mineeja, uz androidu 4 dienas lai apguutu, uz ios, 4 stundas, pa vidu vel speles uzspelejot.

p.s. pats kaadreiz biju pret iphone deelj cenas utt.. sagadijaas tikt pie taada. briinos kaa tie androidi vel dziivo, tos peerk parsvaraa tie, kas nekad iphone nav lietojusi. pats kaadreiz pirku :)

p.p.s. par 4. - ja androids viegli sinhronizejas ar gmail, tad iphone viegli sinhronizeejas ar gmail un praktiski visiem citiem ari privatiem epastiem :)

androidam ar protams plusi, taa pati java, nelegaalaas / piraatiskaas lietinjas utt

1 1 atbildēt

Nokia emotion

0 0 atbildēt

iPhone varbūt pirmajā acu uzmetienā var šķist vienkāršs. :) Tad kad sāc ņemties ar Jailbreak un Unlock un visādām citām 3rd party aplikācijām tad vairs tik vienkārši nav. :D

0 0 atbildēt

android

1 1 atbildēt

esu jau izvēlējies iPhone un visi android salīdzinot līdzinās pašam pirmajam mobīlajam

2 2 atbildēt

Android nav slikts bet runājot par programmas nesēju t.i. telefonu pašu, daudzās jomās nestāv klāt iPhonam - displeja kvalitāte, touch precizitāte u.t.t. . un runājot par klaviatūru ir pieejamas daudz dažādas klaviatūras , bezvadu un pat izbīdāmas , jo viņas ir iebūvētas maciņos. ++++

3 3 atbildēt

Open source FTW!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »