local-stats-pixel fb-conv-api

PlayStation 3131

1140 14

Hellow Spoki! Šodien taisu rakstu par PlayStation 3 jeb Ps3 konsoli, spēlēm un pultīm. Šajā rakstā jūs uzzināsiet visu vai lielāko daļu par Ps3 un tā fīčām. Visas bildes ir manis fočētas, spēles ir manis spēlētas, čītotas, izietas un pati konsole ir pie mana drauga tagat, bet esmu Ps3 spēlējusi ļoooooti dudz... tās visas pazaudētās naktis un dienas emotion

P.s. Yēēēē man ir garumzīmes (Spešal for you), bet atvainojos, ja kautkur ir kāda gramatikas kļūda, jo man iet ļoti lēni ar rakstīšanu Latviešu valodā.

PlayStation 3 ir musdienās tik populāra konsole, ka viņa ir katram otrajam kaimiņu zēnam ciemā. Kā jau PlayStation, tas nāk no Japānas, bet tiek spēlēts visā pasaulē. Acīm redzamie plusi šai konsolei ir grafika un ātrums, kas ļoti atšķirās no Ps1, Ps2, Sega un citām konsolēm. Mīnusi? Droši vien, ka kad gadus atpakaļ kāds uzhakoja Ps3, visi sāka pirkt xbox masveidā. Līdz ar to, Ps3 ratings kritās un citi vēl joprojām saubās par viņu.

« 1  2  3 »
1140 14 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

Man arī ir šāds skaistulis! emotion

0 0 atbildēt

Cik ls ieguldīji šjā visā ?

0 0 atbildēt

Foršs raksts,paldies par novēlējumu!

Tev ar izdevušos2014 gadu!!!;)

0 0 atbildēt

Tev ir da***a konsoles a man jāiet pie drauga pa nakti rukāt gta 5.

0 0 atbildēt

Laikam varu justies kruts,ka man PS3 ir . emotion

0 0 atbildēt
maz spēles. Ja redzētu manas, man ir veseli 3 plaukti. Lielākā daļa vāciņu tukši jo ieliku CD vienā speciālā maciņā
0 0 atbildēt

No manis skatoties, konsoles sen ir izgājušas no reitingiem, kāpēc man ieguldīt naudu konsolē uz kuras ir dažas spēles, ja man ir dators kurā es varu bez lagiem, bez jebkādiem traucēkļiem spēlēt burtiski visas spēles uz max. ieguldi labāk tos 600 Ls labā datorā nevis konsolē un spēlēs, katra officiālā spēle maksa ap 20 - 60 Ls

kopā savāksies pa gadiem tādi cipari, ak slikti paliks  un sliktākais, ka tas vioss iet vēsturē , kompis vnk tev būs kārtīgs, ja nekarsies tgd tad nekarsi3es velāk, protams jauna videokarte un apgreidi jau nekad nenāk par sliktu, 

°7TB cietais

Rams tikai 8Gb, zinu, ka tgd daudziem ir vairak, heh, bet nu, Just Cause, Mafia ii, Gta 4 Uz Max

0 0 atbildēt

Vasarā pašam bija ps3 phat (melns). Sanāca viņu dabūt pretī dodot manu xbox360 pro. Ps3 padzenāju kādu mēnesi un nopārdevu, un atgriezos pie xbox360, jo man tik ļoti nepatīk ps3 kontrolieris. Xboxam daudz ērtāks. Es tā uzskatu. 

Kārtējais + par rakstu un gaidu nākamo ^^

2 2 atbildēt

U R my dream..... emotion

0 0 atbildēt

Tur nav COD's.. nulle vertibas ;D

1 1 atbildēt

Uzlauza PS3 sistēmu? Vai arī ielauzās PSN datu bāzē? Un PS3 reitingi dēļ tā nekrita un neviens neskrēja pirkt Xkasti. XBL ar;i pāris reizes tika uzlauzts.

0 0 atbildēt
Nepārdod?
0 0 atbildēt

kāda jēga no ps3 slim, ja tu vari paņemt resno, 60gb PS3 un palaist uz viņa vel ps2 spēles.

0 0 atbildēt
tu esi forever alone?
1 2 atbildēt
AKs avatarsAKs

Varētu iemest rakstu par savu tv, datoru, mob telefonu :D

0 1 atbildēt
Man ir ps3 bet man spēlē jāliek apakšā pa vidu :s un man šķiet ka ps ir labāks nekā xbox
0 1 atbildēt

uztaisi par ps4 rakstu

0 1 atbildēt

Ieteiktu ieskatīties game.co.uk Tur visu ko var samērā lēti dabūt. Pats esmu sūtījis un problēmas ar piegādi nav bijušas. Atnāk apmēram 2ned laikā. Kāds Tev PSN niks?

0 1 atbildēt

Es vel ar vien nesaprotu kadēļ cilvēki pērk konsoles ja dators var paveikt visu to pašu un krietni labāk, nu labi nav dažas ekskluzīvās spēles un tik viegla uzstādišana lai visu to darītu, bet ja gribas tik loti sedēt pie televizora ar savu bezvadu kontrolieri, tad viss ko tev vajag ir hdmi vads un kāds bezvadu kontrolieris kurus datoram arī var iegādāties un visas single player speles datoram ir ļoti labi spelejamas ar kontrolieri bez jebkadas konfigurešanas un ar krietni labakam grafikām. 

Tulīt kads teiks bet konsole tak ilgtermiņā iznāk letāk! Visiem majās ir dators tad kapec klat vel pirkt kaut kadu konsoli? Vieglāk nebūtu nopirkt vienu jaudīgu datoru kuru tu tapat ikdienā lietosi?

0 1 atbildēt

Tu mani preceesi? emotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »