local-stats-pixel fb-conv-api

Liene Šomase uz skatuves nosauc valsti par job**u45

335 0

BRĪDINĀJUMS: video satur necenzētu valodu! 27.novembrī plkst.17.00 Daugavpils Kultūras pilī notika koncerts «Rudens šlāgeris Daugavpilī». Tajā piedalījās arī dziedātāja Liene Šomase, kura dalījās pārdomās par valsti, kurā dzīvojam.



335 0 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Man ir cits viedoklis - man ir pilnīgi vienalga ko Šomase domā vai saka!

10 1 atbildēt
Es viņai piekrītu. Un nesaprotu šo cepšanos. Baigi interesanti/traki!
9 0 atbildēt

Nu un?

9 0 atbildēt

cik viņa izdzēra?  emotion  emotion 

9 0 atbildēt

Es mīlu Latviju, es vēlos šeit dzīvot un strādāt! Bet ar velmi un milestību nepabarosi ģimeni, bankai nesamaksāsi...

8 0 atbildēt

Liene Šo masē. So sad.

8 0 atbildēt
Hahah emotion
8 0 atbildēt

Aj - aj - aj!  emotion 

7 0 atbildēt
Un jūs vēl piepi*ās Porziņğim!
7 1 atbildēt
Deputāti sūkāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā emotion emotion emotion
6 0 atbildēt

Tas vēl būtu maigi teikts. emotion

5 0 atbildēt

Tā drikst iizrunāties tikai netā un draugu lokā. ko gan man tas atgādina. ak ja vecos laikus

5 0 atbildēt

Laikam pameginaja istu latgaliesu lauku kandzu emotion

5 0 atbildēt

Fuck You ↑ You ↖ You ↗ You ↙ You → You ↓ You ↩ You ↪ You ↪ You ↩ You ↲ You ↯ You ↱ You ↰ You ↷ You ↳ You ↶ You ↴ You ↵ oh, and you ↺ Ar cieņu, Liene Šomase

4 0 atbildēt

Visi mes zinam, ka Latvija ir liela bedre uz parādiem, bet nu velprojām ir cilvēki, kas viņu mīl, tas ir okey, bet nu katram ir savs viedoklis un lai saukā ka grib.. 

4 1 atbildēt
1min 14sec, bet vai tik grūti noskatīties 2min garu video?
3 0 atbildēt

zombiji uzzinās patiesību

3 0 atbildēt
Valsti gadījumā neveido valdība? Un ne jau tikai valdība ir jobana, bet pati tauta nav īsti normāla... So.. Nekas viņai nesajuka..
1 0 atbildēt

Cik zinu viņu dzīvē, viņai diezgan regulāri patīk ieraut.

1 0 atbildēt

Nevar teikt, ka ir tas jāmīl ko saka, bet ir savā ziņā taisnība.

Paskaties, aiz stūriem urlas, pīpē, dzer, 

It īpaši zog, dzer pie stūres, viss kaut kas notiek, protams ir daļa kas palīdz visam attīstīties, a politiķi tik sev ceļ algas. 

Paši aiz stūra kāds nodiršam valsti, bet kad kāds to pasaka publiski!? OOo! Sensācija, protams daudzi klusētu mikrofona priekšā, lai tik sūdi nesanāk, bet ir tur sava taisnība. 

0 0 atbildēt