local-stats-pixel fb-conv-api

Kiviča sāga turpinās: Viņš draud piekaut katru, kurš pazemos viņa mīļoto29

204 11

Iespējams, ka Tu pat par savu privāto dzīvi nezini tik daudz, cik par Andra Kiviča attiecībām. Ierakstu, kuru Kivičs publicējis savā privātajā «Facebook» lapā, viņš iesāk ar visai skarbiem vārdiem: «Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu.» Atliek vien uzdot jautājumu pašam Andrim: «Ko Tu dari, vecīt?»

Ticu, ka lielākajai daļai cilvēku jau ir apnicis redzēt un dzirdēt ziņas par Kiviču, bet ko darīt, ja vīrietis savā vecumā nerimstas un turpina iesākto drāmu? Viņš ir veiksmīgi panācis to, ka šī ir pārtapusi par varoņeposa cienīgu sižetu - mēs abi pret visu pasauli! Bet tā taču nemaz nav.

Nevienam jau tā īsti neinteresē, ar kuru kopā Kivičs dala ledusskapi. Pats to putru ievārīja, pašam arī nāksies to putru apēst. Kāpēc par Aiju Andrejevu un Jāni Aišpuru neviens tik skarbi nediskutē? Aišpurs taču arī aizgāja no ģimenes.

Varu pateikt priekšā atbildi: Aišpurs to nesāka visiem bāzt sejā, nesāka noniecināt savu sievu vai mēģināt sevi attaisnot, sakot, ka viņa jau nekad to galviņu neglaudīja. Varbūt Andrim ir vērts pakonsultēties pie mūziķa - kolēģa? Bet tajā pašā laikā arī Aišpurs nevēlējās kļūt par Latvijas Kultūras ministru.

Vai kāds varētu Andrim, lūdzu, atslēgt internetu? Uz viņa fona pat Kardašjanas izskatās nedramatiskas. Kādas ir Tavas domas par visu šo jezgu ar Kiviču?

 
204 11 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

Matilde, tu joprojām neliec vilties. Esi dzeltenās preses līmenī. 

1 0 atbildēt

un ja nu pēkšņi Čaks Noriss slikti izsakās, tad būs grūti

0 0 atbildēt

Kivičs-Latvju Urlaemotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Man tas viss ir tiri vienalga.

0 0 atbildēt

Vai nu viņš ir galvā slims , vai nu arī kāds ir uzlauzis viņa profilu.

0 0 atbildēt