local-stats-pixel fb-conv-api

„Izbrāķē” modeli kā resnu, vulgāru un 13kg par smagu.149

1585 18

„Uzminiet nu! Jā, tā ir jaukā Keita Aptone, pārliecinoši defilējot pa "mēli" tā, it kā tās galā būtu bufete,” vēsta kāds ieraksts anoreksijas atbalstītāju mājas lapā SkinnyGossip.com. „Viņa izskatās resna, vulgāra, pat pornogrāfiska un vismaz 13 kilogramus par smagu šim bikini,” bilst raksta autori.

1585 18 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

👍

0 0 atbildēt

un kas tur iipass?

es domaaju ka vinja pati saprot ka nav iisti kaa vajag. starp 1, 2 un 3 bildi tur ari ir tie 10kg uzeesti burgeru reklaamaas. pat seja apaljaaka palikusi.

p.s. bikini modeles protams ir ar kuplaakaam formaam, kaa parasti, bet tauki nenaak pa labu ne modeleem, ne nemodedeem

4 5 atbildēt

Nu jā varēja jau ko citu reklamēt ne burgerus ...

1 2 atbildēt

Kāpēc jāpaklusē? Tā ir kļūda un es to atzīstu, nekļūdās tik tas, kas neko nedara.. 

0 1 atbildēt

Kas tā par resno govi??

0 1 atbildēt

Atkārtoju vēlreiz, skaidrojumā esmu atbildējis uz jautājumu, bet Tev ieteiktu iestāties kādā augstskolā, jo tajās, atšķirībā no vidusskolām(kur visu gatavu ielej mutē), iemāca pašam atrast, izdomāt, radīt...  Tad arī spēsi saprast rakstīto un atrast tekstā domu, kas tieši ar vārdiem nav uzrakstīta... Un beidz vienreiz rakņāties pa gramatikas grāmatām, tur tas nebūt nav rakstīts...emotion

0 1 atbildēt

Kļūdies, jau sen kā esmu pabeidzis un man nav nepieciešamas citas augstākās, jo ir labs darbs :) Redzu, ka dzīvē Tev vēl daudz jāmācās, jo pašlaik esi apdalīts, bet viss nāk ar laiku, ja ir vēlme ko sasniegt... Un ir lietas, ko skola neiemāca... Bet to Tev pašlaik vēl nesaprast.... Jauku dienu :)

P.S. Vari neatbildēt, jo mana atbilde vairs nesekos

0 1 atbildēt

Viņai vidukļa gandrīz nav.

0 1 atbildēt

Ideaala, ko tie mulkji saprot !! emotion

0 1 atbildēt

nu,īstenībā, ir gan apaļa

8 10 atbildēt

Spriežot pēc "-" iem, Tu esi neglābjams .....emotion

0 4 atbildēt

Tas, ka "Tu" raksti ar mazo burtu norāda uz Tavu IQ, bet, es neko nesajaucu, bet mēģināju pamodināt Tevī paškritiku, lai tik daudz netiesā...emotion

0 9 atbildēt

Vispār jums lauķiem to nesaprast, bet viņai tik tiešām nav ko darīt modeļu biznesā. Pirmkārts vīrieš veidīgi pleci, ar tādiem par profesionālu peldētāju, nevis par modeli. Asimetriskas kājas, neglīti ceļi, tauki spežas un lien zem padusēm, resnas rokas, gurni un viduklis vispār neiztur nekādu kritiku.

Tāpēc pilnībā piekrītu skinnygosspi.com teiktajam.

7 19 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »