local-stats-pixel fb-conv-api

7 seksīgākās geimeres!85

" Mīļā uztaisi vakariņas." " Nevaru mīļais, man jaiziet kārtēja Call of duty istaba". Šādus vārdus no savas meitenes negrib dzirdēt neviens puisis. Pasaulē ir daudz video spēļu atkarīgo gan puišu, gan meiteņu vidū. Šajā rakstā apskatīsim seksīgākās geimeru meitenes pasaulē. Viņas ir atzinušas, ka viņām ir atkarība no video spēlēm.

912 10 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Tagad pie manas Battlefield 3 apsēstības vēl pievienojusies spēle League of Legends. Draugam bija "challenge accepted" mani ar to saslimdināt un man pat tā īsti nav tapis skaidrs, pa kuru laiku tā iepatikās, jo sākumā pēc skata likās s*ds. emotion

0 0 atbildēt

Kaut būtu vairāk tādu :D

0 0 atbildēt

Senos laikos kapaju Ultima online- pēdējā spēle ar ko es apslimu, bet ar laiku serveris izmira, un pašam ar citas nepieciešamības un intereses parādījās.

0 0 atbildēt

Un man likās, kad visi gameri ir nofliferi

0 0 atbildēt

interesanti :d

0 0 atbildēt

League of legends Forever emotion emotion

0 0 atbildēt

aizkustinoši emotion

0 0 atbildēt

6. te vispār nemaz nevar iet runa par to, ka viņa ir viena no spēcīgākajiem spēlētājiem, jo world of warcraft max līmenis ir 85, kuru var sasniegt pāris dienās. pēc tam visu tavu spēku izsaka ieliktā nauda, kur par apm 100ls var būt stiprākais spēlētājs oficiālaja serverī. protams ir vairākas daļas u.t.t. bet reāli tavu spēku izsaka nauda un kārtīgiem geimeriem 100ls priekš stulbas spēlītes nav nekas. es to zinu, jo sīkais bračka spēlē world of warcraft jau pāris gadus un šad un tad kko pastāsta... man piem. WOWs besī. huiņa kkāda!

0 1 atbildēt

Datorspēles neattīsta prātu, pēc spēles tu esi izsutis dārzenis ar noslogotu muguru un redzi, kas nevarētu pat 3km noskriet. Spēles laikā tu izmanto tikai īslaicīgo atmiņu. Ieguvums : nulle, pieredze,ko izmantot reālajā dzīvē : nulle. Bet nu katram savas izklaides. Es labāk nokniebšos un paskatīšos tv.

0 1 atbildēt

emotion 

0 1 atbildēt

COD un casual gaming nav gaming

tad jau mana mamma Gravedigger Willy un Solitaire spelejot ir ista geimere, ne?

0 1 atbildēt

Un nekur COD nav pieminēts :(

1 2 atbildēt

Man vienmēr Mišela Rodregiza atgādijājusi veci :D

0 1 atbildēt

Megana pret noobiem spele es vinju izliktu

1 5 atbildēt