local-stats-pixel fb-conv-api

6 iemesli, kāpēc pasaule ienīst Bīberu.272

5783 26

Ir daudz iemeslu, lai ienīstu Bīberu. Viņa saukāšana par geju un meiteni ir pat iegājusi kā viena no trenda lietām, bet šis raksts jums liks saprast kapēc tik daudzi viņu ienīst.

5783 26 272 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 272

0/2000

😒

0 0 atbildēt

Mēs ar klasesbiedreni esam ļoti nejaukas ! Mēs dziedājam par Bīberu : Ou fak fak fak bikses biiilnas ou fak fak fak bikses biiilnas , un pačuraaaju virsūūū . Jūs ziniet šo dziesmu . emotion

1 2 atbildēt

emotionemotion emotion  

0 1 atbildēt

jūsu zināšanai 6. nav paties!

1 3 atbildēt

cilvēkiem , ka tik pacepties emotion  citā acī skabargu redz , savā baļķi nē :)

0 3 atbildēt

Izlasot šo rakstu, man vienkārši šķiet, ka Tev skauž :D

Ja man būtu tādas iespējas, visu laiku braukātu uz saviem apsargiem, tusētu ar čomakiem, un neatteiktos sastrādāt arī sūdus..

Es gribu redzēt kā tu atteiktos, ja Tev piedāvātu kaut 1 dienu ar viņu ietusēt. :D

0 4 atbildēt

Kas ir selfijs jeb pašīte?

0 5 atbildēt

Nekad neesmu par viņu fanojusi, bet uzskatu, ka cilvēkiem, kuri nepārtraukti viņu heito, nav savas dzīves..

3 10 atbildēt

Un Tagad 6 Lietas, kapec visi Mill Bieberu.. Vins ir ari loti daudz jaukas lietas izdarijis

0 14 atbildēt

Neviens neko nezin par viņu, bet tik di*š. Un raksta autoram ieteiktu pamācīties latviešu valodu. ;)

0 14 atbildēt

īstenu latviešu komentāri :D RAKSTA AUTORS PATS IZSKATĀS PĒC MAZAS MEITENĪTES, KAS BRĒC PAR TO, KA REDZ VIŅAM IR MANTIŅAS, BET MAN NĒ ;(

3 28 atbildēt

Un? Superīgi ir tas, ka viņš darot šādas lietas ir pataisīts par daudz sliktāku cilvēku nekā mēs, bet realitātē mēs paši arī esam savārījuši daudz un dažādu sūdu. Labāk paskatieties uz sevi, cilvēki. Turklāt jūs visi heiteri arī viņu padarat bagātāku, jo vairojat JB popularitāti. lol.

6 43 atbildēt
Stulbā latviešu tauta. Atliek vien uztaisīt jobanu rakstu par kaadu populāru cilveku kuru apskauž pus latvija, un dabuui 10000 plusu un tevi iecels prezidenta godā. Puse te ir meli vai vnk pie bildes piedomaats klāt kāds stulbs teksts. Muļķi. Kapec nevarat ignorēt viņu? Tiešam tik ļoti skauž?
2 42 atbildēt

Ķipa tagad stilīgs esi noheitoji Bīberu, starpcitu tā arī ir 10 gadīga cilvēka cienīga rīcība.

Labās lietas jau neviens neredz, vaine? Kaut kā neesmu pamanīji, ka būtu kaut viens raksts par to, ka viņš ziedo labdarībai. 

Un par to izraidīšanu vispār smiekli nāk. Davaj izraidam no Amerikas, visus kuri ir braukuši dzērumā un darījuši tamlīdzgas lietas, paskatīsimies cik daudz cilvēki tur paliks.

7 55 atbildēt

Akd veeelviensheiteris,nu c'mooon ja jau vinš te tik ļoooi neintereseetu un nepatiktu,tu pa vinu pt neliktos zinis,aaaarpraac veeel  kko uztraucies,dziivo savu dziivi,tiec liidz viņa liimenim un tad vari nodirst citu cilveeku. šausmas nu gan nuģis tu esi tad.. žēl tevis,tiec ar savu dziivi galaa un tad run par citiem. Vins ir forsh čalis,neiespringstam!!!! ;) :*

7 74 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »