Visi cepumi piebērti klāt, kārtīgi viss samaisīts. Liek ledusskapī uz kādu pusstundu.
Kad masa sacietējusi, veido bumbiņas. Ja bumbiņas drūp, vispirms rokās mazbišķiņ pasilda un tad vajadzētu būt labi.
Visi cepumi piebērti klāt, kārtīgi viss samaisīts. Liek ledusskapī uz kādu pusstundu.
Kad masa sacietējusi, veido bumbiņas. Ja bumbiņas drūp, vispirms rokās mazbišķiņ pasilda un tad vajadzētu būt labi.
Sarīvē atlikušo šokolādi uz smalkās rīves
Sadrupina pārim palikušos cepumus
Daļu bumbiņu apviļā šokolādē
Pārējās bumbiņas apviļā cepumos
Kārto uz cepamā papīra. Pēc tam liek ledusskapī līdz brīdim, kad tiek plānots viņas ēst ;)
Lai labi garšo un viss izdodas ^^
P.S. Mums tik ļoti iepatikās gatavošanas process, ka ejam tagad uz veikalu pēc šokolādes un taisīsim vēl :D
Autore/s gadījumā nebija viens/a no tiem, kas vaicāja pēc ūdenszīmēm, lai nevarētu receptes pārkopēt citi portāli?
es atvainojos,bet vai ar piena šokolādi un bez liķiera viņas arī būs garšīgas? :D