local-stats-pixel fb-conv-api

Spole un citi zari. (Tipa 3 turpinājums).96

Raksts pacelts. Sveiciens visapkārt ! emotion Viss ko daru ir tikai savas intereses un izzināšanas pēc. Buksēju, mīlīši, galīgi buksēju, nu vairs laika nekam nepietiek, mēģinu sagrābt visu iespējamo. Manu spoļu tīšanu un shēmu lodēšanu sāk arvien biežāk traucēt citi darbi un nedarbi, sāk iegriesties autoentuziasti un arī spocenītes savus autiņus uzfrišināt. Daru ko varu lietas labā, bet šoreiz stāsts tāds pagalam saraustīts sanāks, vienkārši fiziski nejaudāju vairākus atsevišķus rakstiņus taisīt, laika trūkums, ka viņu nelabais ! Pamazām būvēju un kožu cauri to Brīvās Enerģijas ģenerātoru, ja jau ir iesākts, tad pusratā jau nu nedrīkst atstāt, jānoved projektiņš ir līdz kaut kādam loģiskam galam, bet jo dziļāk roku, jo vairāk ir jārok, sanāk arī galīgi citā virzienā brīžiem aizrakties pētot dažādus procesus. Nav man prātā kādu pārliecināt vai kaut ko pierādīt, bet nācu pie secinājuma, ka tomēr ir dažādu veidu elektroenerģija un lai piedod man elektriķi ja parādīšu kaut ko pagalam nepieņemamu, pat video speciāli uzfilmēju no eksperimenta ar netradicionālo strāvu. Patreiz gan pats nemācēšu vēl sakarīgi izskaidrot visas strāvu nianses, par daudz ko pašam nav skaidrības, bet kad tikšu skaidrībā , tad noteikti pastāstīšu kādi sanāca man rezultāti. Vienīgais ko droši varu apgalvot, ka tinumu rezonansei un magnētiskajiem laukiem ir nereāls potenciāls, vajag tik visu pareizi sakārtot un saštimmēt. Pietiks tukši spriedelēt, ķeramies pie interesantākās daļas, ielūram rakstiņu bildītēs ! emotion Beigās būs mani speciāli spokiem uztaisīti video. Par tām magnētiskajām strāvām arī tikai video parādīšu, jo tas nebija plānots rakstiņam tādēļ, ka tobrīd biju ne tanī virzienā savos meklējumos aizracies emotion Iepriekšējie rakstiņi par spoles tēmu :

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Spole-/742196

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Spole-viss-notiek/742339

Meklējumus Brīvās Enerģijas lauciņā atlikšu uz nākošās zienas garajiem vakariem, tad iespējams arī rakstiņu paturpināšu emotion

« 1  2  3 »
953 3 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

nu baigi tu tur plosies emotion emotion emotion

2 0 atbildēt

Eht... Saš, tavos rakstos esmu atkal kkur nozaudējis vakaru... emotion  Atliek tikai sākt lasīt... Bet labi, šoreiz man tā teikt, vajag padomu. Mašīnai nomainīja pr.stiklu un klauni nepielīmēja spoguli atpakaļ. Servī iedeva līdz to pašu līmi, ar ko stiklu ielika. Teica, ka turēs. 4x mēģināju, pie pēdējā mēģinājuma pat 3-4 dienas turēju zem lentas, bet kā liku spoguli- kronšteins nost atleca bez īpašas piepūles. Cik noprotu- tā līme tam pasākumam neder. Bet kādi ir varianti? 

2 0 atbildēt

Es uz pakaļas fāze, nulle kopā un nebliež ārā

1 0 atbildēt

Tas ir autoinstalācijas indikātors, 12 V lampiņa iekšā, iepriekš taču rādīju kā pieslēdzu pie masas un pie 12 voltu līdzstrāvas kur barojas dzesēšanas kūlers radiātoram, nevejag meklēt utis tur kur viņu nav emotion Neticīgais Toms....  man nav tas vecums lai te feikus rādītu, atbrauc un uz vietas pārliecinies , varēsi pats spainī kopā ar degošu lampu paplunčāties.

1 0 atbildēt

Labāk zīle rokā nekā putniņš kokā, ne naudā laime, brāl !  emotion

1 0 atbildēt

No kurienes Tev tā elektrība rodas. No tiem akulumātoriem?

1 0 atbildēt

jopt...emotion

0 0 atbildēt

Mana dislokācijas vieta ir Ikšķilē, domāju , ka visi spoki to jau sen zin emotion

0 0 atbildēt

Pēdējajā video pri com tur uz galda lenta stāv?emotion

0 0 atbildēt

Redz kur mums te ir cilvēks ne tikai ar zelta rokām- domāju, ka sirds arī no tā paša materiāla.

Brīvās enerģijas štelle gan ir aizraujoša vai ne? Pat prāta neienāk atmest visam ar roku.

0 0 atbildēt

Garāžas laboratorijas princips tāds autentisks, nav kur piesieties. Bet, tā kā uzparikte ir pietiekami jūtīga, varbūt vajag pagarināt dažus vadus, lai spoles būtu bišk tālāk no pārējām shēmām, aķīša un visa pārējā. Es, personīgi, kādu metru-divus atstarpi noliktu. It kā jau nevajadzētu tam traucēt, bet pietiekami mīklaina lieta, lai par to nevarētu būt pārliecināts, varbūt traucējumus kādus tomēr rada...

0 0 atbildēt

Klau Sasha tev kāda ekskursija jāuzrīko noteikti ir daudz spoku kas tavu garāžu vēlētos apskatīt emotion

0 0 atbildēt

Henderšota Ģenerātors arī ir interesanta štellīte, bet patreiz atkal darbu pāri galvai, nav laika pat izgulēties, visi eksperinemti tika atlikti malā emotion 

0 0 atbildēt

Prieks, ka ir cilvēki kuriem rokas neaug no pakaļas, bet domāju ja jau ir tik daudz informācijas par to un ir daudzi tādi "spečuki" tad kādēļ tas jau nav realizēts? 

0 0 atbildēt

ļoti gribētos apskatīties uz to cilvēku, kurš ielika rakstam mīnusu. 

nē, nu tīri zinātniskā interese - varēs tur redzēt ārējas debīlisma pazīmes, jeb tās tur ir slēptā formā?!

0 0 atbildēt

Bet tas nozīmē, ka tagad visā mājā sev vilksi elektrību no 2 akumulatoriem?

0 0 atbildēt
Tak būtu paņēmis kartupeli un būtu tev elektrība.emotion
0 0 atbildēt
Bet ja nopietni tad ir kkas izdevies vai nav? Neko nesaprotu no tā visaemotion
0 0 atbildēt

Dažu metru rādiusā rada gan kaut kādus traucējumus, pat televizors reiz pārslēdzās uz citu kanālu, kad pārliku tālāk viss strādāja normāli.

0 0 atbildēt

Neesmu klausījies, nav bijusi vajadzība, arī Push-Pull ģenerātors strādā citās frekvencēs, no 15 - 17 KHz  robežās, bet Teslas spole ap 2 MHz diapazonā. Šī nav klasiskā Teslas shēma ar divām spolēm kur viena strādā kā raidītājs un otra kā uztvērējs.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »