local-stats-pixel fb-conv-api

Motivācija.162

Raksts pacelts.

300 dienas Spokos nav joka lieta, jānosvin vismaz pievienojot kādu rakstiņu. Nekas ievērības cienīgs man nenotiek kas būtu rakstiņa vērts, tādēļ nolēmu nedaudz pastāstīt kā es līdz tam nonācu, savai darbībai autolauciņā. Komentāros ievēroju ka daudzi spoki saka: būtu man tādi apstākļi un instrumenti.... Mūsdienās visas lietas notiek daudz vienkāršāk, vajag tikai gribēšanu un motivāciju, iespēju ir bezgala daudz.

Kad es astoņdesmitajā sāku autiņu ķīlēšanu, tā skaitījās nelegāla darbība un visi amatnieki kas mājās darbojās staigāja zem bargā likuma panta. Instrumenti arī nebija brīvi pieejami un pārsvarā tos nācās iegūt dažādos nelegālos ceļos, vai nu caur blatiem, vai kaut kur caur iestādēm un kolhoziem norakstītiem klāt tikt. Daudzas uzpariktes nācās būvēt arī pašiem.

Reāla interese par tehniku man radās kaut kur desmit gadu vecumā, sešdesmito beigās, septiņdesmito sākumā, velosipēds, mopēdi... tie tika srūvēti un ķīlēti caurām dienām. Ar materiālu gan ir stipri bēdīgi, tanī laikā arī ar fotogrāfēšanu sāku nodarboties tādēļ ir saglabājušās vismaz dažas miglasbildes.

« 1  2  3  4 »
2052 6 162 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 162

0/2000
FTP avatarsFTP

Zolotie ruki :))    Atgadina Mcgaiveru emotion

2 0 atbildēt

Super raksts!!!

Tagad tiešām viss ir vienkāršāk. Pats nodarbojos ar celtniecību, un agrāk visu laiku metu šķību aci uz citiem, kuriem pilns ar visādiem instrumentiem, bet man jāmocās ar sūdiem. Bet tā skatoties nekas nemainās, tāpēc pamazām jāgādā vajadzīgais, ja gribi pelnīt. Lai gan ar tiem instrumentiem tā ir kā ir... Nopērc vienu štrumu, otru, trešo... Liekas daudz kas ir jau sapirkts. Bet kad savāc visu vienā vietā... Nekā jau nemaz īpaša nav, bet nauda iztērēta nonormāla!

2 0 atbildēt

Eu ja vari pastāsti kā un kam lieto to mērāmo štrumu oranžajā kastītē. rokoties pa opja plaktiem atradu tādu, bet vēl nav radies pielietojums viņai...

2 0 atbildēt

36. bildē tie cigāri tik labi izskatās.. emotion

2 0 atbildēt

7. bilde, zem nummura Good Year !  emotion

2 0 atbildēt

Daudz kas atgādina manis paša pieredzēto. Ar lūžņiem ņemos no 12 (apmēram) gadiem-to es saku,jo tad sāku jēgties ar "voshondu" Rāmis svēra kā 4 es...emotion Arī tiku pats taisījis visādus štrumentus,Pirmais ko atceros,bija -izjaucu bračka BMW moci-karalaiku relikvija...līdzīgs emkai.  kaut ko biju gaņģenei sadarījis-braukt jau mācēju. Izjaucu,bet salikt nemācēju-bračka bija "krievos"citādi jau nevarētu tik viegli rīkoties. Atnāca brotans no '"krieviem" dabūju tādus "pizdjuļejus'" ka maz neliekas.(p.s.) Foršas bildes!emotion

2 0 atbildēt

Tiešām motivējoši! emotion Veiksmi visā turmāk iecerētajā! 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

nja, tie audiki bija svaigi taja laika emotion labs raksts!

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
JR avatarsJR

Un jā,neniezēja pirksti to vīniņu nogaršot todien pat ? emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »