local-stats-pixel fb-conv-api

Ukrainas referendumu safabricēšana!184

Sveiki spocēni! Šoreiz no manis raksts par pasaulē aktuālo Ukrainas krīzi. Pats saskatīju šādas tādas ļoti neloģiskas lietas, tāpēc vēlējos tajās padalīties ar jums. Cerams, ka Jūs tas interesēs. Piegājis esmu ar pierādāmiem faktiem, kurus apspēlēju ar dažādiem matemātiskiem aprēķiniem.

Nu tad ievērtējiet rakstu! emotion

PS: Raksts papildināts atbilstoši jaunākajai informācijai!

1852 24 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

jeb ir par maz, vēl linkus vajag?

en.itar-tass.com/world/731211

www.mixnews.lv/ru/world/news/2014-05-12/150197

jeb tev vēl joprojām tvnet un LETA rakstītais ir neapstrīdama patiesība? 

1 1 atbildēt

Žēl, ka tiešām labs autors nodarbojas ar tādu absurdu rakstu veidošanu, kurā nav nekādu reālu pierādījumu, bet cilvēki viņam naivi uzticas.

2 2 atbildēt

Wow!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Dīvaini, ja pieņem ka tu man pats rakstiji.... bet tad bloķē...

es aizskāru tavas mazās jūtas ar tiešu jautājumu krievvalodīgo sakarā? (uz kuru tu man vēljoprojām neesi atbildējis) ?

0 1 atbildēt

piedodiet par neskaisto izteikšanos, bet, vai jums nav poxuj?

0 2 atbildēt

Un atkal autors stāsta puspatiesību, jo informācija ir mainīta rakstā ne jau tāpēc, ka ir mainījušies oficiālie dati par vēlēšanu iecirkņu skaitu un balsotāju skaitu, bet gan tāpēc, ka sākotnējo iecirkņu skaitu (59), autors bija pats izdomājis, jo tā arī nespēja sniegt avotu tai informācijai, bet nobalsojušo skaits bija nepareizs, jo autors nepareizi bija sapratis publiskotos skaitļus, kas bija par abiem referendumiem kopā nevis tikai par Doņeckas apgabalu!

Runājot par aprēķinu metodi... Tā vēl joprojām ir neloģiska, jo katrs, kurš ir bijis vēlēt, saprot, ka vēlēšanu biļetena iemešana urnā aizņem tikai dažas sekundes, galvenais, kas nosaka nobalsojušo cilvēku skaitu ir tas, cik cilvēki nodarbojas ar vēlētāju reģistrēšanu un cik balsošanas kabīnes ir iecirknī.

Pati balsošana arī aizņem maksimums minūti, jo biļetenā bija jāievelk krustiņš ailītē "Jā" vai "Nē". Tāpēc autora aprēķini ir pilnībā bezjēdzīgi, jo neko nepierāda.

Referendumā ir noteikti bijuši daudz falsificējumi, bet ar to atmaskošanu šiem rakstā esošajiem absurdiem nav nekāda sakara!

0 2 atbildēt

izveidoji rakstu, kur saliki daļēji izdomātus skaitļus, kurus pamatot nespēj un nespēj norādīt nevienu avotu, lai apstiprinātu savu patiesību, pēc tam komentāros vel pataisi sevi par muļķi, un ar lepnumu aizej, pasakot, ka te ir cilvēki bez augstākās izglītības, tāpēc diskusiju beidz. emotion

Var redzēt cik izglītots esi, ja veidojot rakstu izmanto melus un pat nezini kas ir rasisms un kas ir nacionālisms. :D

0 2 atbildēt

 

Draugos tev labs niks...

/ nindzja

0 2 atbildēt

Man tikai jautājums...

Arī Latvijā.. par krieviem uzskata tikai toas kas ir ar nepilsoņu pasēm.. pārējie krievvalodīgie ir pilsoņi.. vai ne..?

Tas šī te sakarā

► 56.8% ir ukraiņi un 38.2% krievi ◄

Tie taču ir dati pēc tautas skaitīšanas.. kas nozīmē ka Latvijā arī krievi tikktu statistiski mazāk attainoti kā ir dabā.. jeb tu nepiekrīti?

0 3 atbildēt

Baigā figņa te sanāk...

Kad Ukraiņu labējie( ar amerikas līdzfinansējumu 5 miljardi dolāru apmāca ukraiņu separātistus) apzog ieroču noliktavas un ieņem ēkas slepkavojot, uztaisot Kijevā slaktiņus, tad viss ir čill...kā saka atbalstam un novērtējam, vai ne ;)

Bet, kad notiek to apgabalu sacelšanās, kur ir daudz KRIEVI, tad gan tas jau ir nopietni... 

Un tālāk seko banāli tekstiņi: Mēs varam būt nākamie! Muahaa, baigi Krievijai šobrīd mūs vajag, it kā mēs Arābu Emirāti būtu...Paši esam nabadzīgāki par visiem citiem kaimiņiem un plusā vēl diedelnieki un pielīdēji...Nu bet vai tad nē? ;)

Ultranacionālistiem šis būs gards kumos emotion

3 9 atbildēt

Padomājiet ar galvu nevis pakaļu-Timošenko izgāja no cietuma un tagad grib visus nosist, par ko? Putins pats piedāvā Ukrainai palīdzēt. ASV lien ar savu sapuvušo degunu kur nevajag. A, jums tik krievi visur vainīgi. Varbūt vēl sapņojat par viņiem?

2 10 atbildēt
« 1  2  3 »