local-stats-pixel fb-conv-api

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 09.06.201811

Tauta bija tiešraidē.
apmēram pirms 3 nedēļām · 
Šovakar pie mums ciemos Latvijā pazīstamais zvērinātais advokāts, kurš pārstāvējis Talsu traģēdijā cietušos un cīnās par Zolitūdes traģēdijā cietušo tiesibām - Šovakar pie mums ciemos Latvijā pazīstamais zvērinātais advokāts, kurš pārstāvējis Talsu traģēdijā cietušos un cīnās par Zolitūdes traģēdijā cietušo tiesibām. Aldis Gobzems..

Tauta bija tiešraidē.
apmēram pirms 3 nedēļām · 
Šodien mēs parunāsim ar enerğisku, šķietami mūžam nenogurdināmu un vēl joprojām jaunu cilvēku par to, kas tad īsti slēpjas aiz , mums tik pierastā, deputāta Artusa Kaimiņa un viņa kameras.

Tiešraide ir ieplānota uz 17:30 pēc Lielbritānijas laika vai 19:30 pēc Latvijas laika.

Par neuzticības izteikšanu veselības ministrei Andai Čakšai ! 60 Eiro/stundā ITišņikam par E-slimās-Veselības programmēšanas darbiem 5 mēnešu garumā. Noskaties un padod tālāk. Tava nauda un... Tava veselība.

Artuss Kaimiņš KPV LV par Tiesībsarga 2018. gada ziņojumu. Mūsu Latvija.

09.06.2018 TAUTA bija tiešraidē ar KPV LV - programmas prezentācija Straumēnos

« 1  2  3 »
47 7 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Jebkuras veiksmīgas valsts pamatā ir atsacīšanās no statisma, maksimāla privātā sektora un pilsoņu iniciatīves atļaušana, jo mazāk valdība un brīvāks tirgus un lielāka ekonomiskā un sociālā pašatbildība, jo lieliskākas un augošākas nācijas dzimst.

6 0 atbildēt

Ļoti labi!!

4 0 atbildēt

Tu esi pārpratis komentāra būtību. Ja gribi vēlētājus, tev jāmāk pasniegt informācija sasprotamā veidā. Es kā parasts latvietis, nesaprotu nemaz, ko tu biji domājis ar to tiesas administrācijas lēmumu emotion Man tas neko neizsaka.  Otrs- kas būtu atšķirība starp godīgu politiķi un mīklainu- tas, cik ļoti tu iedzļinies lietā. Tu atbildēji, ka "Neredzi jēgu tērēt laiku" - Bet tieši tas tev būs jādara saeimā- jātērē laiks, lai risinātu problēmas.  Tā vietā tu varēji kaut vai atbildēt godīgi, ka nav konkrēta plāna par bezdarbniekiem, bet iespējams ka laika gaitā tāds taps. Un viss, lieta darīta. Nebūtu melots, bet nebūtu arī apsolīts.  Kas ir katra vēlētāja interesēs- godīgi iepirkumi, godīgs nodokļu izlietojums, un uzņēmējdarbībai veselīga vide. Kā arī pabalsti, un izaugsmes iespējas darbam- pirmkārt jau naudas izteiksmē, kad cilvēki ir gatavi mācīties, jo redz ka naudas būs vairāk. Kas notiek šobrīd- cilvēki pārstrādājas, strādājot divos darbos, lai tikai varētu savilkt galus, vai arī strādā nelegāli, jo var saņemt vairāk, Daži pat aiziet uz armiju ne jau tāpēc, ka grib, bet tāpēc ka vairāk maksā. Piedāvājiet risinājumu šim un jūs uz rokām nēsās.

1 0 atbildēt

Tevi par šādas informācijas izpaušanu neiemetīs kaut kur?

Patīk, ka katra partija mēģina sevi pierādīt kā māk tērējot valsts miljonus, tomēr izvēli es labāk atstāšu sev izlemšanai, tāpēc, ka tiem 100 idiotiem vairs neticu... Kā gāja runas par Trampu un Klintoni - būs jāizvēlas mazākais ļaunums, kas tā pat kā ASV vēlēšanās tāpat nestrādāja...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Cik nozelojami,ka pat sada forsa lapa ierodas lohi ar savam politiskajam agjitacijam! Jus esat ka gnidas no kuram netiek valja emotion Pretigi,ka politika ielien visur...
0 2 atbildēt