local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiskais manā dzīvē107

735 9

Gribiet ticiet, negribiet, neticiet. Stāsts ir patiess un es jums iesaku NEKAD to neatkārtot. Vismaz labak, kad saucat garu, nekaitiniet viņu, citādi viss var beigties šādi. (bildes lai lasīšana baudāmāka)

735 9 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Neticu.

5 3 atbildēt

Tad hitlers runā latvisiki?? Vai gari runā visās valodās??

2 0 atbildēt
Kāds tiešām domā, ka TAJĀ pusē ir dažādas valodas, vai ka tur VISPĀR ir kāda valoda?:D Viss notiek "domu" līmenī. Un jā, derētu izsaukt, atvainoties un atvadīties. Citādi, kas zin...
2 0 atbildēt
Nu vot.. hitlerins ir dusmigs... forsi... nu baigi forsi..•~•
2 0 atbildēt
Cilveks uzrakstot "gribi tici, gribi netici" zin ka lasitaji pec sa teikuma tiesam tices un tad var rakstit ko grib. Lai nu ka bet stastins labs, gribetu ticet, bet nu ja, tas manuprat nav iespejams, bet vrb.
2 0 atbildēt

Mēs šo spēli spēlējām kapos iesaku to neatkārtot lai gan mums nekas neizdevās tāpat sajūta bija bailīga.

1 0 atbildēt

tā robeža starp mūsu pasauli un ēterisko pasauli vietām ir ļoti plāna. un gari vai būtnes vai dēmoni vai jebkas cits jūt un atrod mazākās spraugas, lai iekļūtu mūsu pasaulē. un liela daļa tās pasaules radību pārtiek no enerģijas, kuru atņem mums. es ar skolas laikos esmu ar muļķībām nodarbojusies, tagad nožēloju.

1 0 atbildēt

Mēs ar labāko draudzeni izdomājām izsaukt kautko mistisku, jo nebija ko darīt. Mēs atradām kā izsaukt zaļo rūķīti, panēmām nepieciešamo un uzkāpām uz gultas, jo baidījāmies, ka tas var iekost kājā. Kad mēs 70 reizes bijām pateikušas ,,Zaļais rūķīt parādies'' uz galda sāka čaukstēt papīri. Mēs skrējām pie manas mammas, bijām reāli izbijušās! Jo neko tādu negaidījām un tam neticējām.

1 0 atbildēt

Ar šādām lietām nekad nevajag jokot- tāpat kā ar NLO un maģiju.Neesmu spečuks, bet sliecos domāt, ka šādi var pieslēgties pie informācijas plūsmas, kura izrādīsies nebūt ne laba.Arī pats esmu spēlējies ar ko līdzīgu, un labi, ka ticis "atsēdināts", un tas bija sāpīgi.

Iespējams, ka šeit neskādēs elementāra došanās uz baznīcu un tur lūgt Dievu atpestīt no ļaunā.Lūgšanai ir ļoti liels spēks un nozīme.

1 0 atbildēt

BOOOO !!!

0 0 atbildēt

Pēdējā bilde ideāli atrasta. :)

0 0 atbildēt

dude, how much weed you are smoking? :D

0 0 atbildēt

kas cits noteikt ka velns hitlers muziigi degs par to ko izdarija,un pasnaviba ir taisnakais celjs ko vinjs izdarija

0 0 atbildēt
Ja tas ko tu stāsti notika īstenībā, tad arī viņš bija jaaizsauc prom!
0 0 atbildēt

Atceros kad es ar draudzeni lasījām internetā par Pīķa dāmu. Redzējām kā var piesaukt bet mēs negribējām piesaukt bija bailes. Mums abām likās ka pa stūriem ir viņa :S

0 0 atbildēt
lasot so man parskreja zosada bet tas mos tapec ka sonakt vess lauka. Ar gariem nav joka lieta, jums butu vins jasauc velreiz un jaludz piedosana. Citada gadijuma vins sekos jusu berniem,mazberniem utt.
0 0 atbildēt

Cilvēki, ja ar jums jau nav nekas noticis tad ir paveicies. Citas dvēseles nav izklaide, tās var jūs vajāt un izmantot, it īpaši šis cilvēks, kuru jūs izvēlējāties.

0 0 atbildēt

Saucamā šķīvīša dancināšana patiešām nav laba lieta. Bet izsauktu garu var nolikt gulēt ;) bet ar lielām grūtībām. Mana mamma kad bija maza kopā ar brāļiem bija izsaukusi vienu garu, bet par laimi bija speciālists, kas zināja kas ir jādara.

0 0 atbildēt

Ja jau itkā atradāt veidu kā izsaukt, tad tāpat varat atrast kā padzīt. Bet tas tā. ;)

0 0 atbildēt

ja atver portālu, tad to ir arī jaaizver... ne vienmēr atnāks tas ko tu sauci. portāls tiek atvērts ne tikai priekš viena gara.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »