local-stats-pixel fb-conv-api

Karma – tavs draugs un ienaidnieks114

1237 10

Tu visu laiku staigā un sūdzies, ka tev nekas nesanāk, tev skauž, ka citiem veicās, ka viņiem ir tas kā tev nav.

Tas ir tāds bumerangs, apburtais loks, visu slikto ko tu teiksi, karma tev atgriezīs atpakaļ trīs kārt, bet labu tik pat. Cik noskaudīsi – trīskārt vairāk atņems. Pat ja tas nenotiks šodien vai rīt, bet tas notiks un iespējams, tad kad negaidīsi.

Pacelts

1237 10 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

autoram nav pilnīgi nekādas sajēgas, kas ir karma. iesaku vairāk papētīt austrumnieku filozofiju. es gan personīgi karmai neticu, bet te aprakstītais nav pat uz to pusi.

taču runājot par to, ko autors te raksta, ir elementāra patiesība - ir darbības un ir sekas. jebkādai darbībai ir konkrētas sekas. kādas sekas gribi, tādas darbības mēģini veikt. izprast katras darbības sekas arī protams ir māksla.

2 0 atbildēt

Pameklējiet youtube "instant karma car". To tiešām varētu par karmu noskaukt :O

2 0 atbildēt

Cilvēks var ticēt tam, kam grib. Es karmai neticu. Vēlviens veids, kā likt cilvēkiem darīt labu līdzīgi kā reliģija.

2 0 atbildēt

and my name is Earl.

2 0 atbildēt

Saskatījies My Names Is Earl? emotion Starpcitu, baigi labs, iesaku. 

2 0 atbildēt

Un tagad visi pievēršamies labām domām,vārdiem un darbiem! :)

2 0 atbildēt

Es piekasīšos. Ja personīgi X, cilvēks, kurš apzinās ko dara(nav afekta stavoklī vai ka tā), izdara ko labu priekš sevis, tas ir, nogalina cilvēku, kurš X nepatika. Šo rīcību X uzskata par ļoti pozitīvu no sirds dziļumiem. Vai šajā brīdī X sodīs karma? Ja jā, kapēc? Jo, pēc Tevis teiktā, karma tik soda sliktos, bet kas viņu šajā momentā padara par sliktu? Tikai un vienīgi tava nosodāmība pret viņu, tikai tavs pretrunīgais domu gājiens. Ir jāsaprot, ne visiem roze liekas skaista, jo ne skaistums, ne labums, ne mīlestība rodas kā vispār pieņemts likums. . Šīs lietas rodas iekš cilvēka. 

Es nepiekasos, bet gribu zināt, no kurienas, tavuprāt, un tikai tavu, šis labus rodas. Labums pret Tevi, pret sociumu.

Ja X pateiks sev, ka ir ļauns,(neatvainojās cilvēkam, pateica rupju vārdu) vai karma X sodīs?

2 0 atbildēt

karmas ietekme uz notikumiem ir vairaak kaartiigi paarspiileeta. patiesiibaa, karma, jeb liktens tikai nedaudz kauko nosaka, vislielaakaa ietekme uz notikumiem ir pievilkshanas principam, kursh ir nedaudz atkariigs no zvaigzhnju staavoklja, jo planeetas ir pietiekoshi lieli objekti lai speetu nedaudz izmainiit visuma energjijas pluusmu. par pievilkshanas principu siikaak nestaastiishu, kam vajag tas zin vai uzzinaas, tikai varu pateikt to, ka tas darbojas.

2 0 atbildēt

Man bija tā tas bija kādā lkam 5. klasē. Bija tā mēs ar Mammu un Kaimiņieni braucām no veikala uz Daiļslidošanu .. Un tajā dienā man bija drausmīīīīgs slinkums, un Es sāku tēlot kad Es klepoju. Mamma mani atstāja mājās, iedeva zāles un aizbrauca ar kaimiņieni tālāk pa veikaliem, Tētis vēl bija darbā.. nu vo, Esmu mājās BEIDZOT viena bet tad attopos ka nevaru apstāties klepošanā!

2 0 atbildēt

Vai arī mošpitā tevi pagrūž un tu pagrūd viņu tā ,ka viņš nokrīt.

2 0 atbildēt

ideja protams ir skaista ka katrs dabū pēc nopelniem, bet man škiet ka tā tomēr īsti nav... 

2 0 atbildēt

Ir divi varianti - vai nu tavas vecumdienas būs ļoti "labas" vai nu tas ir nācis no iepriekšējās dzīves un tev šajā dzīvē ir jalabojās.

1 0 atbildēt

ja taada karm buutu tu to maku nebuutu pazaudeejis! :D

1 0 atbildēt

Man ar ir bijis vienreiz gribeju neaiziet uz skolu un uzkarseju termometru uz 37,6 tad es piesedos pie datora, tad mutere saka lai eju gulet un kad vina aizgaja uz darbu pohujaaaa piesedos atpakal pie datora un tad atcerejos kad draugam nakosaja diena ir dzimene un nakosaja diena muterei ir brivs. nakosaja diena man temperatura arii uzradas 37,2 un taa es guleju gulta un pie drauga netiku :(

2 1 atbildēt

Hmmmm... Ja tā padomā, tā varētu būt taisnība....

1. Vienreiz netīšām "sabojāju" mašīnu, to pamanot vnk aizgāju tālāk. Tajā pašā dienā salauzu pirkstu :D

2. Ejot uz vilcienu, redzēju ka viena tante netiek pāri ceļam, palīdzēju pāriet. Pēctam iekāpju vilcienā, kādu laiciņu braucu. Kad izkāpju, pamanu ka man nav maka. Pēc pāris stundām braucot atpakaļ (aizņēmos naudu no paziņas lai tiktu mājās) vilcienā satieku kontrolieri kura atpazina mani pēc bildes no 'baltajām" kas man bija makā. Izrādās tas pats vilciens un atguvu maku .... :D

1 0 atbildēt

Dikti patīkams raksts tev sanācis ..un vēl smukas bildes ;) + par pozitīvu rakstu!

Tas ir viens no visuma principiem. Karma agrāk vai vēlāk mums atdara atpakaļ, no tās nevar izbegt un tai neiestājas noilgums - to varētu saukt par taisnīgāko tiesu sistēmu kāda vien eksistē! emotion

Ir ļoti svarīgi attīrīt savu negatīvo karmu no šīs vai iepriekšējām dzīvēm, jo karma darbojas pat pēc nāves. Tas ir: ja tu dzīves laikā esi bijis slikts cilvēks, nomirstot tu nespēsi reinkarnēties labākā vietā nekā esi pelnijis!

Dari citam labu un tev tiks atdarīts ar labu!

1 0 atbildēt

ja redzējāt RWJ mullet lips , tur arī bija karma :D

1 0 atbildēt

Piekrītu- man dzīvē viss labais un sliktais ir nācis atpakaļ!. Lai kā gribētos bez tā sliktā nevar iztikt .. pat ja ļoti cenšas. . Tāpēc es dzīvoju ar domu- visiem ļauna vēlētājiem un pāridarītājiem viss kādreiz nāks atpakaļ! Varbūt izklausās pārlieku māņticīgi, bet tā tas ir

1 0 atbildēt

vispār tā karma ir atriebīga un tai pašā brīdī laba niša kura tevi var iegāzt vis negaidītajā laikā  vai izglābt vajadzīgākajā laikā , šī fīča bieži vien palīdz un es priecājos , ka tāda ir un bieži maina cilvēkus :) Cepums + + + , un cerams pa labo komentāru un + karma man atmaksās :)

1 0 atbildēt

jaux raksts,bet patiesība viss ir vēl sarežģītāk.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »