local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc pasaules gals varētu būt 2012. gadā?238

1102 46

Zinātnieki no visas pasaules paredz, ka visa dzīvība uz pasaules varētu tā vienkārši beigties 2012 gadā. Daži saka, ka tas būs cilvēku dēļ. Citi tic, ka kādas dabas parādības varētu būt iemesls. Un ticīgie ļautiņi domā, ka tas būs Dievs, kurš vienkārši nospiedīs "Stop" pogu. Es šeit uzskaitīšu, dažus iemeslus, kāpēc pasaules gals varētu būt tieši 2012 gadā.

1102 46 238 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 238

0/2000

Starp citu, bībelisti solīja Pasaules galu jau 1000. gadā. emotion

1 0 atbildēt

LOL tas nebus 100%

1 0 atbildēt

Meh , apnicis sēdēt pie kompīša , būtu najs izbaudīt pēdējos prieciņus + tas ir izaicinājums ;')))

1 0 atbildēt

Šovasar jānodod pa pilnu klapi!!! emotion  emotion

Vispār labs raksts un ievads + tavs pēcvārds atspoguļo arī manas domas par to visu. Ticēt, neticēt? Velnsviņzin.. tomēr tik daudz faktu.. Cerams jau, ka nē, jo vēl nepabeigta universitāte un gribējās sajust to pirmās algasdienas prieku! :DD

Par to maiju kalendāru es dzirdēju anekdoti, ka tas kalendāra sastādītājs aiziet pie valdnieka un saka, ka viņam aptrūkās vietas, kur turpināt rakstīt to kalendāru, ko ta lai dara? Valdnieks atbildēja, ka nekas, lai tā paliek, nākotnē cilvēkiem būs par ko parunāt! :DD

1 0 atbildēt

Zionātnieki un fizīķi reiķina tā lai sanāktu 2012 ja nesanāk tad viņi sāk visu no sākuma patiesība viņi meiģina pat desmitiem reižu un tikai vienā vai divās reizēs beigu skaitlis sanāk 2012 tākā es neuztraucos par pasaules galu jo zeme ir apaļa tai nav galu un nebūs :D pasaules gals varētu būt pēc apmēram 1,2 milijardiem gadu vismaz lidz tam laikam būšot izveidojies kārtējais superkontinents kuš izskatīsies kā virtulis bet proporcijas būs tās pašas 2/3 no pasaules klās ūdens. 

1 0 atbildēt

pa to vien ka uzrakstiji ka maiji bija asinskāri ieliku -

acteki bija asinskāri

1 0 atbildēt

Brūss Villiss vēl ir dzīvs emotion varam justies droši

1 0 atbildēt

visas katastrofas, kari,viss tas ir deelj ekonomikas un biznesa augstajiem viiriem... zemeslode lai kalpotu mums visu muuzu ir paredzeeta apm 2.5miljardiem cilveeku,bet uz zemeslodes shobriid apdziivo 8++ miljardi iedzivotaju,tapeec,karsh,katastrofas u.t.t ir ekonomiski izdeviigi... padomaajiet pashi...

1 0 atbildēt

es esmu vienīgais kam 6. bilde liekas mazliet smieklīga, kad ieskatās mazlet ciešāk pie tā fiziķa auss labajā pusē ? :D

1 0 atbildēt

maiju kalendara nav vairak vieta no kiniesu bibeles nepareizi iztulkotsnevis ''end'''  bet ''age''

pa to vulkanu ari neviens neko nezin un ja maiji kļudijas par 34 sekundem varbut te viņi kļudas par 34 gadiem nesiet pesimisti zis bus kartiba es 2013 gada ieliksu rakstu par to ka man bija taisniba.

1 0 atbildēt

Get ready for the next evolutionary step.

1 0 atbildēt

Neuztraucieties, Latvijā atcels, jo nepietiks līdzekļu, jāņem vēlviens aizņēmums.

1 0 atbildēt

Ja nemaldos ""Maiju kalendāru"" atkal atjaunoja nu ne atjaunoja, bet atkal caurskatīja vai kko t.ml un bija baumas ka Maiju paredzētais pasaules gals ir pārcelts uz citu gadu un citu dienu xD Bet man vienalga es šim mēslam neticu :P Cunami,zemestrīce? Latvijā? Nu nevajag :D

1 0 atbildēt

Latvijai tak nepietiek līdzekļi pasaules galam!

1 0 atbildēt

Bet tas varētu būt kruti - pamosties pirmdienas rītā, ieej spokos a tur pie labākajiem rakstiem jacky raksts : "Šodien pasaules gals!"!!! Ideāli!

1 0 atbildēt

STULBUMS TAS PASAULES GALS BŪS 5579 GADĀ UN VISPĀR JA TU TICI TAM KO PAREDZ MAIJI JĀ TIE KAS DZER LĪĶŪDENI TAD NU PIEDODIET .Jā pasaule ir piedrazota bet tas nenozīmē kad būs kaut kāds gals.

1 0 atbildēt

nu jā dievticīgie zina visas atbildes :D labas domas izglābs pasauli? BS!! ..jebkurā brīdī var spēcīgu atombumbu uzlaist gaisā un kur būs labās domas tad? Varbūt nevajag ticēt ko stastija vecvecvecmāmiņas un pašam sākt racionāli domāt..

1 0 atbildēt

7.Magnētiskais lauks nevar pazust 100 gadu laikā.Tas nekad nepazudīs.Tas būs ļoti vājs, taču atjaunosies.Eh,conspiracy..

1 0 atbildēt

Varētu būt interesanti :D

1 0 atbildēt

un vispat visa sii pasaules gala agitaacija ir tendeeta uz ziemelamerikaniem kam ir izkalotas smadzenes liidz peedeejam-biznes !!!!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »