local-stats-pixel fb-conv-api

Ieslodzīts ķermenī.255

2230 8

"Apzināts stāvoklis"- šādi mediķi cauc pamošanos operācijas laikā. Arī es to esmu izjutusi un viss ko varu pateikt tas bija interesanti un bailīgi. Citiem neko tādu nekad nenovēlētu.

Es vēlējos uzrakstīt par to rakstu, jo nekur latviešu valodā informāciju par šo fenomenu neatradu.

Ļoti ceru, ka ir kāds spoks, kurš ir bijis tādā pašā situācijā, mani ļoti interesē kāda ir attieksme pret šo fenomenu, vai tas ir atstājis kādas manāmas iezīmes, utt.


Es nevēlos, lai cilvēki domā, ka tādā veidā cenšos pelnīt plusus. Es tikai vēlos informēt, ka arī Latvijā ir tādi gadījumi. Es rakstu par "apzināto stāvokli" centos jau sen uzrakstīt, bet vienmēr pietrūka drosmes pabeigt līdz galam.

Esiet veseli!

2230 8 255 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dzīve
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 255

0/2000
Bija kādreiz ļoti labs seriāls Mākslīgais skaistums un tur arī bija paciente kas operācijas laikā, kad laboja kko viņas sejai, visu izjuta. Diezgan traģiski un interesanti reizē.
0 0 atbildēt
Ja, manai omai jaunībā tā gadījās, kad veica ķeizargriezienu, ļoti ilgi bija pie apziņas, pakustēties nevarēja. Tas bija šausmīgi un nevienam nenovēl, sāpes bija nepanesamas. Tajā laikā vēl veica baigos griezumus ķeizaram
0 0 atbildēt

ES esmu pamodusies operācijas laikā, kad man rokas lūzumu dēļ ievietoja skrūves un metāla plāksnes. Pirmais ko dzirdēju, ka ārsti savā starpā jokojās un teica ka šitais ir vecs zāģis, jāprasa jauns. Nobijos ka dzirdēšu vēl kādas zāģēšanas skaņas un mēģināju darīt zināmu, ka esmu pamodusies. Tad man pajautāja, vai vēlos uz tualeti. Es teicu jā un man žigli papildināja narkozes devu. Interesanti vēl bija tas, ka vēlāk gribēja veikt asins pārliešanu, jo biju saņēmusi pārāk daudz narkozes. Bet kad uztaisīja analīzes, paši bija šokā, tās bija normālas, bez mazākās narkozes pazīmes

0 0 atbildēt

savukārt, kad pēc gada visus metālus ņēma ārā no rokas, bija īstās šausmas. Kopš tiem laikiem es visiem stāstu, ka pēc miršanas vēlos kremāciju un tikai. Vēl tagad pēc 10 gadiem murgoju, kā mani atveda uz palātu un es nevarēju pamosties vairākas stundas, kaut visu dzirdēju kas apkārt notiek. Es biju svēti pārliecināta, ka esmu morgā un ka visi domā ka esmu mirusi. Un kāds bija atvieglojums, kad izdzirdēju no blakus gultas bērna balsi- kāpēc viņa raud? Laimīgākais brīdis manā mūžā. Nopietni.

0 0 atbildēt

man ar tā bija --operācijas laikā pamodos..blin..un ātrumā zilu  ķirurgam zilu aci,pelnījis bija ..nav ko mani graizīt ..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

"Arī es to esmu izjutusi un viss ko varu pateikt tas bija interesanti un bailīgi. Citiem neko tādu nekad nenovēlētu."---- Tad kas ta bija par operaciju ja tu nejut sapes?Tev ko pirkstam suvi uzlika jeb ka?

 

"Ļoti ceru, ka ir kāds spoks, kurš ir bijis tādā pašā situācijā, mani ļoti interesē kāda ir attieksme pret šo fenomenu, vai tas ir atstājis kādas manāmas iezīmes, utt."------ Tu ko slima galigi esi?Es tiesam ceru ,ka ar nevienu no spokiem  ta nav atgadijies un ceru ,ka neatgadisies.

0 3 atbildēt

viena te paarskatiijas AWAKE ;D

0 19 atbildēt

Man gan tas patiktu emotion varētu vēlāk blatot emotion

0 28 atbildēt

emotion 

0 31 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »