local-stats-pixel fb-conv-api

DA VINČI noteicis pasaules galu50

118 11

Vakar sēdēju pie kosmetologa un lasiju vienu žurnālu ''Leģendas'' un tur bija šis raksts un tā tur sēžot izlēmu, ka varētu pierakstīt visus tos datumus utt. un tagad tie kuri vēl nav šo lasijuši arī var izlasīt.

Renesanses ģēnijs gleznā Svētais vakarēdiens esot iešifrējis pasaules bojāejas laiku - apokalipse notikšot 4006. gadā.

Pārsteidzošo atzinumu izteikusi Leonardo da Vinči daiļrades pētniece Sabrina Sforca - Galīcija. Viņasprāt, freskā ietverts fragments ar matemātisku un astroloģisku mīklu, ko viņai izdevies atminēt. Svētā vakarēdiena zīmīgā vieta esot logs virs Jēzus galvas - tieši tur Galīcija atklājusi da Vinči vēstījumu: 4006. gada 21. martā pasaule piedzīvos plūdus, kas turpināsies astoņus mēnešus, bet 1. novembrī gaidāms pasaules gals.

Vakar šo lasiju un domāju, cik žēl, ka es vairs nebūšu dzīva lai piedzīvotu apokalipsi ;DD, protams javien tā nepienāks 2012. gadā, pēc maiju kalendāra.

118 11 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://''Leģendas''
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Kad notiks akapalipse es labpraat piedzersos bet ja vinjas nebus bijis tad mocisos ilgi ar galvas sapem :D

0 0 atbildēt

Neticu. 

0 0 atbildēt

Fuck te palasot sanāk, ka pasaules gals bezmazvai ik pēc gada pienāks ;DD

Bet jā kādreiz jau pienāks dēļ šīm nožēlojamajām radībām '' cilvēlkiem'' [ piedodiet, neapvainojieties, bet tā ir] Cilvēki posta dabu un paātrina pasaules gala pienākšanu . :)

0 0 atbildēt

Daudz pasaules beigu, kurš būs īstais gads?  ;DD

0 0 atbildēt

atbildot uz atlanti komentāru "Ja palasītu grāmatas par mirušo pilsētu un atla... "

Neesi viens no viņiem?  

0 0 atbildēt

ai lab rit jau gals bus,tomaati sacelsies un apedis mus emotion

0 0 atbildēt

3 bildes. :?

0 0 atbildēt

Drošivien tpt netiks piedzīvots ;D T.I netiks piedzīvots tiem kas šito izlasija ;DDD

0 0 atbildēt

haha! ew, kur bija tas komikss, kur bija takā uzziīmēts tas kalendārs (maijiem tas lkm no akmens) un tas kas tur akmeni, saka (vadonim) - šeit vairs nepietiek vietas. a vadonis- nu, kādreiz kāda tauta sasodīti pārbīsies!!!!!!!!!!!!!!!!!   ziniet, es nedomāju, ka pasaules gals tomēr ir patiesība, jo ko var zināt. kad pienāks 2012 gada decembris, tad jau redzēs, kas notiks. bet ja nebūs tad un arī 2013, tad viss šitas ir SASODĪS BULLŠITS!!  

un vēl pie tam cilvēki ievēro katru kukainīti, katru vismazāko sīkumiņu, kas vien ir paslēpies, un cenšas kautko no tā atminēt. tas taču nav normāli! labi, varbūt jau zināms, ka tolaik cilvēki bija gudrāki nekā tagad. (WTF) bet kapēc tad viņi uzreiz neizgudroja ģeneratōrus un visu pārējo..????? 

0 0 atbildēt

es nesen lasīju Da Vinči Kodu, un tur bija aprakstīta šī glezna. Varbūt izlkausās dībaini, bet roka ar nazi nevienam nepieder un blakussēdošais cilvēks Jēzum no kriesās puses ir sieviete.

°

Bet raksts patika. + Bet es neticu tam, ka pasaules galss būs 2012. Kk'a neticās. Par to 4006 vēl itkā ticami.

Ps. Piekrītu autoram - arī labprāt redzētu pasaules galu :D

0 0 atbildēt

grāmata forša lasīju xD

0 0 atbildēt

vispaa 2012 es saku emotion tacu sitam emotion emotion

0 0 atbildēt

Pasaules gals var nozīmēt daudz ko piem kad atkal pasaule pārvērtīsies ledus laikmetā :D

0 0 atbildēt

pff man nekad nepienāks pasaules gals esmu atradis kā dzīvot mūžīgi un pat ja jūs visi nomirs es palikšu dzīvs pat jau pasaule uzsprāgs vai viņu apēdīs saule melnais caurums vai vēl kas .. tāpatās es izdzīvošu  ...  tā tas ir un tā tas būs :)

0 0 atbildēt