local-stats-pixel fb-conv-api

DA VINČI noteicis pasaules galu50

118 11

Vakar sēdēju pie kosmetologa un lasiju vienu žurnālu ''Leģendas'' un tur bija šis raksts un tā tur sēžot izlēmu, ka varētu pierakstīt visus tos datumus utt. un tagad tie kuri vēl nav šo lasijuši arī var izlasīt.

Renesanses ģēnijs gleznā Svētais vakarēdiens esot iešifrējis pasaules bojāejas laiku - apokalipse notikšot 4006. gadā.

Pārsteidzošo atzinumu izteikusi Leonardo da Vinči daiļrades pētniece Sabrina Sforca - Galīcija. Viņasprāt, freskā ietverts fragments ar matemātisku un astroloģisku mīklu, ko viņai izdevies atminēt. Svētā vakarēdiena zīmīgā vieta esot logs virs Jēzus galvas - tieši tur Galīcija atklājusi da Vinči vēstījumu: 4006. gada 21. martā pasaule piedzīvos plūdus, kas turpināsies astoņus mēnešus, bet 1. novembrī gaidāms pasaules gals.

Vakar šo lasiju un domāju, cik žēl, ka es vairs nebūšu dzīva lai piedzīvotu apokalipsi ;DD, protams javien tā nepienāks 2012. gadā, pēc maiju kalendāra.

118 11 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://''Leģendas''
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

maiji nekad nav paredzejusi pasaules galu.. tas ta tavai zinasanai :P

4 0 atbildēt

ar tim pasaules galiem tāda dīvaina lieta. savas dzīves laikā vairākus jau, tā, kā nācās gaidīt ... 1996, 1999, 2000, 2002...un navemotiondeviņdesmitajos komēta baigi ilgi bij redzama, domāju, nu točna būs beigas. i ne kā. krievijā pasaules galu gaidot ļaudis zem zemes alās līda veselām ģimenēm.tie pasaules gali ir fufels. cilvēce, kā utis ir ap zemi, kamēr neizsūksim zemi sausu tikmēr dzīvosimemotion

4 0 atbildēt

jā tiešām nopietns pētījums, gleznā kko saskatīja virs jēzus galvas. Izrādās Leonardo Da Vinči ar pareģojumienm nodarbojās, kas to būtu domājis

3 0 atbildēt

Vai arī 2013.gadā pēc NASA's pētijumiem. ;)

2 0 atbildēt

Paši vien sevi nobeigsim...

2 0 atbildēt

es saku - pasaules gals pienaks pec ~5 milj. gadiem, kad Zemi apriis Saule :P

2 0 atbildēt

Man ar izdevās atkodēt Monu Lizu... Mums palikušas vēl trīs nedēļas.

Kur tādi (at)kodētāji rodas?! emotion

2 0 atbildēt

"....javien tā nepienāks 2012. gadā, pēc maiju kalendāra."

vakar lasīju, ka maiju kalendārā esot kļūda pa 1 gadu :) tātad 2013.g :)

1 0 atbildēt

=D ai negribu par to vispār domāt !

1 0 atbildēt

Nu saka, ka 2012. gadā nekā nebūs ( uz ko es arii ļoti ceru ((ka nebūs)) ) nu tipa pasaules gala, bet nu 4006. jau gan ir smuks skaitlis .. tālu gan :D 

Bet cik reiz jau saka ka gals gals.. nekā nav bijis vēl.. ;PP

1 0 atbildēt

Tam mēs varam ticēt varam nē.. es piemēram neticu.. Mana pasaules gala versija ir šāda -  Pasaules gals būs tad, kad mēs paši sevi un pasauli nobendēsim ar piesārņojumiem un visu pārējo..

1 0 atbildēt

2012, 2013, 4006 - skatīsimies kam diez būs taisnība :D

1 0 atbildēt

Pasaules gals būs tad kad pats atstiepsies

1 0 atbildēt

lieli ++ zinātniskajiem rakstiem no manis tiek vienmēr.. arī šim... liels paldies ^^

1 0 atbildēt

manā 2011. dzimšanas dienā, plūdi sāksies.. naiss. emotion tad jau labāk gribas ticēt šim paredzējumam nekā tam 2012. gada, nevis tapēc ka tas ir tālāk, bet gan tapēc, ka Da Vinči tiešām bija izcils un talantīgs cilvēks. nebūtu brīnums ja viņš to var arī paredzēt. 

1 0 atbildēt

Drošivien tpt netiks piedzīvots ;D T.I netiks piedzīvots tiem kas šito izlasija ;DDD

0 0 atbildēt

es nesen lasīju Da Vinči Kodu, un tur bija aprakstīta šī glezna. Varbūt izlkausās dībaini, bet roka ar nazi nevienam nepieder un blakussēdošais cilvēks Jēzum no kriesās puses ir sieviete.

°

Bet raksts patika. + Bet es neticu tam, ka pasaules galss būs 2012. Kk'a neticās. Par to 4006 vēl itkā ticami.

Ps. Piekrītu autoram - arī labprāt redzētu pasaules galu :D

0 0 atbildēt

haha! ew, kur bija tas komikss, kur bija takā uzziīmēts tas kalendārs (maijiem tas lkm no akmens) un tas kas tur akmeni, saka (vadonim) - šeit vairs nepietiek vietas. a vadonis- nu, kādreiz kāda tauta sasodīti pārbīsies!!!!!!!!!!!!!!!!!   ziniet, es nedomāju, ka pasaules gals tomēr ir patiesība, jo ko var zināt. kad pienāks 2012 gada decembris, tad jau redzēs, kas notiks. bet ja nebūs tad un arī 2013, tad viss šitas ir SASODĪS BULLŠITS!!  

un vēl pie tam cilvēki ievēro katru kukainīti, katru vismazāko sīkumiņu, kas vien ir paslēpies, un cenšas kautko no tā atminēt. tas taču nav normāli! labi, varbūt jau zināms, ka tolaik cilvēki bija gudrāki nekā tagad. (WTF) bet kapēc tad viņi uzreiz neizgudroja ģeneratōrus un visu pārējo..????? 

0 0 atbildēt

Fuck te palasot sanāk, ka pasaules gals bezmazvai ik pēc gada pienāks ;DD

Bet jā kādreiz jau pienāks dēļ šīm nožēlojamajām radībām '' cilvēlkiem'' [ piedodiet, neapvainojieties, bet tā ir] Cilvēki posta dabu un paātrina pasaules gala pienākšanu . :)

0 0 atbildēt

Neticu. 

0 0 atbildēt