local-stats-pixel fb-conv-api

6 slavenākie citplanētiešu incidenti.74

Viņi pastāv,tas ir skaidrs,ir muļķīgi domāt,ka esam vieni plašajā visumā.Domājams mūsu galaktikā jau ir pāris citas civilizācijas.Mūsu galaktikā ir miljardiem zvaigžnu un planētu,visumā ir miljardiem galaktiku,tāpēc mīļie spoki ārpuszemes cilivizācijas pastāvēšanas varbūtiba ir pietiekami liela.Gan jau būs oponenti,kas teiks,ka tas ir muļķības un mēs esam vienīgie plašajā visumā, mūsu planēta ir vienīga ,kam ir piemērota atmosfēra dzīvības pastāvēšanai utt. Bet varbūt ir būtnes, kam nevajag elpot skābekli,varbūt viņam vispār nevajag elpot un viņas var pastāvēt uz planētām,kur mēs cilvēki nevarētu spert savu kāju.

Šājā rakstā pastāstīšu par slavenākajiem incidentiem saistībā ar saskarsmi ar citplanētiešiem.

Oficiāli neviens nav atzinis,ka ārpuszemes civilizācijas pastāv.Viss sīkāko informāciju no mums,parastajiem cilvēkiem rūpīgi slēpj.

Pēdējo 100 gadu laikā cilvēce ir piedzīvojusi milzīgu tehnoloģisko progresu.Kāpēc tieši pēdējo 100 gadu laikā? Kāpēc tāds progres nebija agrāk? Domājams ,ka no mums tiešām kaut kas tiek rūpīgi slēpts un viss jaunais ,kas tiek izgudrots ir ņemts no kaut kā kas nav no šīs pasaules. Kaut kur ir ieguta informācija vai arī kāds to ir iedevis mūsu cilvēcei.

Visās kultūras runā par ārpuszemes civilizāciju jau tūkstošiem gadu.

981 16 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

6 ir fake. visi saka ka tas ir no putuplastas taisits un tad parkrasots un tapec video ir peleks

0 1 atbildēt

Par Rosvelu nekas netiek slepts vnk tā stāsta sazerestibu teoriju piekriteji emotion Un ķipa lidojošais šķīvītis kas tur ir nokritis patiesībā bija 1 metru liels balons kuru izmantoja metereoloģisko parādību pētīšanā emotion

0 1 atbildēt

kadam neliekas aizdomigi ka cipini parasti tiek noveroti amerikaa

0 1 atbildēt

Ar ko tad citu lido Ziemassvētku vecītis?!? emotionemotion

0 1 atbildēt

dažas piezīmes: 1) "Viņi pastāv" un "skaidrs,ka neesam vieni plašajā visumā" ir pilnīgi un galīgi atšķirīgi apgalvojumi! Tie naivie novērojumi, kas bieži uzpeld nav nekādā sakarā ar pieņēmumiem par visuma apdzīvotību.

2) Diez kāpēc nlo un citas neizskaidrojamas parādības visbiežāk notiek asv un urlijā? :D

12 16 atbildēt

Grūti jau pateikt vai vini ir vai nau bet teikt to ka mes esam vienigie tas ir stulbi jo visums ir ļoti liels un mes pat nezinam cit mes esam tikai viena maza planeta. Vislielakais sviests ir tas ka neviens nevar pateikt vai tas bija nlo vai nee kad redz kautko. visvairak mani izbrina 6. bet vai tas ir ists gruti pateikt ir ari video par to http://www.youtube.com/watch?v=0UP1OU9uQ2k .Šaja raksta netika pieminets par ziimem uz laukiemkas ari ir neizskaidrojami vai to taisa cilveki vai Nlo

0 5 atbildēt

nu 6tais i fake. par to pat bija filma uzmočīta

2 12 atbildēt
« 1  2  3 »