local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 655

0/2000

Meitene nebūs ar tevi laimīga ja turpmāk viņai nebūs seks līdz pat 18! emotion

3 8 atbildēt

Y U So ugly?

6 13 atbildēt

tev prost nedod...

2 9 atbildēt

:D hmmmmm ja dod .. tad njem! :D protams ja nestaav tad nenjem :D un vispaariigi kur ir raxtiits sexa ierobezhojums? :P tie ir veci padomjlaiku principi ka jaakniebjaas peec kaazaam..... vispaariigii es uzskatu taa ir katra pasha dariishana :D ... ja niez 14 gados un ir kas pakasa :D tad jaaizmanto :P galvenais izsargaaties vajag :P 

 

un vispaar ..... ja padrochiiji un pabakstiiji sevi ar pirxtu :D uzskati ka jau esi vainiigss :P bet ja nevari pielauzt preteejo dzimumu tad esi dumsh :D lab jox to nevajag njemt nopietni ... tas kaa jox :D

 

 

un veel nobeigumaa veltiijums un luugums visaam daamaam :D nu luudzu neliedzieties un nelauzieties ja jums tieshaam gribaas :P un ja dzirdat vaardu mauka .... tad zinat .. ka to teica kaads skaudiigais vai skaudiigaa ..... kuram vai kurai raustas ...pashai to izdariit :D

 

 

 

aamen :D

2 9 atbildēt

klau :D es tomeer palasiiju liidz galam sho textu :D un sajuuta taada ka esi iestaajies klosterii un slodini pret sexu :P isteniibaa man galiigi po par visu sho ....... tik luudzu izbeidz masturbeet ..........pameegini kaut gadu nepamasturbeet un tad padomaa ko raxti :D masturbeeshana ar ir sex :D tik pashrociigs :D un sex nav greeks .. taa ir bauda :P un agru beernu laishana ..... taa ir tikai nolaidiiba :P

 

un vispaar neesi aizdomaajies par eeshanas atkariibu!?  mosh beidzot atmet :P 

 

visu cienju tavai attiexmei ...... savlaik bija liidziiga domasana :D....... bet tomeer ..... mazaak masturbeet vajag :P ..... a to pashapmierinaas :D un domaa nu kam to sexu ... nu kam taas sievietes... ja ir tik straadiigas rokas! :D

 

 

 

kaa man patiik siitaas teemas :D dievinu :D

3 10 atbildēt

Ja tev skauž, tad tā arī saki ! :D:D

2 10 atbildēt

es nesaprotu šo raksta autoru? cik tev pašam gadi? 15 - 16 ??? kā Tu kko tādu vispār vari runāt!

ir laiks, kad zēni vispār nevar acīs paskatīties un viņiem viņas riebjas, taču pēc tā vecuma nāk tā sauktie "BUĻĻA GADI"

Tev šķiet, ka visa pasaule ir atvērusies, Tu neko citu neredzi, kā meitenes! tā vienkārši dzīvē notiek! 

cik saprotu Tu visiem vēlies pateikt, ka sekss ir slikt tādā vecumā, taču izlasot ''so rakstu saprotu, ka Tu vnk centies visus atturēt no meitenēm!

ko Tu dzīvē iesāksi bez meitenēm??? pasaki? kam cilvēks vispār dzīvo? 

viņš dzīvo mīletībai, gimenei un protams pašam sev!

un ko tad Tu darīsi, kad būsi sasniedzis nezinu nu pieņemsim kādu 18gadus?

Tu būsi žaļš, nemācēsi pat meitenei čau pateikt, kur nu vēl kad būs jāsāk, kas intīmāks! 

iedomājies savu pirmo reizi tādā vecumā? manuprāt Tu centies ieiet galējībās! tāpēc atver acis!

0 9 atbildēt

 Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, emotionemotion

13 23 atbildēt

Jebal!:D

Tas vis ir normali,bet tu gan LKM nesi normals,jo masturbe pie skapja (rofl)

1 11 atbildēt

Jus tulit mani nobersiet ar minusiem un lamuvardiem,bet agaidiet  .. esiet vel mazini un daudz ko nesarotiet.. ja njemam ta kartigi  adomajam tad sekss ir ats svarigakais dzive un ta ari ir laba anakumu atslega,it seviski meitenem.. ja meitene bus kuutra uz seksu tad var skaitit,ka dzive ir norakstita.. skarbi,bet ta ir.. tiem kam 2o+ tie gan jau kada dalja saratiis..

 

un ja  man ir beigta klaviatura,nestrada daudzas ogas.. taka nearmetiet kludas. + ja uzrakstu neareizi ir cakars nodzest,jo backsace nestrada,tad ir ar eli jaiezime utt

10 23 atbildēt

tu nopietni? ;D ja tu nevari dabūt savos padsmit gados, tad nevajag to kladzināt apkārt, itkā visi būtu ļauni un slikti tikai tapēc, ka ir nokniebušies. tā ir mana nolādētā dzīve un daru ar viņu ko gribu. beidz savu reliģiju te izplatīt, tas ir smieklīgi.

10 25 atbildēt

Kapēc tu masturbē pie skapja?

9 24 atbildēt

Kā tu vari spriest par ko tādu, ko pats neesi piedzīvojis?

Bet ar šādu attieksmi visticamāk arī neko nepiedzīvosi! ;D

1 17 atbildēt

un kas tur slikts? Ja neviens no tā necieš. kapēc gan tur kas slikts? vecīt bišķ sasprindzis esi! :D 

21 40 atbildēt

celibāts 16 gados? hmm, interesanti., vai arī vienkārši tevi neviens negrib.

8 28 atbildēt

idiotisks raksts. !!

5 31 atbildēt

tu neesi dzeks.... vai nu tu esi neglits un meitenes nedod, vai ari vnk tev gjimene ir stulbas lietas ieeaudzinatas.

14 45 atbildēt
CDR avatarsCDR

pasaki ka, tu vēl neesi gejs ??

6 42 atbildēt

Meitenēm nē. Puišiem jā. Meitenes jau arī var, bet nu paši zinat atšķirību, ja baumas ies pa skolu par puisi vai meiteni :) Pats ar savu zobenu 15 gados vicināju kur tik vien pagadās. Brīnos kā nav atkritis, jo tajos gados par aizsardzību gandrīz vispār neviens nedomā.

13 83 atbildēt
« 20  21  22  23  24 »