local-stats-pixel fb-conv-api

Tava bērnība tikko nomira, jeb sazvērestības teorija 1. daļa.168

1963 25

Multfilmas ir un bija mūsu bērnības sastāvdaļa, kad tās skatījāmies mēs necentāmies izprast multenes jēgu vai aizdomāties par to
jo vienkārši skatījāmies tādēļ ka patika.
Bet esmu nonācis pie īpašiem secinājumiem- zem šīs animācijas pasaules slēpjas liela daļa informācijas kas burtiski sakot ir slēpta.

Kad uzzināju patiesību par šīm Sazvērestības teorijām multfilmās jutos nedaudz apčakarēts.
Varbūt tas jums nebūs nekas jauns, gluži kā labi zināms teikums''Ziemassvētku vecītis nepastāv''

Nezinu vai šis viss ir bullshit, bet faktu ir daudz lai pieradītu , ka daļa no šī visa ir taisnība.

1963 25 168 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 168

0/2000

Interesanti... Man likās aizdomīgi, ka visa seriāla laikā runā par viņu vecākiem un nekad nebij pat uz momentu redzēti ka viņiem tādi būtu..

1 2 atbildēt

būtu pateicīgs ka pēc šī komentāra izlasīšanas tu izdzēstu savus komentārus, tiešām nav jauki kad kāds jau raksta priekšlaicīgi :))

0 1 atbildēt

es šo multeni skatījos vēl 1995. gadā, nez no kurienes tad jau bija zināma vēsture par Džimiju un Kevinu?...  jocīgs raksts...

0 1 atbildēt

Bet bija laba multenīte. ;D

0 1 atbildēt

какой язык?

1 3 atbildēt

Man nepatīk lasīt emotion

0 2 atbildēt

Kārtējais fake stāsts, lai kaut kas 'neizdevies līdz galam' šķistu interesantāk, baisāk un lai būtu par ko runāt. Nemaz nerunājot, ka Purgatorija ir katoļu reliģijas termins. Izlasot jebko, kas saistīts ar reliģiju uzreiz ir jābūt skaidram, ka tam noticēs tikai divciparu IQ cilvēks vai arī mazs bērns.

2 6 atbildēt

jamm tev visi raksti kaut kādi emo gabali  ,un jam ķer treknu(–)riktīgs sūūds,  izklausās pēc slima suņa murģiem  .teorija ir tād ka tev jābeidz sēdet pagrabā un izdomat šo sūdu.

1 8 atbildēt

tev ir bikīt nepareizs skaidrojums par vārdu cul-de-sac......A cul-de-sac is an of French origin also used in Catalan and Occitan referring to a dead end, close, no through road or court meaning dead-end street with only one inlet/outlet

1 10 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »