local-stats-pixel fb-conv-api

South Park pārkāpj robežu344

1629 285
1629 285 344 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 344

0/2000

Nekad nav paticis Dinvidparks, esmu FamilyGuy  un Futuramas fans ! uzskatu ka tā multene ir vienkārši slima :/

2 3 atbildēt

tapēc jau es arī neskatos to debīlo multeni!!!emotion

0 1 atbildēt

Nua ja bērni skatās South Park SPRIEDIET paši.

0 1 atbildēt

SOUTH PARK SUCKS

3 4 atbildēt

Raksta autors izklausās pēc 13 gadīgas kristiešu meitenes. :D  Labākā melnā humora multene pasaulē. Ja tev nepielec/nesaprotiki angļu valodu/neiebrauc jokos, tad tā ir tikai tava paša aprobežotība. Nelabi metās no tiem, kas par psihiski slimiem sauc. Slimi esat jūs, kam apšaubāmas morāles normas ieliktas prātiņā un izskalotas smadzenes par kaut kāda jēzus esamību. Rēka no tādiem nāk.

0 1 atbildēt

Kas gan tur neetisks - njirgaaties par pasaku teeliem..?! emotion

0 1 atbildēt

Man vienmer licies ka South Park ir slimi veidota multene, tapat ka Family Guy un daleji Simsoni. Itseviski sis multenes tiek paraiditas Irija visas dienas garuma (nezinu ka Latvija). Tapec ari domaju ka iru berneli ir daleji sadistiski un nepieklajigi! Es pati stradaju vieta kur apgrozas daudz berni un jauniesi u.t.t. Pati vienreiz ar redzeju ka jaunietis iesvieda mazakajam bralim seja savu paplati ar edienu un no smiekliem gandriz bikses pietaisija, kamer mate so lamaja, bet sis tik vareja pateikt. its use to be funny becouse its in south park funny!

0 1 atbildēt

truls un jēls animācijas seriāls.

1 3 atbildēt

Tas southpark ir lielākais bullšits kāds vien ir iedomājams. Cilvēki, kas viņu skatās ir ar statisko inteliģenci. Viņi neskatās uz lietām ar atvērtām acīm. Viņiem pateica, ka citplanietieši neeksistē, viņi arī uzskatīs, ka neeksistē un pat neiedomāsies par visiem pierādijumis, kas ir. Tas pats ir par reliģiju un visu pārējo. South park ir viena, vienīga apsmiešana. Kaut to south park juristu nošautu un varētu vienreiz iesūdzēt tiesā tā, lai kārtīgi pāris miljonus zaudētu.

8 11 atbildēt

Tas seriāls ir mēsls, tīrākā cilvēku degredācija.

5 8 atbildēt

Tiem kas raksta ka reliģija ir pasaka un sūds....Vai jums vispār ir kaut kas svēts? Vai jums ir kas tāds par ko jūs neuzdrošinātos smieties un zākāt? Reliģija ir pavadonis cilvēka dzīve, lai tas censtos būt labs un nedarītu ļaunu. Tieši stiprajiem cilvēkiem reliģija ir mazāk vajadzīga, jo viņi arī bez tās spēj darīt labu un cīnīties pret ļaunumu. Jums visiem kas raksta par reliģiju un tās svētajiem....ceru ka jūs kādu dienu sapratīsiet cik tomēr jūs esat aprobežoti ar prātu. Ja domājat ka vajag daudz prāta un spēka lai darītu ļaunu citiem, jūs esat niecības. Palasi laviešu tautas pasakas kur figurē velns, viņš ir muļķis un vientiesis. Ļaunums jums neko labu nekad nedos! Izej ārā uz ielas un palīdzi kādam vecākam cilvēkam vai invalīdam vai mazam bērnam kas apmaldijies. Un tie cilvēki Tevi atcerēsies visu mūžu. Dari to biežāk un viņi Tevi slavinās savu draugu vidū. Gandarijums par labu paveikto ir viss labākā sajūta. 

2 5 atbildēt

mans smaids seja pazuda lidz saku lasit 10.Domu par so suda skatisanos uzreiz atmetu. neesmu noskatijusies nevienu seriju un ari neskatisos. family guy and simpsons 4eva :D:D:D

0 3 atbildēt

nekad nav paticis D-parks ... stūlba mūltene

1 4 atbildēt

Facing south park!!!! Ta besi sita multene..

4 8 atbildēt

Man šī sūda multene nepatīk un nepatiks.

Lai šīs multenes veidotājus apsmej tik stipri un stiprāk kā viņi ir darījuši ar Dieviem un cilvēkiem.

 

 

Multenes veidotāji ir psihiski slimi

2 7 atbildēt

Ir tēmas par ko var pazoboties, pasmieties, bet kristietība nav no tām. Tā ir svēta.

13 24 atbildēt

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

2 15 atbildēt

emotion

4 23 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »