local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas, kuras aizliedza373

3768 14

Kam gan tādam jābūt filmā, lai to aizliegtu rādīt veselās piecdesmit pasaules valstīs? Atver rakstu un uzzināsi...

3768 14 373 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 373

0/2000

Skatos torrentos tagad daudzi no LV baigi cītīgi kačā šīs filmas. Es tai skaitāemotion

13 0 atbildēt

Man liekas, ka tie scenāriju autori un režisori arī ir slimi. Varbūt, nē. Naudas dēļ uzfilmēs visu ko vajag, tikai daudz kur pasaulē gan ir pilns ar slimiem prātiem un šādas filmas, tas ir tas pats, kas pedofilam iedot viagru!! 

12 0 atbildēt

hi, hi...un kuras filmas man tagad lejuplādējas? emotion

būs jautrs vakariņš...emotion

10 0 atbildēt

Skatoties exorcist, lielākoties es rēcu, bet brīžiem palika tik garlaicīgi skatīties, ka miegainākie skatīšanās biedri atrubijās 

man arvien liekas, ka exorcist ir par vecu mūsdienu cilvēka samaitāti pieredzējušajam prātam.

8 0 atbildēt

pēdējo jānovelk, redzēsim kā smadzene strādā mūsdienu jauniešiem un kā jauniešiem pirms gadiem 30 ! emotion

8 0 atbildēt

Exorcist liekas baisa jau paskatoties uz traileri, un uz titulbildēm!Es nevienu no šīm filmām nevaru noskatīties jo man paliek slikti!

7 0 atbildēt

Es tiešām labāk skatos filmas kur visus graiza un izsmērē pa sienām, nekā skatos kā tēvs izvaro savu mazo dēlu.

7 0 atbildēt

Būs jānoskatās The Exorcist, interesanti atrast The Evil Dead iekš imdb un redzēt, cik aktieri ir veci tagad, 30 gadus pēc filmas uzņemšanas. Protams, ka 1. ; 2. ; 6. un it īpaši 3. ; 4. ir normālai sabiedrībai galīgi bezjēdzīgs, neveselīgs, nevajadzīgs, bet lai arī kādu "gaļas" filmu skatos, es vienmēr paturu prātā, ka tie ir tikai "specefekti" un, ka te pat spokos šoka sadaļā var atrast īstas ainas, kā cilvēki tiek nobendēti, un tas, manuprāt, ir daudz šokējošāk, zinot to, ka tie ir īsti cilvēki.

7 0 atbildēt

Uzminiet kurš pēc tam skatījās Misteru Bīnu emotion

6 0 atbildēt

he, vot The Exorcist mani kautkā vispār neiespaidoja emotion lasīju pat grāmatu. Visšausmīgākā manis skatītā šausmene laikam ir Aplis emotion kad sīka biju skatījos un pēc tam 8 dienas baidījos, ka viņa izrāpsies no teļuka - 7 kā vajadzētu un 8 gadījumā, ja viņai piemirsās emotion

6 0 atbildēt

tikko kā izlasīju komentārus nodomāju-pff, kas gan tur tāds vsp var būt...un netā atradu ''a serbian movie'', tiku līdz tai jaundzimušā ainai un uzreiz izslēdzu, pat nenostījos! GANDRĪZ APVĒMOS! kā kko tik slimu var izdomāt?!?! manliekas ēstgriba uz kādām pāris dienām sabojāta...emotion

6 0 atbildēt

eh, kādreiz ar labpatiku būtu visas filmas uzreiz uzmeklējusi un salādējusi savā kompītī, lai uzrīkotu šausmeņu vakariņu, bet kaut kā pārgāja un vairs nevelk nevienu šausmeni skatīties - ja pasaulē pietiek nežēlības, kādēļ vēl to veidot mākslīgi?

6 0 atbildēt

Tikko noskatījos The exorcist.

Sen jau vēlējos to noskatīties.

Ziniet ko? Galīgs mēsls. Vārda tiešākajā nozīmē.

Vairāk smējos nekā baidījos.

emotion 

6 0 atbildēt

The Exorcits, pēc manām domām, ir filma, kurā tajos laikos vēl varēja ievietot šos subliminālos vēstījumus, kurus mūsdienās vairs itkā nedrīkstot lietot.Caur tiem cilvēku var arī vadīt un itkā darīt to, kas noteiktajā kadrā būs parādīts. Noteikti tāpēc visiem tā arī deva pa nerviem, jo filma, kura ietekmē zemapziņu -  maksimāli ieteikmēs arī cilvēku. Es vēl neesmu gatava tādam piedzīvojumam. emotion

6 0 atbildēt

Man vairāk par tām šausmenēm ir bail no domas, par ko domā to filmu režisori.

5 0 atbildēt

Vēl, manuprāt,  ir vērts uzskaitīt arī 1988. gadā uzņemto  Men Behind The Sun aka Hei Tai Yang 731, filma ir balstīta uz patiesiem notikumiem kā arī daudzas filmā atspoguļotās ainas ir īstas. Ja nu kāds tiešām vēlas pārbaudīt savu nervu stiprumu tad filmu pilnā garumā var noskatīties arī Youtubē!

 

 

 

 

4 0 atbildēt

Redzejusi esmu tikai exorcistu un vel par pariti dzirdejusi. Bet nu lasot aprakstus man jau baisi palika (mana dzivaa fantazija :D )..

4 0 atbildēt

vēl laba ir August undergroundemotion

4 0 atbildēt
Esmu redzējis šīs visas un ar to lepojos.
4 0 atbildēt

es personigi pat zagi nevaru paskatities kur nu vel kadu no sim!

5 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »