local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas, kuras IR JĀREDZ!69

1226 8

Aloha visiem. Jau labu laiciņu briestu šim rakstam un beidzot esmu nobriedusi to uztaisīt. Pastāstīšu par filmām, kuras pēdējā gada vai divu laikā visvairāk iekritušas acīs un kuras neaizmirst uzreiz pēc noskatīšanās. Tās nav manas mīļākās filmas tāpēc centīšos būt tik objektīva, cik iespējams, pievienojot savus komentārus. Tās vienkārši ir jāredz. Ir vēl daudzas filmas, kuras ir vērts pieminēt, bet šobrīd pietiks ar šīm. Vairums cilvēku daudzas no šīm filmām jau būs redzējuši, bet atmiņu arī der atsvaidzināt.

Filmas nav sakārtotas noteiktā secībā, taču uz beigām ir pašas spēcīgākās. Tie, kas izlasīs visu redzēs, ka nav ievietotas komēdijas. Tas ir tāpēc, ka tiešām labas komēdijas atrast ir pavisam grūti.

Ar savu filmu pieredzi aicinu padalīties komentāros. emotion

1226 8 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000
Jaa laba
2 1 atbildēt
Man patīk visas filmas ar aktieri Leonardo DiCaprio
1 0 atbildēt

Kapec man butu jaskatas?!?emotion

0 0 atbildēt
Par AVU filmu nesen noskatiijos. Likaas ingresanta un ideotiska vienlaicīgi
0 0 atbildēt
Pārsvarā drāmas 😑 not for me
0 0 atbildēt
Lucky Number Slevin ir must see
0 0 atbildēt

Parskatot so filmu apkopojumu es neredzeju nevienu filmu kas liktos interesanta. Protams, katram ir sava gaume, bet es labak palieku pie klasiskajam, ka cinas klubs, svesie utt.Protams, pa retam paradas kada jauna filma kura ir interesanta, bet parsvara tomer liela dala ir lidzigas ar jau sakuma paredzamam beigam kas nosit visu skatisanas prieku.

0 0 atbildēt
jauna betmena trililogija labaka heroe movie
0 0 atbildēt

emotion  noteikti noskatiissos... 

0 0 atbildēt

Labs,raksts labas filmas. no klasiskajiem gabaliem noteikti piemestu Matrix trioloģiju, no svaigā nu tur jau katrs ir iečekojis forumcinemas un tamlīdzīgas lapas lai redzētu,kas iet kincī.

Mazs note par Rush-varēji pieminēt,ka tā ir uz patiesiem notikumiem balstīta filma, jo gan Lauda, gan viņa partneris komandā ,ir reāli braucēji un ar Laudu arī reālā dzīvē notika šī avārija utt.

0 0 atbildēt

Man Gravity patika. Pirmā filma, kuru bija vērts skatīties 3D...

0 0 atbildēt

Interstellar ļoti laba!

0 0 atbildēt

"RUSH" vienīgā nepatīk

0 0 atbildēt
Predestination , filma normala iesaku noskatities !
0 0 atbildēt

Šoreiz piekrītu.

0 0 atbildēt

labas filmas, ex machina man sākumā nepatika, domāju ka būs garlaicīga, beigas tomēr bija norm. vienmēr fascinē tas ka cilvēks ir ieplānojis radīt robotu, kas būs stiprāks par viņu, gudrāks par viņu un vēl kalpos viņam  emotion emotion emotion 

0 0 atbildēt
Interstellar noskatījos kinotratrī. Tā bija vienreizēja pieredze. Pēdējā laikā labākais kas ir no zinātniskās fantastikas. Par Gravity runājot. Nebija viņa īsti tik episka kāda bija Interstellar, bet par sliktu viņu arī gluži nosaukt nevar. Tā kā ja kādam patīk filmas par kosmosu, noteikti it vērts redzēt.
0 0 atbildēt

Ex_Machina ir vienārši graujošs darbs, tiesa, daudziem garlaicīgs, bet es biju sajūsmā.

Interstellar man likās ļoti pokemonisks, Nolans jau sen man liek vilties. Piedodiet, bet viss šis "sfēra ir aplis 3 dimensijās" un tārpeju skaidrojums ar papīra lapiņu profesionālam kosmosa kuģa pilotam likās lame. Kas tālāk? Skaidros Pitagora teorēmu, zīmējot trijstūrīšus? Un kas tās par filozofiskajām runām cīņas laikā uz svešas planētas? Pazaudēju realitātes sajūtu pirmajā pusstundā. Nezinu, kāpēc tik daudzi fano par šo filmu. Gravity bija labāks manās acīs. Daudz labāks.

3 3 atbildēt

Nez man gan puse tik patika no tām, jo laikam pārāk izvēlīgs esmu!emotion

0 0 atbildēt
Ehh.. Laikam pārāk izvēlīga esmu. Nevienu neskatos un neaizrāva. Domāju, ka varētu noskatīties Insurgenr. Divergent jau noskatījos. Aizrāva.
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »