local-stats-pixel fb-conv-api

Sīču ballītes.115

1236 127

Esmu atlasījusies rakstus par to, ka mūsu paaudze dzer, tēlo lielos. Domā, ka ir forši, bet patiesībā nodzerās. Lielās par to kā kurš kur dzēris, ar ko nolaidis.

Tā kā pati piederu pie šīs paaudzes, vēlējos parādīt normālas nakšņošanas ballītes, bez visa iepriekš minētā. Kā var pavadīt labi, jautri laiku ''sīču stilā''.

Turpmākais raksts ir fakti nevis izdomājums!

1236 127 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Ar alhoholu un vīriešiem pie lielākas jautrības var tikt.. emotion

7 0 atbildēt

buhāt reizēm vajag,tad jautrāk ! emotion emotion emotionnevajag jau pielikt mūli !!

6 0 atbildēt

vienkārši, bez problēmām, jautri, smieklīgi, perfekti! kam tas stulbais alkohols vajadzīgs? es metu nost  emotion

6 1 atbildēt

bez alkohola nemākam izklaidēties. ai ai ai.

5 0 atbildēt

pāris aliņi nekad nenāk par skādi. tieši tādēļ sīčiem ir sīču ballītes, lai arī tusē ar saviem čipsiem un picām... nav tie laiki!

5 0 atbildēt

No draudzenes pieredzes, ar tiem joku zvaniem ir tā, ka ja pārāk daudz čakarē cilvēkus, tev var pazvanīt policija un "jauki palūgt" lai tā vairs nedara. Tas, protams, neattiecas, ja zvani draugiem.

Man šitādas sīču ballītes bija līdz kādiem, maksimums 14 gadiem, kad palika 14 senči vairs nekur nelaida. Tagad vienkārši chill vakari ar draugiem - sarunas, dažreiz ūdenspīpe, kāds aliņš vai kokčiks. Un nevajag jau piedzerties. Vajag draudzēties ar veselo saprātu. :)

4 0 atbildēt

Nu protams tas ir ļoti apsveicami, ka jaunieši izvēlas savu brīvo laiku pavadīt bez akohola, bet frī kartupeļi, čipši, pica+kola!!!!!!! Domaju ka tas līdzsvaro alkohola trūkumu!!!! Un nakts vidū zvanīt kādam un teikt ka viņš ir izvarotājs, tas ir slimi!!!!!!

4 0 atbildēt

Labdien. Vēlētos no jums nopirkt brāgas dzenamo mašīnu pēc sludinājuma :)

4 0 atbildēt

tik neinteresanta ballīte emotion bet nu mazām meitenēm, jau kā vajag emotion

pēc apraksta, spriežu ka tev noteikti nav vairāk par 14, tas ir max ko dotu tev un tavām draudzenēm :D

4 0 atbildēt

jam. man ar tāda pasūdīga pieredze šovakar - rīkojam skolas vakaru - septīto iesvētības - viss tiri piri ballīte zālē, a kkad drīz pa skolas otrā  stāva logu iekāpj ap 12 čaļiem normālā ķirsī - nu ko visu skolas vakaru beidz. ļoti jauki. ((: jam par normālām ballītēm mūsdienās laikam var teikt "in your dreams". jo tādas notiek reti.

5 1 atbildēt

MEITENĪT -- SERIOUSLY???? :D:D:D

4 1 atbildēt

kā tas par kopā būšanu? Nesaprotu. 

3 0 atbildēt

Redz, cik jauki Protams, ka var atpūsties arī bez alkohola. Es kā diezgan liels ballīšu šoferis varu teikt, ka bez dzeršanas var tiešām labi un pilnvērtīgi atpūsties.

3 0 atbildēt
Vispar ir viena lueta ko es gribu pateikt. Ir apmeram mana vecum cilbeki (13) kas dzer, klausuas Nicki Minaj, YOLI u.t.t. Tad boja musu reputaciju. Viens klasesbiedrs parka nopluca zali ietina mikrina bilete un pipeja. Vnk ansurds.
3 0 atbildēt

es savaa 13 gadu dzimeneee forsi,draugu lokaa,verandaa uzpipejam udenspipi,laaidaaam pa apli,forsi izrunaajamies un izsmeejamies! Ne apreibaaam,ne ko! pss zemenu un multiauglju tabaka THE BEST!!!!!! Nevis takaaa juus,Garlaiciiba!    Nu protams katrs vel pa aliņam!  Un viss bija forsi ;)

3 0 atbildēt

sīču ballīte bez alko un cigaretēm?

get real...

mūsdienās bez šīm lietām neviena sīču ballīte nenotiek...

3 0 atbildēt

Es nesaprotu, kāpēc visi ņirgājas - ēh, tizli, kurš tā izklaidējas utml. Te takš ir runa par sīču izklaidēm (maza norāde uz virsrakstu) - tas ir normāli, priecājušies būtu, ka mazie uno spēlē un nedzer bamšļus. 

Neviens jau neprasa, lai 20gadnieki taisa pidžamu ballītes un joku zvanus :D

3 0 atbildēt

es pat nezinu ko taa normaali ar draugiem padariit, ja negribaas ieraut, visa dzive sapista

4 1 atbildēt

Bērnudārza ballīte?

4 1 atbildēt

Ir arī raksts, bet es viņu nemāku publicēt emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »