local-stats-pixel fb-conv-api

Savai mammai nemelo!49

1660 11

Tev pat nav jābūt mātei, lai Tu spētu izbaudīt šo stāstiņu. ;)

Braiens jau gadu kā vairs nedzīvoja pie vecākiem. Pirms gada viņš bija no vecāku piepilsētas mājas pārcēlies uz uz pilsētas centru, kur īrēja nelielu dzīvokli kopā ar kādu draudzeni. Tā nu vienu vakaru Braiens bija ielūdzis māti pie sevis vakariņās.

Vakariņu laikā Braiena māte nespēja neievērot to, cik skaista patiesībā ir Braeina dzīvokļa biedrene Dženifera. Mātei jau sen bija aizdomas par to, ka tīri platoniskās attiecības starp Dženiferu un Braienu bija tikai aizsegs un šajā vakarā viņas aizdomas tikai pastiprinājās un viņa nespēja valdīt savu zinātkāri. Vakara gaitā viņa vēroja abu jauniešu komunikāciju un sāka prātot par to, vai tiešām šie abi viņai aiz muguras būtu sākuši veidot attiecības. „Es zinu, ko tu domā, bet varu tev garantēt, ka mēs ar Dženiferu esam tikai dzīvokļa biedri.”

Pēc aptuveni nedēļas Dženifera pienāca pie Braiena un ieminējās: „Kopš tavas mātes aizbraukšanas es vairs nevaru atrast savu skaisto sudraba mērces kausiņu. Tu taču nedomā, ka tava māte varētu būt to paņēmusi?”. „Es šaubos, vai viņa to ir darījusi, bet es aizrakstīšu viņai e-pastu un pajautāšu,” atbildēja Braiens.

Piesēdies pie datora, viņš uzrakstīja:

"Dārgo māt!
Es nesaku, ka Tu esi ņēmusi mūsu sudraba mērces kausiņu un es arī nesaku, ka Tu to nebūtu darījusi. Bet fakti runā paši par sevi un kausiņš ir pazudis kopš Tu pirms nedēļas pie mums ciemojies.

Ar mīlestību,
Braiens"

Pēc pāris dienām Braiens no mātes saņēma atbildes e-pastu:


"Dārgais dēls!
Es nesaku, ka Tu tiešām guli ar Dženiferu, bet es arī nenoliedzu varbūtību, ka Tu to nedari. Bet fakti runā paši par sevi. Ja Dženifera kopā mana aizbraukšanas brīža kaut reizi būtu gulējusi savā gultā, tad viņa jau būtu atradusi savu kausiņu.

Ar mīlestību,
Mamma"

Mācība: Nekad nemelo savai mātei!

1660 11 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Lāabbs:D

2 0 atbildēt

1.tev jābūt pateicīgam par aprūpi vispār un par to, ka tu dzīvo.

2. netēlo te apbižoto...

2 0 atbildēt

 

un kas pec tam sanak :D :D????

2 0 atbildēt

nekad nemelo mammām!!

2 0 atbildēt

Nu un tad, ja jau tiem bērniem ir tik slikti, tad aizdomājies kāpēc tā.Ja vecāki ir narkomāni, dzērāji - tas ir viens iemesls, lai viņiem būtu pohuj uz saviem bērniem, jo redz narkotikas/alkohols ir svarīgāks viņuprāt nekā pašu bērni , kuri narkotiku/alkohola iespaidā drīzākais uztaisīti.Otrs iemesls : tas sīkais vai sīkie uztaisīti aprēķina dēļ , lai gan varu gandrīz simtprocentīgi apgalvot, ka nevienu vīrieti vai sievieti ģimenē ar kaudzi bērnu mūsdienās pat gribēdams nenoturēsi. Trešais iemesls, nebija prezervatīvu vai vēl kaut kas tikpat absurds un abortus arī negribējās taisīt un lūk rezultāts - čupa ar bērniem uz kakla , kurus varbūt ne viņu māte nedz tēvs negribēja , bet viņi paši no "zila gaisa nokrita" un tā tie bērni nevienam nevajadzīgi vai nu turpat aug , vai dzīvo bērnu namos labākajā gadījumā, sliktākajā gadījumā viņus atrod kaut kur miskastēs pusdzīvus vai beigtus, vai noslīcinātus, nožņaugtus utt. 

3 1 atbildēt

laaabs emotion emotion

2 0 atbildēt

Ej atpakaļ pie mammas gultā :D

3 1 atbildēt

Skaisti !

2 0 atbildēt

Es sev tādu mammu negribētu.:D:D

2 0 atbildēt

Ļoti labs. :)

1 0 atbildēt

Man.

1 0 atbildēt
haha, labs! emotion
1 0 atbildēt

hhahahhahha

0 0 atbildēt
Owned!
0 0 atbildēt
Atbildot uz Juris911 "kausiņš gultā wtf?" nu ķipa māte ielika viņas gultā lai pārbaudītu vai viņa guļ savā gultā
0 0 atbildēt

huh! :)

0 0 atbildēt

šias bi'labs! :)emotion

0 0 atbildēt

Haha, labs. emotion

Varēji ielikt kkur tuvāk mātes dienai, būtu vairāk pa tēmu.

Bet nu plus anyway.

0 0 atbildēt

Ideāli... :D kur kko tādu var izdomāt? :D

0 0 atbildēt

:D :D :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »