local-stats-pixel fb-conv-api

Negadījums.110

1219 15

Šodien aizsprostojās pods.

Neiet prom ūdens un viss. Ja aizsprostojas vanna vai izlietne, tad palīdz "vantūzis", nezinu pat, kā pareizi šis rīks latviski jāsauc. Bet ko lai dara ar podu?

Te es atcerējos, ka skapī manīju mētājamies santehniķu trosi. Tiem, kas nezin - būtībā tā ir vienkārša trose, kurai galā ir rokturis, lai to būtu vienkāršāk griezt.

Paņēmu trosi un sāku to stumt podā. Kautkā grūti gāja, bet tomēr iestūmu visus padsmit metrus.

Ūdens prom neiet.

Velku laukā, atpakaļ nāk gandrīz vai grūtāk, nekā iekšā. Izvelku - galā zeķe! Nobrīnījos, kurš no mājiniekiem būtu tik gudrs, lai zeķi mestu podā...

Bet ūdens joprojām neiet prom! Neko darīt, bāžu atkal trosi podā, kad atskan zvans pie durvīm. Atveru, tur kaimiņš slapjiem matiem un halātā, prasa, vai es esmu tas nelietis, kurš viņam zeķi nospēris.

Neko ļaunu nenojauzdams, šis mazgājies dušā, kad saklausījis, ka kaut kur pa caurulēm kaut kas skrapstinās. Nu neko, šis mazgājas tālāk.

Te pēkšņi skatās - poda vāks paceļas, no tā apakšas izlien kaut kāds nesaprotams verķis, viss sūdos un matos un vēl visādā drazā, griezdamies šķaida to visu uz sienām un grīdas, aizlien līdz zeķēm, kas mierīgi mētājas uz grīdas, aizķer vienu un tad nozūd atpakaļ podā!

P.S. Labi, ka viņš nesēdēja uz poda...

1219 15 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Uzkritu brackam uz nerviem njirdzot xDD

5 0 atbildēt

Nosmējos..

4 0 atbildēt

Labs, lai gan mazliet nereāli, bet man patīk..  ;DD

4 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

nu tu gan dod laba ideja ka spert drebes no kaiminjiem....

4 0 atbildēt

WNK bez elpas (rofl)

4 0 atbildēt
OMG, es tā rēcu... emotion
4 0 atbildēt

Fuuuf :D tas tik kaut kas :D emotion

4 0 atbildēt
Man kas nebijis. Riktigi vareja pasmieties:-)
4 0 atbildēt

Līdzīgs gadījums pašam bija , bet tikai citā sfērā. Mēģinu iekurt krāsni, nu nevar dūmi iet atpakaļ, vilkme nekādas. Jātīra skurstenis. Kur ellē es uz laukiem skursteņslauķi raušu. No kaimiņa dabūju bišķi kvēlojošas ogles. Tās smuki ar liekšķerīti ieberu krāsns kurtuves tālākā galā un un uzgāžu tām pusglāzes benzīna brītiņu nogaidu. Metu sērkociņu un fiksi aizgrūžu ciet durtiņas. Bums un skursteni iztīrīja ar joni. Benzīna tvaiki uzliesmojot  ir vienīgais ceļs tik uz augšu. Ārā gan sniegs bija diezgan raibs no kvēpiem un sodrējiem. Vālāk pavasārī skursteņslauķis atbrauca tas iztīrīja kas bija palicis.

4 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

Es apraudājos, nokritu zemē un no smiešanās man tagad vēders sāp. Tiku līdz vietai par kaimiņu un no smiekliem palasīt nevarēju. xD

4 0 atbildēt

Labi, ka neesmu tavs kaimiņš  emotion

4 0 atbildēt

specigi

4 0 atbildēt

:D man po ja nokopēts no dr.lv :D lasīju pirmo reizi :D un kā rēcu :D vot vajag tā gadīties :D un iedomājos to skatu :D emotion vnk gar zemi

4 0 atbildēt

Ej nost ka norecos...++emotion

4 0 atbildēt

kkas jauns :D

un te jau tas ir retums tgd ! ;)

4 0 atbildēt

sen nebiju ņirdzis par kādu rakstu!

4 0 atbildēt

MAAAADE my day!! ;D

4 0 atbildēt

Lielisks stāsts. :D

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »