local-stats-pixel fb-conv-api

44 stereotipi par latviešiem: Tu zini, ka esi īsts latvietis, ja...68

1706 12

Ja lielākā daļa šo stereotipu ir attiecināmi uz tevi, tad apsveicu - tu esi īsts Latvietis. emotion

1706 12 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Par kokokolu mēs varam lepoties, jo Baltijas valstīs kokokolai vispār nav gandrīz nekāds tirgus. Tāpēc kokokolas ražotāji radīja arī tās sulas (aizmirsu nosaukumu, varbūt kāds atcerēsies), lai vismaz kaut kādu labumu iegūtu no Baltijas, bet nekā. Kolīdz uzzināja kas ir ražotājs, gandrīz visi beidza pirkt. Varbūt kāds paretam nopērk uz Tallink vai kādā kafeinīcā, bet veikalos vairs vispār nav redzētas (vismaz mazajos). Bet raksts ideāls.

0 2 atbildēt

Samaksloti un samociti.Daudzu ,, punktu,, beigu dala ir pretruna ar sakuma dalu.Ta varetu but kada nelatviesu ,,experta,, nirgasanas,meginajums pasmieties par latviesiem maskejoties ar stulbu testu un pat to nemakot pareizi latviski izteikt....ja tu esi skersojis apledojusu upi,jo tas bija atrakais cels...(43.).           Upes Latvija medz aizsalt,apledot var celi.

4 7 atbildēt
9..bevis hokejs..bet gan futbols s2
0 5 atbildēt

Nu autors neko nepaskaidroja(aizmirsu vardu aizsalsana -labais paskaidrojums) un tulit saka braukt virsu.Tu imigrants, tu nelatvietis, tu neko nejedz...    Negaidiju ka saks iesaistities vel kadi autoram lidzigie.

0 6 atbildēt
« 1  2  3 »