local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5283

152 29
Reklāma

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

152 29 5283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5283

0/2000

Pirmkārt, es vienmēr esmu teicis, ka tas ir risks, un ja arī nebūtu, tad ko darīt? kur var būt kaut kādas garantijas?

Otrkārt, es joprojām tictu tā pat kā iepriekš, ka manas investīcijas atmaksāsies, bet kad tieši tas notiks, negribu tagad minēt.

0 2 atbildēt

Kuri krāpnieki ietu cauri šiem procesiem?

На основании оценки TUV SW отметила, что в комплексе uST:

обеспечена безопасная эксплуатация юникара;

движение юнимобиля полностью автоматизировано;

обеспечен контроль движения согласно маршруту;

установлен контроль за безопасной перевозкой пассажиров;

происходит обнаружение аварийных ситуаций и управление ими;

работа тестового участка № 1 в полностью автоматизированном режиме подтвердила выполнение требований безопасности, предусмотренных системой автоматического управления транспортным комплексом;

автоматизация соответствует уровню GoA4 (Unattended Train Operation (UTO)) согласно стандарту IEC 62290. Это означает, что она отвечает критериям безопасности движения, управления транспортом, контроля маршрута, посадки/высадки пассажиров, а также выявления чрезвычайных ситуаций;

основные функции по управлению транспортом выполняются согласно требованиям, установленным для уровня автоматизации GoA4.

0 2 atbildēt

Interesanti, ka jau cik man ir zināms, Bekaert pārstāvji apmeklē SW jau trešo reizi. Bekaert ir kompānija, kas darbojās 45 pasaules valstīs un nodarbina vairāk, kā 28 000 cilvēku. Pēc jūsu loģikas viņi brauc pie krāpniekiem un ir tik izmisuši, ka sadarbojās ar "nekam nevajadzīgu" tehnoloģiju?

Pirms kaut ko runāt, labāk izskaidrojiet man šo. Šis ir viens no acīmredzamiem faktiem.

0 2 atbildēt

Pareizi Junickis teica, ka pārceļot satiksmi zem zemes, kā to izdarīja Masks, nekur neder, jo ar laiku arī tur būs sastrēgumi, kas problēmu pavisam nemazinās. Tviterī jau ir video ar sastrēgumiem tunelī, un ja tur kāds avarē vai aizdegās? tad problēmas būs lielas. Tā kā vairs uz zemes neko neizdarīsi, vienīgais risinājums ir otrā līmeņa transports, kā SW.

0 3 atbildēt
« 36  37  38  39  40 »