local-stats-pixel fb-conv-api

Vēsture, kuru vairs ikdienā neredzēt!53

682 13

Sveiki Spoki, vai esi kādreiz meklējis, kaut ko svarīgu un atradis, kaut ko pilnīgi nesvarīgu, bet ko gribās aptaustīt un vēlreiz pacelt slavas saulītē? Šeit pāris interesanti mobilie telefoni no pagājušā gadu desmita... Nu labi, ne gluži no desmita, jo pēdējie ir diezgan jauni.

682 13 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000
Tā laikam ir tikai sakritība, bet man agrāk ir bijuši visi minētie telefoni, izņemot pēdējo samsungu.
2 0 atbildēt

Nu beidziet tak. kamēr Latvijā darboja GSM standart tos redzēs un kā vēl. Man pašam Nokia1100 stāv darba kārtībā. Akumulators ideālā kārtībā. Tas ja gadījumā jaunais noplīst. Pēdējo reizi atjaucu vaļā korpusu lai sakrājušos putekļus iztīrītu. Izlādēju un uzlādēju akumulatoru un noliku līdz nākai reizei.

1 0 atbildēt

Tētim bija Nokia 6020, man bija kaut kāds stipri līdzīgs Sony Ericson, laikam 510i.

1 0 atbildēt

Es pat vēl dzimusi nebiju tad 

2 1 atbildēt

Es lietoju pedejo, nav ne vainas.

3 2 atbildēt

N3110 bija reāls aparāts - uzbraucu ar auto, salūza mazliet, bet strādāja... respect!

1 0 atbildēt
Man bija Sony Ericsson k610i ,tik superīgs telefons😍😂 tik daudz spēles lādēju 😅 mūzika...😂120mb atmiņas karte bija kruta. Bet bildē attēlotais tālrunis ir pārsteidzoši līdzīgs manam
1 0 atbildēt

Sony Ericsson K750i man arī vēl kkur majās mētājās.. ejošs.

1 0 atbildēt

7.Man tieši šobrīd ir tāds teļefoņčiks un nesūdzos!Pazvanīt var sms nosūtīt var,viss ko vairāk vajag!?Un starp citu viena sīkspēle viņā ir gan emotion .Un vēl kas,spēles jāspēlē uz konsolēm,vai datora,nevis jāveido kupris uz auguma...!!!

2 1 atbildēt
1. Viens no pirmajiem tel, tik labs bija tajos laikos. emotion
1 0 atbildēt

man bija 6.

1 0 atbildēt
Es tad es. Bet tu resnains perversais Arvīds!?
1 0 atbildēt

10 vai 11 gadus atpakaļ bij modē ņemt lmt "mazcenas mobilo", tēvs ar paņēma tā laika vienu no šikākajiem siemen modelīšiem, kas bij ap 50 latiem, toreiz tā likās ļoti liela summa, beigu beigās...viņam bij paradums braucot ar mašīnu telefonu likt starp kājām emotion reiz kāpjot laukā no mašīnas, lai apskatītu pastkastītes saturu, pārbrauca ar mašīnu 2x, kattreiz ar abām riepām...viss darbojās, bet bija nedaudz ieplīsis ekrāns, kas traucēja izlasīt sms

1 0 atbildēt

5. bildē ir domāti 3,5 MB vai 3,5 GB? Neticās, ka 3,5 var būt.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
SESTAJĀ IR VIENA SPĒLE! JEWEL QUEST! emotionDD
0 0 atbildēt

Joprojām lietoju Nokia 6020. Daru to kopš 2004. gada. kad LMT šos tirgoja par kaut kādiem 10 latiem ar nosacījumu, ka divus gadus būšu viņu klients. Pirmais displejs nobružājās ātri, taču savlaicīgi paguvu nopirkt viņam jaunu čaumalu un arī maciņu. Līdz ar to ekrāna redzamība joprojām ir laba. Joprojām darboja oriģinālā baterija.

0 0 atbildēt

Tā iet, ja rokas aug no dirs*as emotion 

0 0 atbildēt

k750i mīļākais no tā laika telefoniem,pašam bija divi melni, vēl viņam bija vecāka versija ar tādu pašu modēļa nosaukumu. diemžēl modeļu izlase pati par sevi bija rūpniecisks brāķis un diezgan ātri nokāvās abi divi.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »