local-stats-pixel fb-conv-api

Vai ir izgudrots mūžīgais dzinējs?31

299 15

Perpetuum mobile, jeb mūžīgais dzinējs ir mehānisms, kas darbojas izmantojot tikai sevis saražoto enerģiju. Skatīt video.

Ir izdevies radīt neskaitāmus veidus šāmdam dzinējamm bet neviens nespēj 100% funkcionēt un saražot savai darbībai visu enerģiju pats, jo darbojā berzes un pretestības spēki. Cik zinu, tad mūžīgo dzinēju nav iespējams uztaisīt pat teorētiski (Diemžēl nevarēšu paskaidrot kapēc.) Bet tomēr, ja būtu iespējams izgudrot tādu dzinēju, kas pats sev saražo enerģiju, tad tiku enerģiju varētu radīt ne no kā. TAm būtu milzum daudz plusu (atrisinātas elektrības problēmas, visu varētu saražot lētāk u.c.) , bet tikpat daudz arī mīnusu (ieroši, karš, neierobežotas enerģijas ieroči).

Tomēr nesen dzirdēju, par to, ka zinātniei gandrīz radījuši mūžīgo dzinēju. Tas ir izolācijas matereāls (līdzīgs krāsai) kurš var ražot elektrību. jaunais matereāls ģenerē elektrību, jo ir temperatūras atšķirības starp matereāla iekšējo un ārējo virsmu. šo matereālu var krāsot uz jebkurienes- mājām, cairulēm u.tt. Pats labākais ir tas, ka šis matereāls ir tikpat kā mūžigs. un nemaina savas īpašības. šim matereālam nav nepieciešama saule vai vējš kā saulesbaterijām un vēja ģeneratoriem, bet tempretūras atšķirības ir pieejamas jebkur. matereāls vēl nav pilnībā gatavs un nav zināms vai tas ir kaitīgs cilvēka veselībai un kādu enerģiju tas spēj saražot. šādu matereālu varētu izmantot, lai ar elektrību apgādātu celtnes, kur nav pieejama elektrība parastajos veidos- uz ūdeņiem, džungļos vai tuksnesī.

Pašam jau laikas, ka šis matereāls saražos tik niecīgu elektrības daudzumu, ka pat spuldzītei napietiks, ja nokrāsota kaut visa māja.

šait ir daži video par Perpetum mobile tradicionālajām versijām, jo bildes par šo matereālu nevarēju atrast.

Un man jau patīk smadzenes graujošā mūzika. video nr2.





299 15 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
CDR avatarsCDR

un tolks no tāj ja taads sarazo enerģiju tikkai sew ;????? :D

0 1 atbildēt

- par rakstu! ka tik cepumus nopelnīt par tukšumu!...

0 7 atbildēt