local-stats-pixel fb-conv-api

Triecienizturīga telefona meklējumos68

471 23

Vai kā es tiku pie japāņu telefona. Ilgu laiku lietoju'' motorolu defy'' , bet kā jau mēs visi zinām nekas nav mūžīgs . Takā mana darba specifika ir saistīta ar putekļiem ,triecieniem arī nokrišņiem ,tad parasts samsungs vai ābols nekam neder, jo tie nav ne trieciena droši, ne akumulators tur ilgāk kā vienu ,divas dienas. Sākumā meklēju kaut ko līdz 300€,bet ar ķīniešiem tāpat kā ar bitēm, neko nevar zināt, pārsvarā visiem viens procesors ,pliks androids un nekādās sajēgas kā to visu saliekot kopā var dabūt ilgtspējīgu darbību ,jo arī ķiniešiem ir piedāvājumi ar 3000,4000 un 8000 ah baterijām. Realitātē tie telefoni tur tāpat vienu dienu, baterijām ir virsū uzlīmes un tās noraujot apakšā atklājās, ka 8000ah vietā ir tikai 3000.

Vēlme pašā sākumā bija atrast aizsargātu smartphone ar ip68 ,2gb ram un jēdzīgu akumulatoru, kas nenosprāgst vienas dienas laikā un lai darbojas arī LTE.

Pērkot telefonu ārpus Eiropas savienības jāmaksā muita, ņemot kaut ko no štatiem, jo ir labi telefoni, kas ir pieejami tikai tur, jāmaksā sūtīšana, muita un ārzemju nodoklis, kas sastāda ap50$ ,īsāk sakot neatmaksājās.

Meklējot ,apmēram, divus mēnešus nonācu pie atziņas ,ka jāņem ''Kyocera Brigadier'' no štatiem, bet radās problēma kā to dabūt šurp un kamēr risināju jautājumus ar piegādi, jo interneta veikali negribēja sūtīt uz LV, iznāca šis aparāts arī Eiropā, zem nosaukuma ''Torgue'' (KC-S701)starpība tikai tāda, ka Eiropas variants šeit strādā arī LTE tīklā.

Tālāk sekoja 3 nedēļu cīņa ar ražotāja pārstāvniecību , jo nebija iespējas to dabūt uz LV. Takā telefons ir pieejams TIKAI Francijā un Vācijā, tad sākās interesantākais ,kā to dabūt šurp, pašam nekur nebraucot ,jo varžēdāji ignorēja e-pastus ,pat franču valodā, bet uz LV nesūta. No vācu interneta veikaliem vienīgais ,kas sūta uz LV ir alibaba, taču vienīgā pieejamā valoda saitā ir vācu. Tad nu ņēmu talkā google tulkotāju un pēc pusotras nedēļas kurjers man to nodeva . Telefons neko nesūta uz 4ciparu numuriem, toties akumulators tur 7 diennaktis. Telefonam nav gorilla glass ,bet gan mākslīgā safīra stikls ,kas cietības skalā ir 9.8 no 10 ,tātad nesaskrāpējams.. Darbojās ar nano sim karti, iebūvētā atmiņa 16gb,atbalsta līdz 128gb micro sd. Telefonam nav mikrofoniņa ,pa kuru uztvert skaņu darbojās tāpat kā dzirdes aparāti nododot skaņu ar vibrāciju.

table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; 11.0pt; "Calibri","sans-serif"; mso-ascii-Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

471 23 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt
Bet vispar po, tagad rskstu no iphone ar mačinu, kuram ip67, proti izturīgs maks, un lai meslrapejas, makam virsū vel iet otrs ekrans ar gorilla glas. Firma makam ir luminativ.bnesūdzos pagaidam pa izturību
0 2 atbildēt
Labi izturigie tel, vsri skatities tadus "snopow" bača sri labi tubun izturiba ari ir ok
0 2 atbildēt

VISU TIK SIIKI SMALKI IZTASTIT VARI BET ESI PARAK TIZLS LAI CENU UZRAKSTITU

0 4 atbildēt