local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 51860

Mamma Mia, SkyWay!

Krievija, Itālija, Austrālija ... kas vēl rindā?

EcoFest 2018! Tev tas ir jāredz.

Kravas trase!

Nākotne ir tagad

Piedāvājam jūsu uzmanībai video interviju ar AS "Stīgu tehnoloģijas" ģenerāldirektora vietnieku projektēšanas jautājumos Marinu Tretjak, kas savas darba telpas ir pārvērtusi par ziedošu dārzu.

Anatolijs Junickis par stīgu transporta sistēmu modernizāciju

Sicīlijas 74. kanāls

« 2  3  4  5  6 »
36 45 860 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 860

0/2000

Vēl varu piebilst pie tā video ar itāļiem par troksni salonā. Tas ir dēļ trases šuvēm, jo sastāvi pārvietojas vienkārši pa metāla profilu, nevis sliedes galvu, jo tas izmaksā dārgi un viņi nolēma neizmantot, jo tas nav tik ļoti vajadzīgs poligonā un netraucē testiem. Tā kā uzliekot galvu, būs daudz klusāks un to var dzirdēt, kad Unibus brauca pa 200-400-200, klusi un mierīgi.

0 0 atbildēt

Neviens krāpnieks un mahinators neies visai pasualei rādīt savu kompāniju struktūru, tak domājiet ar galvu emotion

Pilnīgi neko neslēpj un vis ir atklāts jebkuram gribētājam. Viņi pat biznesa plānu neslēpj. Ja kompānija ir reģistrēta vienā valstī (UK) un ja tiek strādāts citās valstīs, tad arī būs tāda samudžināta shēma, jo visur atšķiras nodokļu maksājumi un pilnīgi vis. Katra kompānija atbild par kaut ko citu un nedrīkst tās visas būt zem viena jumta. Pirms runājiet, paskatieties struktūru, ie 2 stundu vebiārs, ur to visu paskaidro un kādēļ tieši ir tā.

0 0 atbildēt

Es tev vēl parādīšu, kādēļ tu esi tik nekompetents un es tevi nosaucu par muļķi vai idiotu. Jo tu bez nekāda iemesla ieraugot to, ka SW komanda stiprina vieglās trases balstus, sāki uzreiz kā muļķis smieties, ka vot sāk jau plaisāt balsti, šie mēģina kaut ko tur noslēpt, jo vis brūk. Junickis izskaidroja, kādēļ tas tiek darīts (stiprināšana), bet tev vienkārši, lai ierēktu un pateiktu kaut ko pret mani, kā dara pārējie troļļi, bija jāpasaka visādas muļķības.

Šeit ir video ar itāļiem no Unibusa, un viņi brauc pa vieglo trasi tur vairāki cilvēki - https://www.youtube.com/watch?v=uZtOqe3xqQg

Paskaties uz to trasi, kāda viņa ir un viens vien UniBus sver 2450kg, bet pilna masa ir 3,6 tonnas. Tikai tādēļ, ka Junickis lieliski saprot fiziku - nekas nebrūk un neplīst emotion Betons, kā tu iepriekš izteicies, viena gada laikā nekādīgi nesāks plaisāt. Ir dažādi betona veidi un SW izmanto savu kompozītbetonu. Ar to trases nostiprināšanu Junickis parādija to, ka ir ļoti vienkārši vieglo trasi pārtaisīt par daudz izturīgāku un vai kaut kas tāds ir iespējams ar kādu no mūsdienu transportiem? nav.

0 0 atbildēt

Cerams ka biļeti uz Lohofestu nopirki? Cik patiikami buus atkal dzirdeet Toļika balsi un veco labo fraazi:"ŽĢITE,VSJO BUĢET" emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Когда SW стартанёт, весь мир уже будет на втором уровне. Печально как-то. Отстаём.. Уже Китай строит, а у нас только подготовкаemotion((   Redz "investori"jau sāk apjēgt kas ir kas a tu vēl guli Astraaliemotion
0 0 atbildēt

Tu sen esi LŪZERS ASTRAALI ar savu Toļika Stīguemotion emotion emotion emotion 

0 0 atbildēt

Astraalis maak tikai sakt visus par idiotiem bet staaveet pretiim maniem pieraadiijumiem -NEVARemotion

0 0 atbildēt

Un kaveejaties veel ar iziesanu tirguuemotion Kitajozi jau tagad ir priekšāemotion emotion emotion

0 0 atbildēt
http://rsw-systems.com/news/astana-lrt   RE ATkal kārtējais pierādījums ka pasaulē NEKUR neizvēlas būvēt Toļika Stīgu tā ka atslābsti Astraaliemotion
0 0 atbildēt
Astraalis jau izliekas neredzam ka Toļiks pats pinas savos melos.Vienā intervijaa saka ka vajag aatraak iziet tirguu kameer nav konkurenti aizneemusi nišu-otraa saka ka nevajag steigtiesemotion Tak opredelitesj juus skujvejisti ko iisti gribat.
0 0 atbildēt
Tak ko tu vari ņemties? Tas jau tev ir kaut kādas problēmas un jautājumim. Tu vienkārši esi pavisan citā līmenī un ne visai saproti kas notiek. Es tikai nesaprotu, ko tu vienreiz neņem atpakaļ savu naudu? Tu tak muļķi saproti, ka tiec apzagts, bet naudu dīvainā kārtā negribi. Tev nav smadzenes, lai kaut kur vispār investētu, jo tie tavi apgalvojumi ir tik lēti un bērnišķīgi, ka man pat atbildēt negribas. Es tev varu pateikt vienu, ka es esmu pārliecināts par to, kur es esmu investējis un pārliecināts par transporta vajadzīvu un milzīgo potenciālu un vari man neko nepiešūt, jo es ta visu saprotu un ar galvu domāju atšķirībā no tevis draudziņ.Tev sajēgas vispār nav nekādas par ko tu tur runā un kas notiek. Tu labāk pastudē vēsturi un palasi vikipēdijā vai kur citur kā tika ieviesti citi transporta veidi un cik laiku aizņēma. Tu pats nesaproti, ka tu esi nožēlojams, jo pats sevi par tādu pataisi, jo turi daļas un kaut ko apkurijies tur runā? Nopīpējis savu intelektu.
0 0 atbildēt

Dollarovije Millioneriemotion emotion emotion emotion Eu Astraali es speciaali aboneesu FORBES no septembra lai gada beigaas tevi ieraudziitu Kipras miljonaaru sarakstaa liidzaas kautkaadam Papandopelosam vai Varafakisamemotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Nu tad ko tu vēl nelec ārā un nepārdod savas dalas? Lūzeris esi tikai tu te emotion tavas darbības to pierāda. Vecīt, tev nav ne logiskā domāsana ne zinasanas un tādēl tu te streso emotion 

Tu pirms kaut ko runāji par tiem Kiniesiem, apskatijies kas viniem ir par kompāniju? Tev tak smadzenes nopīpētas, lai iedomātos kaut ko tādu. Vini jau ir prieksā, jo ir gatavs viss un nekādas investiīcijas nav vajadzīgas, bet SW ir pilnīgi cita lieta un nevar salīdzināt. Tas pierāda tavu kompetenci un citu arī. 

0 0 atbildēt

Kas ir Astraloid? Pasaki vēl ka man nav taisnībaemotion Tu vienkārši to negribi atzītemotion

0 0 atbildēt

Un nevar saliidzinaat kautkaadu BELARPLASTMAS ar PORŠE ražojumiem.emotion

0 0 atbildēt
Vecīt, nu tad atbildi uz manu vienīgo jautājumu, nevis uzdod 5 pretjautājumus. Ja jau tev ir tāda nostāja, tad kapec to nedari?
0 0 atbildēt

Транспортная революция Sky Way Capital – это ремейк аферы с Панамским каналом !!!

0 0 atbildēt

Tas raksts tajaa SWIG lapā vien jau apstiprina to ka Junitkis ir fantazētājsemotion Vārds Namerenije tulkojas kā vēlamais tāpēc 101 reizi tev lunim saku ka Gēnijs vēlamo jau kuro gadu cenšas uzdot par esošo.Tu pridurak tiešām to nesaproti vai izliecies ?

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »