local-stats-pixel fb-conv-api

Atcerieties fenomenu par zilo vai balto kleitu? Jauna mīkla šeit!95

479 16

Tikai nesen pieklusušas kaislības ap zili-melno vai balti-zeltīto kleitu, kā arī meiteni, kas ir virs vai zem ūdens, bet internetā jau parādījusies jauna mīkla. Kāds apgalvo, ka kapsulas ir dažādās krāsās, viena sarkana, otra- zila. Citi redz divas pelēkas kapsulas.



479 16 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

zila un sarkana

2 0 atbildēt

uzliekat peles kursoru ka ir inverted colour(mouse settings) un tad uzbrauciet kapsulām pa vidu, redzēsiet ka pelēks!

2 0 atbildēt
Pelēkas!!
3 1 atbildēt

Euu, bet tiešām viņas ir pelēkas. Pārbaudīju ar paint color picker.

2 0 atbildēt

Es pirms kādām 2 dienām šito bildi redzēju un nodomāju, ka 100% pelēkas, nesapratu kā cilvēki redzēja krāsu. Tagad es nevaru ieraudzīt pelēko. KAS NOTIEK AR MANĀM ACĪM?

2 0 atbildēt
Tak pelēkasemotion
3 1 atbildēt

mēģināšu tur saskatīt kādas krāsas emotion

2 0 atbildēt
Pelēkas un viss emotion
1 0 atbildēt

Es redzu pelēkas,bet ar acu gļuhu,samiglojot acis var redzēt ka zilajā bildē ir sarkana,bet dzeltenajā zila.Bet principā tās ir un paliek pelēkas.

1 0 atbildēt

100% peleekas jau no pirmaa skatiena. kraasas arii nemainaas ja ilgaak skataas

1 0 atbildēt

sarkan-zilie daltoniķiemotion

4 3 atbildēt

Ko gribēsi redzēt, to ieraudzīsi. emotion

1 0 atbildēt

nākošaijs tests būss iebāz galvu toletes podā pasaki kādā krāsā ir kakas emotionun kāds bars idiotu teiks ka zilas emotion

1 0 atbildēt

Nu nosacīti pelēkas. Tur ir pelēka krāsa ar sarkanās vai zilās piemaisījumu.  Nezinu kā to pareizi pateikt, bet tas nav pelēkais ko mēs vienmēr iedomājamies. Tur ir tīrai pelēkai krāsai piejaukts tonis. To visu var redzēt ar atēla rediģēšanas programmām kā pamata attēlu ņemot kas pieejams.

1 0 atbildēt

sākumā paskatos ir pelēkas un jau pēc acu pamirkščināšanas krāsainas emotion

1 0 atbildēt
Es no sava telefona ekrāna, kapsulas redzu violētā un lillā nokrāsās. “cilvēka acs neredz infrasarkano un ultravioleto starojumu" Hmm, interesanti ja jau cilvēks šādas "krāsas" ar neapbruņotu aci neredz, tad kā tas nākas, ka kapsulas vispār ir redzamas? Nešķiet kautkā jocīgi, ko?
1 0 atbildēt

Paintā ar dzēšgumiju nodzesu fonu abām tabletēm, nu vismaz manas slimās acis rādīja, ka abas takā brūni pelēkas, bet piezūmējot tomēr var redzēt, ka tabletes takā nedaudz ietonētas, viena sarkana otra zila un tāpēc daži redz tikai pelēko, tas jau takā uz daltonismu velk? Eksperimenta vārdā pasaucu sievu, viņai liekas, ka tabletes ir brūnas, kā zināms sievietes nav daltoniķi... Reumē jau laikam ir tāds, ka viņas ir nedaudz ietonētas, to var redzēt un neredzēt....

1 0 atbildēt
Pelēkasemotion nav interesantiemotion
1 0 atbildēt

Tur ir sarkana un zila

1 0 atbildēt
Abas pelēkas tāpēc, ka jūs jau redzat ka katrai kapsulai ir citas krāsas fons. (dzeltens un zils.) Tas liek kapusulai mainīt krāsu tāpat kā rokai. Tātad patiesībā tās ir pelēkas, bet skatosties uz šo fonu viena ir zila (pa kreisi), bet otra-sarkana (pa labi).
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »