local-stats-pixel fb-conv-api

5 Iemesli kāpēc Android ir s*ds100

Vakar es atradu rakstu par iemeslim kāpēc IPhone ir sūds izlasīju un padomāju. Mūsdienās ir tik daudz viedtālruņu, kāpēc gan nostāties kādā pusē un rādīt viena mīnusus. tā tapa šis raksts.

Raksts veidots pēc Senču Lāča ieteikuma.

Vēlētos redzet Windows Phone 5 mīnususemotion

312 69 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000
Ko visi noliek tās OS kā visiem kādreiz nebija problēmas staigāt ar kautkādu 3310? Protams jaatdzīst man pašam ir androids, bet tas ir vairāk sakariem nekā izklaidei.
0 0 atbildēt
Bulll sh** :D 1. Kāpēc lai tas būtu domāts vecākiem cilvēkiem? Visas šīs ierīces ir mūsu laikmeta. Omēm un opjiem patīk ar lielām pogām utt. Runa iet par jaunatni. Android nebutu jēgas pielāgot telefonu vecākajai paaudzei. 2. No Play Market esmu ielādējis pietiekami daudz aplikāciju, lai apgalvotu, ka arī tas nav patiesība..App Store androidam ir samērā labs. Nerunāju par spēlītēm, bet gan aplikācijām. 3. Jau 2.punktā biju domājis likt -, nu jau pie 3. Uzreiz iemetu. Ekrāna kvalitāte ir atkarīga no telefona modeļa nevis OS -.- . Manam LG ir ļoti laba ekrāna kvalitāte. Interesanti - tieši tagad no LG rakstu. 4. Manai kamerai ir 5 Megapikseļi, lai arī par to vispār neuztraucos, drauga brālim ir apmēram 10 Megapikseļi. Jau ar maniem 5 ir ļoti labi...interesants fakts - ir tāds ierīce fotoaparāts ;) Ar to uzņem bildes... Iphoni ja godīgi ir diezgan sūdīgi. Ar roototu androidu vari darīt, ko gribi. Uztaisi viņu tādu, kādu vēlies. Androids trumpē jebkuru citu OS. Pietam ļoti.
0 0 atbildēt

Nu jā, katram savs viedoklis. Bet Tu tiešām salīdzi pēdējo iphone ar lētāko androīd viedtālruni :D Ja Tu nopērc android viedtālruni par tādu pašu cenu par kādu Tu nopērc iphone 5s, tad Tu dabūd labāku ekrānu viņam, un arī kameru. Un arī nekārsies viņš tik ļoti kā pirmais galaxy (lai gan piekrītu to, ka androids karas daudz vairāk kā ios ierīces, pats esmu to pārbaudījis ilgu laiku staigājot ar abām ierīcēm).

0 0 atbildēt

Autors sajaucis to, kas ir (vairumā gadījumu) operētājsistēma un kas ir dzelži. Neobjektīvs vērtējums

0 0 atbildēt

Man ir NEXUS5 un pirms tam man bija iphone 4, Iphone 3GS, teikšu tā : Iphone ir Sū.s ;)

0 0 atbildēt

Man ir bijis Andriods, bet ilgi neizturēju, jo visu laiku kārās,pieprasīja jaunus un jaunus atjauninājumus, bet rezultāts,nekāds...Nomainīju pret windows phone un tagad turos pie tā, ļoti laba, stabila sistēma. Par kameru, tas, manuprāt, nav atkarīgs no operētājsistēmas...man gan tā nav svarīga.

0 0 atbildēt

Man ir LG un es nesūdzos, man pat nepatik Iphone bet par gaumi nestridas 

0 0 atbildēt

nu par 1mo man tieši pretēji tās 3 pogas pat palīdz ātrāk un vienkāršak kautko izdarīt...

ipfoni ir sprāgstoši un ložu izturīgiemotion

par 4 redzi ne tikai tas bojā ,pat kvalitatīvs ekrāns ar bojā ja nemirkšķina acis ,bet truli blenž...kā arī ir daudzi androidi ar labu ekrānu ,takā tas nau īsti pareizi argumentēts...

nu kameras ir labākas, bet samsung un citi android milži seko līdz...tas tā.. bet ja gribi ko filmēt paņem tak kārtīgu videokameru emotion....

un raksts ir bezjēdzīgs un tavi komentāri lieki.....

1 1 atbildēt
Bitch please, man iepriekšējais tel bija iphone 4, turējās 9 mēn, un vairs neslēdzās iegšā.. nebija ne kritis, ne apliets, izturējos kā pret zeltu. Tgd man ir s3 un turās norm, bija izkritis no kabatas braucot ar riteni, un arī pa trepē m novēlās, un pat ekrāns nesašķīda. S3 vēl nevienu reizi nav uzkāries
0 1 atbildēt

Kādēļ Senču Lācim nospēri potenciālo rakstu? emotion

0 1 atbildēt

Kādā veidā 4. iemesls var vispār būt attiecināts uz OS? emotion

2 3 atbildēt

Viena lieta, kāpēc iPhone vienmēr sūkās līko. Tur maksas spēli no interneta prasa viarāk laika, nekā tie vecie cilvēkie iemācīsies izmantot Android.

1 2 atbildēt
Apple best
1 2 atbildēt

Man ir Samsung galaxy s3 mini. Man vins no 2013 vasaras ir. Ar savu 5 megapixelu kameru ari esmu apmierinats. Netaisu tagad katru dienu selfijus :D und nepostoju instagrama bet sad tad sanak izmantot kameru un ar vinu esmu apmierinats. Man personigi labak patik Androids bet pec izskata Iphons. Iphons ar Android emotion

0 1 atbildēt

Ar savu LG optimus nesūdzos, mēdz dažreiz nokārties, bet kamera ir pārsteidzoši laba! nopirku par nieka 120ls, pietiekami priekš manis. 

0 1 atbildēt

Laikam nesi ne lietojis Nexus 5 vai HTC one (m7)?

Nesi nekad routus licis vai costum romus?

Google play store nav ne  vainas...

0 1 atbildēt

1. Nav aplikacijas 2.Neizturigs 3. Sudigs, Slidens korpus 4. Sudigas kameras (Ne visiem) 5. Cena par tadu telefonu parak augsta. Ja kads nepiekrit kadam pateiksu vel. Tacu windovs phone nav slikts

0 1 atbildēt

Pat neizlasot rakstu, jau lieku mīnusu. Uzreiz jūtu, ka rakstā būs tikai tizli meli, jo Android vienīgā sliktā īpašība ir tā, ka viņi neliek tev izskatīties bagātam.

0 2 atbildēt
Mans androids darbojas perfekti un neviens mīnuss ko tu uzskaitīji nav manam androidam. Kad draugs iedeva iphone, neko nesapratu kā rīkoties. Labāk uzskaiti ios mīnusus. P.S. šo komentāru rakstu no androīda.
0 2 atbildēt
Jaunakajiem androidiem ir daudz labaka kvalitate par jaunakajiem iphone modeliem
0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »