local-stats-pixel fb-conv-api

10 neparasti cilvēka organisma aizsargmehānismi28

1218 1

Cilvēka organisms ir sarežģīts dažādu sistēmu savienojums, ko dažreiz mums ir grūti saprast vai pilnvērtīgi izpētīt. Manuprāt viena no galvenajām sistēmām ir tā, kas aizsargā mūsu dzīvību no dažādiem ārējiem draudiem, tādā veidā ļaujot mums izvairīties no nevēlamiem kaitējumiem, traumām un citām nepatīkamām sekām. Vēlos ar jums nedaudz parunāt par dažiem aizsargmehānismiem, ko iekļauj cilvēka ķermenis. Vairāk Hi-Tech rakstus varat lasīt avotā norādītajā mājaslapā.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1218 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Ļoti daudz kam diemžēl nepiekrītu. Un beigās nesapratu - vai raksts ir par ķermeņa aizsargmehānismiem vai par cilvēka maņām  vai vienkārši par dažādiem normāliem fizioloģiskiem procesies? Tas tomēr nav īsti viens un tas pats. Mans subjektīvais viedoklis. 

0 0 atbildēt

Ziniet, kad es līdu āra no vannas, Nekādi krunkainie pirksti kaut kā nenoturēja lai es neatsistu galvu pret vannas malu :D 

0 0 atbildēt

3. Vienīgais nostaipijos??

0 0 atbildēt

lasot rakstu, sanāca neapzināti nožāvāties un izstaipīties (un brokastis ar vēl neesmu ēdusi, haha), ko es sapratu tikai pēc tam, kad es to izdarīju : D ļoti interesanti bija uzzināt par miokloniskajiem krampjiem, paldies : )

0 0 atbildēt

kapec jaraksta visiem zinamas lietas? 

autors gejs

emotion

0 18 atbildēt