local-stats-pixel fb-conv-api

Izsalkuma spēles26

271 3

Parodijkomēdijā „Izsalkuma spēles” piedalās vairāk nekā divdesmit dažādu slavenību dubultnieku. Atlasot aktieros filmai, uzņemšanas grupa redzēja tādu lērumu Holivudas zvaigznēm līdzīgu trako, ka iznāktu vesela filma.

Uzmanības vērta ir pensionēta kultūriste, kas vēlas tēlot Arnoldu Švarcenegeru, un pūtainu pusaudžu bari – Džastina Bībera lomas pretendenti. Tomēr filmēja tikai tos, kuri tiešām ļoti līdzinās slavenībām Brūsam Vilisam, Silvestram Stallonem, viņa augstībai Čakam Norisam, visai „Atriebēju” bandai, Harijam Poteram ar draugiem Hermioni un Ronu, reperim PSY un dziedātājai Teilorei Sviftai.

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Divas dāvanu kartes uz filmu "Izsalkuma spēles" kinoteatrī "Forum cinemas", karšu derīguma termiņš 2013.gada 14.novembris

Vēl arī „Bada spēļu” varoņi ar Katnisu Everdīnu un Pītu Melārku priekšgalā (nav nejaušība, ka viņš ļoti līdzinās minētajam Džastinam Bīberam). Arī zilie avatāri un rūķi no „Gredzenu pavēlnieka”, kas seksa ainu laikā izlien no zemes.

„Izsalkuma spēļu” autorus parodiju cienītāji atceras pēc viņu filmām „Iepazīstieties, spartieši”, „Šausmenīte” un „Filma katastrofa”. Nav zināms, kādu dūmu velk iekšā šo kulta komēdiju radītāji, taču viņu melnais humors tiešām ir apskaužams.

Ja jūs grasāties svinēt Helovīnu, jums atliek tikai izvēlēties, par kuru no minētajiem tēliem vēlaties pārģērbties. Gada tumšākajā un baisākajā laikā kinoteātrus neieņems zombiji; sākot ar šo piektdienu, Latvijas kinoteātrus okupēs izsalkušas zvaigznes.



271 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

pat ja nedabū''su biļetes, vismaz uzsitīšu cenu emotion

0 0 atbildēt

Biļetes kopā ~5-6Ls , bet tas cik pateicoties šim konkuram nopelnīs tvnet ~ pāris tūkstoši ( ar savām reklāmām uz katra stūra)  Laba biznesa ideja...

2 2 atbildēt