local-stats-pixel fb-conv-api

Visa ģimene albīni45

Šajā rakstā ir mazliet vairāk ,kā 50 vārdi un ja neesi gatavs lasīt un iedziļināties, tad varu Tev piedāvāt komiksu sadaļu.

Kas ir albīnisms? Tas ir ģenētisks defekts nevis slimība, kā to daudzi uzskata un mazāk attīstītās un izglītotās pasaules malās tā tiek uzskatīta arī par lipīgu un šausmīgu kaiti.

Albīns jau piedzimst ar šo dabas doto nepilnību. Šī nepilnība ir pigmenta melanīna trūkums matos, ādā vai acīs. Albīniem ir problēmas ar redzi un saules iedegumu.

Arī dzīvnieku pasaulē ir sastopami albīni. Viņiem klājās ļoti grūti, jo parasti viņi tiek atstumti no saviem sugas brāļiem un tādā veidā pakļauti plēsoņu uzbrukumiem, kas savienojumā ar viņu ārējo izskatu viņiem rada papildus raizes, jo ir ļoti pamanāmi bet tas jau ir cits stāsts un tēma, kura ir atsevišķa raksta vērta.

Šis stāsts būs par ģimeni no Indijas. Ģimene kā parasta ģimene, vīrs ar sievu un bērni. Taču vienīgais kas viņus izceļ uz pārējo vidus ir tas, ka viņi ir albīni.

963 12 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

izskatas ka zviedri :)))

0 0 atbildēt

 

emotion oho vini ne tikai ir balti visi viniem ir ari acis violetas vai labak teikt lilla

0 0 atbildēt

Pirms paaris gadiem UK redzeeju apmeeram 13 gadus vecu meiteni. Peec sejas pantiem( biezas luupas, liels plakans deguns,plata piere) un matu struktuutras(afro) vina bija nepaarprotami melnaadanai meitene, BET ar pilniibaa baltu aadu... 

Toreiz pat neidomaajos ka vinai vareetu buut sis albiina sindroms. Pat nezinaaju ka arii melnaadainajam tads var buut...   tagat pasam kauns par savu blensanu...

0 0 atbildēt

Ja tēvam trūks krāsas pigmenta, un mātei trūkst krāsas pigmenta, tad protams, ka sīkajiem nebūs krāsas pigmenta.

 

Vismaz var redzēt, ka tie visi ir viņa bērni. :D

0 0 atbildēt

2. Bilde visiem tas acu skatiens emotion

0 0 atbildēt

man rēgojas vai tēvam acis ir ar violetīgu toni? :O

0 0 atbildēt

 6.kkur redzēts,atgādina - emotion 

0 0 atbildēt

Creepy...

1 1 atbildēt

paveicas ka vini ir no Indijas,nevis no Afrikas. Afrika ja tu esi albinis,pie tevis nakts laika var ierauties ieksa vairaki nigeri,kuri tevi sacirtis gabalos. Piemeram vini tic,ka ja panemsi albinja roku lidzi uz zveju,tad tu nokersi lielaku lomu. gniidas...

0 1 atbildēt

mani biedee 5. un 6. bilde. emotion

0 1 atbildēt

viņi visi kkā izskatās diezgan neapmierināti. 

0 3 atbildēt

4. Viņš ir aprecējis lelli? O_O

0 4 atbildēt

Eu tam čālim beigas  katra acs bij uz sav puss emotion

1 33 atbildēt