local-stats-pixel fb-conv-api

Rokoties pa Kalvenes mežiem.38

128 5

Domāju, un aizbraucu parakties ar draugiem pa kalvenes mežiem.

Daudz ko atradām.

 

Visās bildēs mans draugs

128 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Ja pareizi apietas tad risks minimals bet tomer pastav iespeja uzlidot gaisa ja gribat ko tadu darit vispirms palasiet kaa pareizi ir jaapietas ar tadam lietam.  izcils raksts

3 0 atbildēt

tas ir citplanetiesa skelets,paverojat mugurkaulu un pedas.... :D

3 0 atbildēt

:D

atbildot uz angelwitch komentāru " tos kauliņus gan jūs salikāt dikti anatomiski... "  

3 0 atbildēt

tas skelets 5 bilde tac aizdomig.s neliekas ka varetu but cilveka, bet tomer lidzigs gan...

3 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " vnk. idioti! mīnmetēju lādiņi ir praktiski bī... " Pamēģinam pašaut lietus laikā vai labāk krusas laikā. tik dabū vispirms pāris kastes.

2 0 atbildēt

kkas te nelimejas kopa :D

2 0 atbildēt

Pagaidiet vasaras beigas, būs jaunas bildes!

3 1 atbildēt

atbildot uz TheOne komentāru " Skaisti- katrā ziņā interesanti, tik nesaprot... " Ok es tev 10 Ls iedošu uzpisīsi to granātmetēja lādiņu pret asfaltu no visa spēka, varēsi pārbaudīt savu 5% teoriju =D

1 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Маленький Саша по лесу гулял, Из тайника он ... " tevi šodien uz krievu valodu velk? :)

1 0 atbildēt

Skaisti- katrā ziņā interesanti, tik nesaprotu tos cilvēkus, kuri domā, ka izrokot vecus spridzekļus tiem obligāti jauzsprāgst, tur vis jau beidzies, ir kādi 5% iespēja ka vispār ,apzinoties, tev sanāks ko uzspridzināt, un no tiem 5% ir 0,1% ka spridzeklis varētu pats uzsprāgt. Lielaka iespēja ir pakrist un nosisties mazgājoties dušā.

3 2 atbildēt

pozers :D katrā bilde jau pārgērbis citas drēbes :D

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Stilīgi

1 1 atbildēt

Idiotu bars, tie kas raka aaraa, ko lien kur nevajag? piecuukoja iistu viiru atdusu vietas, peec tam speeleejaties ar vinju atliekaam, deelj savas stulbaas zinjkaariibas, shaadus ljaudis vajag cietumaa baazt.

ja kaads atrod, miinas, atdusas vietas, zvanat kautvai 1188 un uzzinat kurai iestaadei tas jaazinjo, atbrauks veesturnieki/kompitenti cilveeki un vareesiet kautvai briivpraatiigajos pieteikties, taadaa veidaa juus kautvai izraadiisiet cienju kritushajiem, apmierinaasiet savu zinjkaariibu, kaa arii cieniijami atliekas tiks paarapbediitas un ja tieshaam paveiksies uzzinaas kam shiis atliekas piedereejushas.

4 9 atbildēt

atbildot uz Sword komentāru " Moš jums vienkārši skauž... "

idiots  

3 8 atbildēt

atbildot uz Deivss komentāru " Visas mīnas, un tie kauli tika ierakti atpa... " Tas atbild par muniiciju un ierochiem, bet adusas vietas tik un taa tika apgaaniitas.

malachi, taa tik turpinaat apgaanat cilveeku atdusas vietas, tad attaisnojaties ka "aprakaam tach atpakalj" :D jaa cienja muusdienaas ir tikai tuksha skanja, un atdusas vieta ir tikai intereses objekts :(

nav labi shaadas lietas teikt, bet ceru ka ieprieksh mineetais 1% ka muniicija uzspraags, piepildiisies, bet tas jau buus pagodinaajums jums, guleet liidzaas varonjiem, vienalga kuras naacijas.

3 8 atbildēt