local-stats-pixel fb-conv-api

Nelaimē nonākusi ome.188

3207 11

Šodien vēlējos jums pastāstīt par kādu vecu tanti kura ir nonākusi skarbās ziemas rokās ,bet daži labsirdīgi cilvēki nolēma to labot un davāt šai tantei prieku ,siltumu un ēdienu. Šo labsirdīgu grupa saucas Tugezi. Krievijas labdarības akcijas grupa līdz kurai ir nonākuši teksti par kādu vecu tanti kurai ir auksts un praktiski nav ko ēst ,tad nu viņi saprika malku ,saprika uz fikso roku pārtiku un devās ceļā.

"Pie aukstā pavarda viņa sēžot ceļos lūdza dievu lai kāds atnestu viņai malku un izpalīdzētu." jūtu ka mēs ieradāmies laikā. - citāts no grupas interneta vietnes.

Ļoti iepriecināja ka pašā sākumā viņa jau teica ka pavisam drīz mirs un cerību nav ,bet pēc pāris stundām šo jauko cilvēku viņa sāka jau domāt uz priekšu par pavasari un turpmākiem plāniem.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
3207 11 188 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 188

0/2000
Un ja bērniem vienalga? Arī tā gadās. Nenosodi, jo tev nav dotas tādas tiesības. Visādi mēdz gadīties...
1 0 atbildēt
Lai tatniņai veicas un lai liela izturība...
1 0 atbildēt

Ir ir vēl labi cilvēki emotion +

1 0 atbildēt

Man prieks par vecās māmuļas ,teiksim laimi ,kad ir sagaidijusi kaut kādu palīdzību,droši vien ka tur krievijā tādu ļaužu kam vajag palīdzību ir daudz un palīgu arī ,nevar salīdzināt viņu plašumus ar mazo Latviju, vai mums tādu līdzīgu gadijumu ir --domāju ka pietiek,  viens gan man likās stipri līdzīgs-vai tai māmuļai maz ir kāda nojausma par jauno super ieroci Putina rokās un vai viņas dirdi tas maz silda.Jautāsiet kāpēc līdzīgi- mēs tak arī pērkam dārgus ,vecus karakrāmus un lielāmies uz velna paraušanu ar pāris vecām haubicām .Diez ko mēs sargāsim -laikam bail ka tā vecā milicene nevelkas pie mums .Labāk būtu sportojuši un rūpējušies par saviem ļaudīm ,ne tikai tiem kas dzīvo jūrmalā un  robļovkā .

3 2 atbildēt

es aceros mana ģimene tā dzīvoja 90 tajos, kad pārvācās uz laukiem, lai "celtu Latvijas nākotni"

0 0 atbildēt

Ir jauki redzēt, ka kāds šādā veidā palīdz, taču, lai cik skumji tas nebūtu, pasaulē (arī tepat Latvijā) šādu cilvēku netrūkst

0 0 atbildēt

Tie apraksti kaut kā neiet kopā, bet ideja kā tāda ir lieliska un apsveicama!

0 0 atbildēt

a ko dod tās briketes? tantiņa ieraudzījusi tādu brīnumu, tāpat gan jau nezinās, ko ar tādu darīt. a labdari gan jau par viņu vairs neliksies ne zinis. tāpat jau ir slaveni. kpc vēl censties, labāk pazīmēties par to kādā twitterī :)

0 0 atbildēt

tici vai nē,bet man saskrēja asaras acīs,tu nodzīvo visu mūžu,strādā cīnies,un pēc tam ka esi vecs un nevarīgs,vairs nevienam nēesi vajadzīgs,labi ka ir tādi cilvēki ,kas palīdz,bet cik vecu cilvēku nomirst vientuļi un aukstumā.....

0 0 atbildēt

malaci. kaut butu varak tadu cilveku kas ta dara un kam rup citi cilveki.

0 0 atbildēt

Dažreiz šāda vecuma cilvēki esot pārtikuši nenodzīvo tik ilgi!

0 0 atbildēt

++++++Ļoti labi ,ka tomēr kāds aizdomājas un palīdz nevis rākā pie mums Latvijā visi tie sūda deputāti un vēl sazin kas tikai diršas ka naudas nav pesijas atkal jāsamazina nodokļi jāpalielina un vēl daudz kas.

Jūs sūda saime pamēģiniet jūs tā pasēdēt aukstumā visu ziemu bez siltuma un knapa ēdiena? Nu gribētu redzēt kā jūs to varētu nevārētu iniet kāpēc tāpēc ka jūs tikai sēžat vienā krēsla un tikai nodiršat visus nevis domājat ko darīt lietas labā lai visiem būtu labi.Un iniet es jums pateikšu vienu krievi vismaz māk noturēt valsti beza gramatiskiem parādiem un civēki ir laimīgi.Tāpēc mums tik jāņem piemēru no krieviem kuri daudo māk nevis mēs kuri tikai sūdzas par stulbajiem krieviem.Tāpēc aizveriet vnk mutes un beidziet sūdzēties!!!!!!emotion

1 1 atbildēt

Ir labi,ka kāds palīdzemotion

0 0 atbildēt

Spēcīgi.

0 0 atbildēt

 

emotion  

0 0 atbildēt

nesen bij raksts ka vajag palidzet afrikas bada cietejie... uzsplaut viniem, vini izvelejas gimene 10 sikos zinot ka nebus a ko barot, bet gan tak bagatas valstis palidzes... Ja iespejams ka palidzes ,bet vai vajag? domaju ka ne jo pasiem savas valstis ir cilveki kam vajag palidzet ka sis tantuks...

0 0 atbildēt

[[viss senākas profesijas pārstāve (kriev.val.)] kā man zajebal šitie morālie kropļi, kas izdzird vārdu krievs, uzreiz lai nomirst. Kaut visi tie aborti paši nosprāgtu, un apglabātu viņus bez zārka, zajebal. Āmen.

0 0 atbildēt

Nabaga tantiņa,bet tomēr ir labi cilvēki,kam nav žēl patērēt savu naudu un palīdzēt citiem.

Kaut tādi cilvēki kas palīdz būtu vairāk.

0 0 atbildēt

Lai gan skumjš, tomēr savā ziņā pozitīvs stāsts.  Labprāt pati palīdzētu tai tantiņai kaut vai māju uzkopt un citus darbus padarīt... Savējiem jau palīdzu, bet šī tantiņa man šķiet tik mīļa. īsta optimiste :)

0 0 atbildēt

tante lūdza lūdza dievu un re cik tālu tika, varbūt tā vietā lai lūgtos vajadzēja laicīgi ņemt dzīvi savās rokās?

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »