local-stats-pixel fb-conv-api

Ieliksim kloķi rūsai.47

Raksts pacelts, sakarā ar rosīgu autospoku gatavošanos vasaras mīšanas senonai emotion Eh, kā negribas rakstīt, nekā ievērības cienīga nenotiek bet mieru man neliek interesenti, vēstules, jautājumi... Sēžu darbnīcā un čatā, prāts uz rakstiem nenesas, materiāls arī caur un cauri vienīga rutīna, padrāžu rūsiņu, pačatoju, pa starpām vēl šo to tad atkal padrāžu un pačatoju. Atklāju sev jaunu fīču, čatu. Tagad ir pīppauzēs kur laiku pakavēt, ar spokiem papļāpāt par dzīvi, apmainīties ar pieredzi un protams arī velnu padzīt. Vispār jau interesanta lieta tas čats, it kā jā, it kā nē, niki arī maldina un jauc gaišos prātus, bet kopumā interesanti un jauki viss notiek... labi, šoreiz stāsts ne par to.

Uz pārkrāsošanu ienācās A6, ap to tad arī spietoju, vairums bleķi nomainīti, bet roka ir jāpieliek, nekas tik labs nav kā sākumā izskatījās. Ja taisa tad jāsataisa kā priekš sevis un pat labāk, jāiziet viss cauri lai kādu laiciņu ir miers un var nesatraukties.

Gumiju gari stiept negribas, bet process pie Audi man ievelkas, šeit diezgan nopietni lietai jāpieiet, ātri tikai ezīši var ņemties. Aptuvenu situāciju un darba gaitu pamazām rakstiņa gaitā pastāstīšu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
614 1 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 47

0/2000

Galvenais, lai nav tā: kad jau attauko pirms krāsošanas, tad kautkas izlien ārā!

Vienreiz tā gadijās...

0 0 atbildēt

Kādā vārdā nosaukuši to šuvju mastiku?

Kā grubuli arī var izmantot?

0 0 atbildēt

nopērc koliņu, uzlej, un paberzē.. mašīna kā jauna! emotion emotion

0 1 atbildēt