local-stats-pixel fb-conv-api

Gadās arī tā...42

Raksts pacelts. Mūžu dzīvo, mūžu mācies ! Nedrīkstēju neparādīt, dažreiz dzīvē sanāk, kad arī pēc labākās sirdsapziņas paveikts darbiņš pamet tev cūku tur kur vismazāk to gaidi. Maijā čomam nokrāsoju disku komplektu, droši vien interesenti vēl atceras http://spoki.tvnet.lv/automoto/DIY-Auto-Diski/645075 . Līdz zināmam laikam viss bija jauki un skaisti, bet tad uz vasaras beigām parādījās kasjaki, sāka atslāņoties nost krāsa...

Tā nu jācep augšā rakstiņš un jāpastāsta ar kādām problēmām var nākties saskarties pie krāsošanas, kā saka : Liekam jaunu bildi iekšā ! Ir nokrāsoti simtiem auto disku, bet tāds musturs man gadījās pirmo reizi, neko darīt, jāņem un viss jāpārtaisa pa jaunam. Labāk mācieties uz citu kļūdām ne kā uz savējām, ceru ka kādam infirmāceja arī reāli noderēs.

« 1  2  3 »
786 0 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Saša ar Plasti-Dip esi darbojies ?

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Forši izskatās:))

0 0 atbildēt

Man čomam ir smilšu strūklas ****ole ar tādu kā rezervuāru kur pēc tam smiltis iesūs atpakaļ,vismaz daļu no viņām + uzgalis ir ar tādu gumijas apvalku resnu,pieliec pie metāla to gumiju un smiltis nekur pa malām nepūš,redzēju ka darbojās un nekur smiltis nelidoja pa gaisu,tiesa diezgan lēns tas process,bet nu ātrāk kā ar roku noteikti.

0 0 atbildēt

Kā var zināt ka krāsas ir saderīgas?

0 0 atbildēt

Un jega tam visam?

0 4 atbildēt