local-stats-pixel fb-conv-api

vista vai ola??29

22 9

muuzhsenais jautaajums, kursh mani tracina.. vai tieshaam cilveeki ir tik neizgliitoti, nezinot, ka ola bija pirms vistas?? padomaajiet loogjiski.. dinozauri, citi putni, kukainji.. lai gan kukainju olu struktuura neliidzinaas vistu olu struktuurai  .. wel nesaprataat??

 

tad laikam jaapaskaidro tuvaak..

taatad par visu peec kaartas-

pashas pirmaas olas, vai olaam liidziigas struktuuras paraadijaas vienlaikus ar pirmajiem daudzshuunu dziivniekiem, aptuveni pirms viena miljarda gada..

agriinie putni pirmaas olas izdeeja veelaak- pierms 150-155 miljooniem gadu, bet vistas paraadijaas veel weelaak!

 

bioloogi nespeej noteikt preciizu laiku, kad radusies vistu dzimta, tomeer valda uzskats, ka pirmaas vistas attiistijaas pirms 70 miljooniem gadu, respektiivi neilgi pirms tam , kad izmira dinozauri, un kaa mums zinaams arii dinozauri deeja olas!

putni, cik zinaams ir ceelushies no raapuljiem.. taatad arii vistas,, kuras olu deeshanu ir mantojushas tieshi no raapuljiem- kjirzakaam un tamliidziigiem radiijumiem..

 

taatad stulabais jautaajums- kas bija pirmais vista, vai ola ir skaidrs- ola!!!!!!

22 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

atbildot uz shtekers komentāru " tu esi idioots, wai tikai pieteelo?? te run... " ne nu tu esi viens milziigs retards :D tad ja vista neizskjiljas no olas ka var rasties jautajums ka var but ola un pec tam vista ja pec tava apgalvojuma no olas nekas nesanak? :D:D:DD tev vel 10 gadi trekna suda jaaug ta izkstas. Argumenti tavi ir vnk (rofl)

To es mineju ka faktu tadu lietu ka FAKTs zini,ja ne nevirini muti,par mazaku mulkji sevi izliksi,lai gan what has been done ...... :D  

0 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Teoriju izlasi es tev teicu^^ praktiski ola ... " tu esi idioots, wai tikai pieteelo?? te runa ir par olu un wistu, newis par olu, no kuras izshkjiilaas wista!

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " labi teiksim taa- pirms dinozauriem bij kuk... " jūūūū, visi dēja olas un pēkšņi vienā olā bija vistas embrijs, rēcīgi :))

1 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " labi teiksim taa- pirms dinozauriem bij kuk... " Teoriju izlasi es tev teicu^^ praktiski ola nav pirma bet gan otraa un tad tikai vista,jo Olu kas rada vistu izdeja ta saucamais vistas hibriids,kas nebija ne pilniba vista ne rapulis,so screw You asswipe >_< Un kas tev ir par apsetibu ar to vienu faktu ka deej? tas ka deej,neko nenozime,det var kmer dirsa saap bet no tas diemzel vista neizcelsies.  

0 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " KAA VAR OLA BUUT PIRMS PUTNA?! :D:D:D:D:D:D... " izlasi wispirs, pirms piekasies- kaa zinaams raapulji bija pirms vistaam,, tie deeja olas,, kaa zinaams kukainji bija pirms vistaam, kukainji deeja olas,, taatad pirms vistaam..

0 0 atbildēt

ko tu tur murgo ja runa kas bij pirmais vista vai ola tad attiecina to olu uz vistas ilu un tada gadijuma pirma bij vista!

3 3 atbildēt

lol vis izplatijums visa zeme viss ko tu pazisti un zini ir radies no 1maza sudina kam peksni gribejas explodet

0 1 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " tas teikums visp nerad nekadu logjisku teorij... " labi teiksim taa- pirms dinozauriem bij kukainji, un p-arasti daudzshuunu dziiwnieki, kuriem ar vistaam nebij nekaada sakara, bet tie olas deeja.. tev nekad nedalec.. peec tava teiktaa cilveeki ir radnieciigi vistaam,, jo evoluucijas gaitaa tashu esam radushies no viena un taa pasha suuda glumeklja, kas peldeejaas okeaanaa..

0 1 atbildēt

atbildot uz Kiky komentāru " Es ta4u zināju, ka šeit būs arī tavs koment... " jaa, parasti atrodas kaadi ''paargudrie'' kuri nav kompotenti par kaut ko spriest, bet spriezh!

0 2 atbildēt