local-stats-pixel fb-conv-api

eBay pārdod bērnu.32

257 5

Kāda ģimenīte no vācijas dienvidiem centās izsoļu vietnē eBay pārdot savu astoņus mēnešus veco bērnu ar sākuma cena viens eiro. Vecāki pat nebija savam mazulim devuši vārdu..
Pēc kāda laika eBay administrācija un arī policija bija saņēmuši neskaitāmas vēstule par šo bērnu kas tiek pārdots izsoļu vietnē eBay. eBay izsoli nekavējoties dzēsuši un uzrakstijuši vēstuli policija. Bet lielāku izbrīnu izraisīja izsoles apraksts.
„Piedāvāju jaundzimušu astoņus mēnešus vecu bērnu, bērns tiek pārdots, jo kļuva priekš manis pārāk skaļš. Bērns ir vīriešu dzimuma. Augums apmēram 70 centimetri. Lūgums ar nenopietniem piedāvājumiem lūdzams netraucēt, maiņas variantus nepieņemam!”.
Mātei ir veiktas
psihiatriskās pārbaudes, bet māte tikusi atzīta par pilnīgi veselu. Bet pašlaik tiek veikta izmeklēšana, jo policijai nav skaidrs vai māte tiešām jokoja ar izsoli, vai arī nopietni centās pārdot savu jaundzimušo bērnu izsoļ vietnē eBay ar sākuma cenu viens eiro. Bet pašlaik visi fakti un pierādijumi liecina ka jaundzimušā māte ar tēvu tik tiešām centās pārdot savu bērnu izsolē, un tā jau ir cilvēku tirzniecība.
Policija ierodoties jaundzimušā puisēna mājā atraduši zēnu guļam gultiņā kas atradās pagrabā. Māja kurā uzturējās jaundzimušā vecāki nebija piemērota bērnam.
Vai vecāki rīkojās pareizi cenšoties pārdot savu bērnu izsoļu vietnē eBay ?!

Citi tamlīdzīgi raksti -----> šeit



257 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
SaW avatarsSaW

Cilvēki bez humora izjūtas :D Vecenītei labs joks sanāca, žēl ka apkārt īgņas. Pat pēc bildes un apraksta var saprast ja joks, pati vecene arī teica ka neizdevies joks.

5 5 atbildēt

viens eiro par tādu punķainu smerdeli ir par daudz

0 1 atbildēt

Atkal?

0 1 atbildēt

Nogaliniet tos vecākus,pirms viņi nav izdējuši VĒL olas!emotion

2 3 atbildēt

Bļin, ar piegādi bija problēmas - 2 ned. nokavēja un prece manāmi bojāta. Sūdzējos par šo pakalpojumu.

0 2 atbildēt