local-stats-pixel fb-conv-api

eBay pārdod McNuggetu53

491 10

Kāds vīrietis kura vārds ir Džeiks no Vācijas izsoļu vietnē eBay pārdevusi četrus gadus vecu McDonald’s vistas gaļas ēdien McNuggets, kurš it kā izskatās līdzīgs bijušajam ASV prezidentam Džordžam Vašingtonam.Vīrietis saka, ka saņemto naudu plāno ziedot bērnu namam, un lielāko daļu no naudas ziedos veco pansionātu labiekārtošanai.

Izsoles uzvarētājs ir kāds miljardieris no Amerikas Savienotajām Valstīm, miljardieris esot samaksājis 8100 dolāru(4200 latus), izsoli uz laiku apturēja, paziņojot, ka šī izsole pārkāpusi noteikumus par vecas pārtikas tirgošanas aizliegumu.Vēlāk gan izsole atjaunota, jo eBay nolēmis izdarīt izņēmumu, jo Džeiks esot teicis ka šo naudu ziedošot bērnu namam un arī pansionātu labiekārtošanai.Šis vistas gaļas izstrādājums ir ēšanai nederīgais, McNuggets izsolē pārdots ar vārdu ''McWashington''.Džeiks stāsta ka pirms aptuveni četriem gadiem ar sievu pusdienojām McDonalds ēstuvē.Vīrietis pēc maltītes novācis galdu, kad pamanījis šo McNuggets gabaliņu un sāku smieties, jo šis McNuggets vīrietim atgādinājis bijušo ASV prezidentu Džordžu Vašingtonu.Vīrietis apskatot to tuvāk, saprata ,ka tas patiešām ir līdzīgs prezidentu Džordžu Vašingtonu.Vīrietis nolēmu to paņemt uz savām mājām un šo neticamo atklājumu parādīt saviem bērniem.Kad mājās bērni to ieraudzījuši nespēja noticēt savām acīm, arī Džeika vecāki nespēja noticēt savām acīm.Bērni par notikušo krietni pasmējās un jokoja,ka šo dīvaino McNuggetu būtu jāizsola eBay, vīrietis pats atzīst ka sākumā tas bijis joks, bet vēlāk kad summa sasniedza 4200 latus vīrietis nolēma šo naudu ziedos labiem mērķiem.Un arī izsoles aprakstā bija rakstīts ka šo naudu ziedošot labiem mērķiem.
Kad miljonārs vīrietim kontā ieskaitija naudu par četrus gadus veco McNuggetu, vīrietis uzreiz naudu noziedojis bērnu namam un arī pansionātam.
Pašlaik šis McNuggets atrodās Amerikas Savienotajās Valstīs. Bet šo McNuggetu grib pārpirkt džordza vašingtona muzejs.Miljardieris ir apsvēris šo domu un domā atdot šo McNuggetu muzejam.
Pašļaik šis eksponāts ir aplūkojams džordza vašingtona muzejā.Šis ir viens no populārākajiem eksponātiem džordza vašingtona muzejā.
Vīrietis kuram agrāk piederēja šis McNuggets atzīst ka arī noziedojis mazāk nekā pusi no iegūtās naudas McDonald’s ēstuvē kur iegādājies šo McNuggetu.

Reklāma
491 10 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 53

0/2000

American idiots :DD

2 1 atbildēt

Autors tekstu, pirms publicēšanas, vispār pārlasīja?

Vai ar googli iztulkoja un miers?

1 0 atbildēt

man cepī kad tur rakstīts rare mcdonald vel dažas partijas uzepa ?emotion

1 0 atbildēt

Es neredzu līdzību.

0 0 atbildēt

McFuckThat emotion

0 0 atbildēt

Es tādu arī varu sataisīt - šņikšņak un pārdodu pa 8miljoniem A.S.V. dolāriem. emotion

0 0 atbildēt

Man labāk patika glezna, samestas trīs krāsas un pārdeva par diviem ļimoniem. emotion

0 0 atbildēt
Man vairāk aitas purnu atgādina.
0 0 atbildēt

es vnk nesaprotu! liekas, ka tā Amerika ir pavisam cita pasaule, kur valda idioti un šādi cilvēki ar pārlieku lielu iztēli! es arī saņurcīšu rūtainu papīru , ielikšu ebay un pateikšu, ka tā ir ASV brīvības statuja bļin!

0 0 atbildēt

Ja godīgi atvēru rakstu, lai ieliktu mīnusu. Salaveci laikam šogad varu negaidīt

1 1 atbildēt

Es vienīgais nesaskatu līdzību? emotion

0 0 atbildēt
Takš parasts nugets
0 0 atbildēt

psc pat nav līdzīga vašingtonam :D

0 0 atbildēt
Wtf, es tur nekādu seju neredzu...
0 0 atbildēt

bļad nu stulbums kkāds :D ja nebūtu blakus bildes, nemaz nevarētu pateikt ka tas mēsls pēc cilvēka sejas izskatās :D

0 0 atbildēt

Kautkāds resnis nopirks un aprīs momnetāli. emotion

0 0 atbildēt

What the fuck? neko tur nesaskatu! emotion

0 0 atbildēt

jāpamēģina arī pārdot kādu kartupeli :D

0 0 atbildēt

man liekās šitas garšums ir viss zaļš

0 0 atbildēt

ēdu vistas stilbiņu, kurš man nenormāli atgādināja zatlera kungu, tagad esmu zaudējis kadus 2ls ko varbūt būtu dabujis e-bay par savu eksemplāru emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »