local-stats-pixel fb-conv-api

Tu domā, ka esi kruts?167

1682 113

Tu tāds neesi!

Sveicināti! Atkal nedaudz uznāca rakstāmais un izdomāju savākt vēl kādu kaudzīti ar cilvēkiem, kam es nepatīku, tāpēc neliels rakstiņš par lietām, kuru dēļ cilvēki uzskata, ka viņi ir kruti, bet patiesībā tādi nav.

Rēķinos uz asu kritiku no cilvēkiem, kuri iespējams paši ikdienā ko tādu dara. Ieteiktu vienkārši neņemt to personīgi, jo šis viss vairāk vai mazāk ir domāts kā joks, ar nelielu patiesības piedevu :)


Jauku lasīšanu. :)

1682 113 167 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 167

0/2000

katram ir savs krutuma līmenis

1 0 atbildēt

Tu pat nevari iedomāties, cik bezvadu austiņa daudz tev var palīdzēt :D sauc mani kā gribi, bet darbā man daudz ērtāk ir, kad runājot pa telefonu papildus vari arī kaut ko darīt, bet vnk uz ielas, ja neesi mega biznesa cilvēks, tad parasti tās austiņas neko labu par tevi neliecina :)

1 0 atbildēt

5.

Redzamas apakšbikses.

 

 

Trakaakais jau ir tas, ka shis stils(ja taa to var saukt) ir ievazaats no cietuma. Tur chaliishi shaadi valkaa bikses, kad ir gatavi stumdiishanai. Taa visi gribeetaaji jau pa gabalu redz, kas un kaa! emotion A muusi debiilaa jaunatne uzskata to par stilu, bet izraadaas, ka tas ir dupseetaaju zaljaa gaisma emotion

1 0 atbildēt

Apgalvojums par bezvadu austiņu ir tiktiešām garām. Lasot to Tevis teikto tekstu, tā vien pārņēma sajūta, ka esi kāds no tiem, kam patīk ar skaudīgu aci skatīties uz kādu lietu, un tikai tāpēc, ka pašam tās nav, dirst par to, cik ļoti tas iesūkā, lai gan ātri mainītu viedokli, ja pašam tādu iedotu! :) Kurts ne kruts, atkarīgs kā to izmanto un jūtas tajā lietotājs. Ja kāds iedomājas, ka ar sūda handfree viņš ir tiešām nenormāli un sasodīti stilīgs, tad viņš protams ir ēzelis! Bet, ja tas ir iegādāts tīri praktisku apsvērumu dēļ, es nedomāju, ka runa iet par kādu krutumu! Šis apgalvojums ir pilnīgi grāvī, vecais!

Un jā, man nav šāda aparāta.

Smieklīgas zvana melodijas.. Fuck, vecīt, kāda hrena pēc Tu kaut ko tamlīdzīgu rakstīji? Atkal pārņem sajūta, ka Tev pašam ir kāda miskaste, kas atskaņo ļoti sūdīgas kvalitātes melodijas, ko pat grūti nosaukt par "mono," un tāpēc labprātāk vispār turi klusuma režīmu un telefonu izvelc ārā tikai tad, kad neviens neredz vai arī azotes aizsegā (šīs rindas ir arī attiecināmas lasot par iPhone). Turpinot par to pašu aifōnu, tad tas tiktiešām ir neparocīgs. Un zini, daudziem maniem paziņām ir tas telefons, bet neviens ar to nejūtas krutāks! Ja kādam patīk šis telefons un viņš to tiešām vēlas, vai tā iegāde un lietošana ir kaut kas "wow?" vai lietotājs uzreiz skaitās kāds izlecējs? Un jā, man pašam ir vienkārša melodija, kas man patīk un nezinu cik kruts vai nē es esmu apkārtējiem un tādiem kā Tev. :) Un iPhone vietā man ir nenosākāmas izcelsmes  un vecuma Nokia. :) Un kā jau komentāros te tika minēts, kliedzoša ir tava "Es jau zinu ka esmu tas sliktais un mani apdirsīsiet" žēlošanās, ar vēl kliedzošāku vēlmi būt tam izlecējam, par ko Tu šeit jau runāji! :) Bērniem ir tāda īpašība, lai izpelnītos atzinību, tas nodirš sevis paveikto darbu, lai kāds tomēr teiktu "nē, Tev ir forši sanācis!" Nu ja tāds bija tavs mērķis, tad piedod, šis raksts ir tiešām sūds un līdz ar to pelnīts mīnuss no manis! Šeit patiesībā trūkst daži aktuāli temati esošo vietā, kā piemēram skaļa mūzikas klausīšanās austiņās sabiedriskajā transportā, un nenormāla necenzētas leksikas izmantošana publiskās vietās un vispār.

4 3 atbildēt

Par apenēm toč jāpiekrīt emotion

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Par bezvadu austiņām es tev nepiekrītu, tas domāts, lai nedaudz atvieglotu dzīvi :)

1 0 atbildēt

nop esmu stiligs nevis kruts :)

1 0 atbildēt

wow, kā tev visi cepjās. ;D

5 5 atbildēt

nu principā jau pariezi tikai kautkas ar tevi nav kārtībā :D

0 0 atbildēt

Par jostām, Iphone un bezvadu austiņām ir pilnīgs bezsakars. Katram ir savs stils, savas vēlmes un vajadzības tehnikā. Tikpat labi tu varētu izsmiet cilvēkus, kas valkā džinsus tikai tāpēc, ka daudzi cilvēki valkā džinsus.

Raksts būtu labs, ja nebūtu tie 3, kas ir pilnīgi nevietā.

Pie tām jostām - par to lielīšanos par tusiem - tas ir ok, bet nevajag aizskart ģērbšanās stilu. Not cool.

3 3 atbildēt

par ievadu- spokiem taisnība.

ja tu pats šo raksti,tad varu teikt,ka tavs valodas lietojums ir diezgan saistošs. Man patika. Tu tāpat zini,kas tev būs,jeb notiks ar šo rakstu. Un tas ir bezjēdzīgi. 

2 2 atbildēt

Riktīgi sakarīgi sanācis raksts!

5 5 atbildēt

7. šodien uztaisīju salto pāri beņķim skrienot krosu ;D LIKE A BOSS!

0 0 atbildēt

taisniba. :D

0 0 atbildēt

Nu galīgi nepiekrītu Tavam viedoklim par bezvadu hands-free! Ir daudz patīkamak skatīties, ka autovadītājs sarunājas caur bezvadnieku, nekā kad vienā rokā ir telefons, ar otru (parasti kreiso :D) roku mēgina pārslēgt ātrumu, kamēr stūre grozās savā nodabā! Nu jā... Tas tā kā būtu vienīgais kam es nepiekrītu!

Labs raksts! :)

0 0 atbildēt

kāds autoram ir uzkāpis uz varžacīm...

0 0 atbildēt

KRUTS raksts... :D

0 0 atbildēt

Raksts patika. Paldies emotion

0 0 atbildēt

apakšbikses ir krutas ar iespiilētajām biksēm ;)

nevis ar kkadam platajam reperu bikeesm :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »